Şimdi Ara

babam öldü (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
2
Favori
68.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
372 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mekanı cennet olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de babam 4 aydır kanser ile mücadele ediyor. Son evre ve hiçbir tedaviyi kaldırmadı bünye.

Neler çekti bu aylarda. Kaç kere ölümden döndü. Şimdi de her an herşey olabilir diye bekliyoruz. Bugün de çok kötü durumu.

Çok üzücü şeyler gerçekten bu süreci yaşamak. Bazen kalp krizi gibi ne olduğunu anlamadan olması daha iyi gibi geliyor bana. Böyle her gün ölüyor gibi

• Allah rahmet eylesın kardesım baba acısıda anne acısıda farklıdır Allah kımseye yasatmasın.Artık her kosulda evın temelı sensın erkegı sensın eger babadan maas bısey kalmıyosa gerekırse gunduz okuyup gece calısacaksın gece calısabılcegın ıslerde egıtımını devam ettıreceksın evet zor olacak ben guvenlık gorevlısı olarak gece calısıp gunduz okuyarak 1 yıl gecırdım Allah yardımcın olsun
  • Başınız sağolsun. Ne söylesek boş.

• Başın saolsun hocam.Ne desek boş.
  • Başın saolsun kardeşim, mekanı cennet olsun.
  • Huzur içinde yatsın... 6 Haziran 2000 yılında kaybettim bende dirayetli ol geride kalanların değerini bil, sahip çık, birlikte güzel anılar biriktirin ;)
  • başın sağolsun mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin hocam
  • Allah rahmet eylesin hocam mekanı cennet olsun inşallah

• Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, Benim babam 61 yaşında rahmetli oldu hala keşke babam yaşasaydı diyorum ..😓

• ben de 2 yıl önce forumda konusunu açmıştım bunun, sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olabilirim, mekanı cennet olsun
  • Kardeşim başın sağ olsun. Ben de babamı üniversiteye hazırlandığım sene kaybetmiştim 51 yaşındaydı. Duygularını çok iyi anlıyorum. İçinde kopan fırtınayı tahmin edebiliyorum. Önünde zorlu bir yol var ama üstesinden geleceğinden eminim.
    Bir abin olarak her konuda destek olmak isterim. Mesaj atman yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerosoldreams -- 9 Eylül 2019; 23:42:11 >
  • Allah rahmet eylesin.

Hepimizi bekleyen son...
  • Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun.

Asıl hayat senin için şimdi başlıyor.

dikkat et. emin adımlarla ilerle.

yolun ve bahtın açık olsun.
  • başın sağolsun kardeşim. nikahıma bir hafta varken babamı, düğünümüzden sonra kayınpederimi kaybettik.

çok zor.
  • M4M00D kullanıcısına yanıt
    Hocam babanın kiymetini bilelim . Gidin bi elini öpün sarılın bence . Küs kalmaya değmez

• Mekanı Cennet olsun . Ne desek boş .

• Birader Allah rahmet eylesin başın sağolsun. Bende geçen sene kaybettim babamı. 53 yaşındaydı kalp krizi geçirdi ve 23 gün yoğum bakımda kaldı.Öldüğünde bende 3.sınıftaydım. Okurken tekrar yaşadım resmen, zor oluyor çok zor oluyor ama insanoğlu işte buna bile alışıyor. Allah sabır versin.

• KaanKd kullanıcısına yanıt
    Değer bilmeye çalışıyorum hocam. bazen insanın Sabrı tükenecek gibi oluyor iş okul askerlik her gün aynı şeylerin tartışması insanı bunaltıyor ama Aile sonuçta işte.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.