Şimdi Ara

babam öldü (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
2
Favori
68.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
372 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başınız sağolsun kıymetini bilmek gerek babalarımızın...
  • tarık hocam zamanında sağladığın hizmetlerden dolayı çok duacın oldum şu an inan bi yakınımın başına gelmiş kadad üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, sana, ailene ve sevenlerine sabr diliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BENİM BABAM 2001 DE RAHMETLİK OLDU....TAM 6 AY ACISINI KOR GİBİ YÜREĞİMDE HİSSETTİM...KENDİMİ SAHİPSİZ KEDİ YAVRUSU GİBİ HİSSETTİM...BABAM CANIM BABAM... GECELERİ UYANIP YATAĞIN İÇİNDE OTURUP AĞLIYORDUM...Zaman içinde acısı küllendi...Aklıma geldikçe sık sık Ve her gece yatarken ruhuna dua edip yolluyorum...Zaman içinde alışacaksın... Başın sağolsun...Babası sağ olan kıymetini bilsin.Bu alemden gittikten sonra ah vah babam babam seni çok seviyordum... Demek zor oluyor...Yaşarken kıymetini bilin...

• Allah rahmet eylesin. Sabırlar diliyorum kardeşim. Bu günlerde benimde kafamda babama dair düşünceler dönüyor sürekli. Tam bu düşüncelerle foruma girdimki bu başlık karşıma çıktı. O kadar düzgün, iyi bir insanki. Küçüklüğümden beri kıymetini bilmemişsin diyorum kendi kendime. Şimdi anlamaya başladım kıymetini ama o yaşlandı. Allaha şükür hayatta ama özlüyorum onu yinede. Çünkü sevgimi gösteremiyorum. En fazla elimi omzuna atıyorum öpmek istiyorum ama öpemiyorum.
    Yaşı epey ileri. Şu anda bu gerçekle yüzleşmek zorunda kalsam nasıl sarsılırım tahmin bile edemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFV -- 9 Eylül 2019; 3:38:10 >
  • Allah rahmet eylesin kalanlarada sabırlar versin inşallah

• Basin saolsun kardesim.allah sabir ve guc versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Babasız kalmak, savaşın ortasında komutansız kalmaktır."

Sana ve ailene sabır diliyorum kardeşim.
  • Allah rahmet eylesin

• Allah rahmet eylesin.daha gençmiş.allah bu acıları bana göstermeden canımı alsın istiyorum.

• baban seni bırakmadı aslanım babana da sana da canı veren kimse, emanetini zamanı gelince geri aldı, merak etme seni topraktan sudan çıkarıp babandan annenden bu dünyaya getiren kudret ahirette de yeniden yoktan yaratacak, sen "o"nun dediklerine kulak ver ebedi alemde birlikte mutlu ol inşallah, başın sağolsun
  • Allah rahmet eylesin kardeşim. Rabbim geride kalanlara sabır versin inşallah.
  • Başınız sağolsun rabbim geride kalanlara sabırlar ihsan eylesin...
  • Başınız sağolsun hocam. Tarifi olmayan acılardan.
  • Başın sağolsun. Mekanı cennet olsun.
  • Başınız sağolsun bu acıyı anlamak mümkün değil.

• Işıklar içinde uyusun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başın sağolsun kardeşim Allah geride kalanlara sabır versin.

• Allahü teala Rahmet eylesin mekanı cennet olur inşaallah, Rabbim sabır versin tüm ailene inşallah.
    senin için babama sarılmayı o kadar çok isterdim ki inan
    ama daha 13 yaşındayken kaybettim hayal mayal hatırladığım babamı :((
  • Allah rahmet eylesin.

• Kardeşim Allah rahmet etsin. Ben de babamı 45 yaşındayken mide kanserinden, üniversite 3’te okurken kaybettim. Acını çok iyi biliyorum. Allah hepsine rahmet etsin. Mekanları cennet olsun. Öncelikle Baban senin gibi evlat yetiştirdiği için annen ve kardeşlerin çok şanslı. Ailenin hep yanında olmaya devam et kardeşim. Onların üzerinden elini hiç bir zaman çekme. Üniversiteni bitir. Bundan sonra rahmetli baban için daha da çok çalış. Allah sabır versin.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.