Şimdi Ara

Babam PHILIPS 42PFL6008K/12 almış :( 7 günlük değişim hakkı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün eve geldim bir baktım tv yi gördüm biraz kurcalayım dedim inanılmaz yavaş hem görüntü hızı olarak hem kanal değiştirme ve menülerde gezme olarak benim pc deki monitörüm 1ms ancak o bile yavaş geliyor tv ye 500hz yazmışlar ama gerçek hz değil hareketlerin arkasından gölge oluşuyor tv ye bakarken titreme oluşuyor altyazılarda iğrenç :( babama derdim alma böyle tvleri sakın insanı sömürüyorlar gıdım gıdım veriyorlar 3d vardı bir ara şimdi 4k çıktı bir adam gibi panel geliştiremediler oled hala yaygınlaşmadı birisini alıyorsun renkler iyi ama tepki süresi yüksek değerinde renkler kötü ama tepki süresi iyi :( tüketici bilinçlenip almasa bak o zaman nasıl adam gibi birşey yapıyorlar neyse benim merak ettiğim bütün led tvler böyle mi? 7 günlük hakkımızı kullanıp tv yi geri verip paramazı alabilir miyiz? yoksa değişim yapmamız mı lazım parayı veriyorlarsa direk alalım bunlara para verilmez eğer sadece değişim oluyorsa biraz araştırdım sony 40w905a inpug lag değerleri falan iyiymiş. yoksa lcd ve plazmamı almak lazım ilk önceleğim görüntünün akıcı olması insan bakarken gözleri yoruluyor titreme falan oluyor

babamın aldığıhttp://www.teknosa.com/urunler/110012851/philips-42pfl6008k12-full-hd-3d-smart-led-tv-4-goz
    benim araştırdığımhttp://www.mysonyshop.com/?urun-8-sony-kdl-40w905a-3d-full-hd-led-tv
    veya plazma, lcd

• paratuzağı kullanıcısına yanıt
    philips tvnin kanal değiştirme hızı normal , menüler idare eder , sadece smart interneti sorunlu diğer markalarda da kanal değiştirme aynı ...

hz olarak bu tv 100 hz orta sınıf bir tv monitörlerle karıştırmayın onlar gibi olmaz...

öncelikle ayar çekin tvye ...

görüntü tarzı : kişisel

backlight kontrast : 70 (60-80 arası )
    renk : 60 (50-65 arası )
    netlik : 1 (0-2 arası )
    parazit azaltma : kapalı
    mpeg parazit azaltma : kapalı

percect natural motion : kapalı
    clear cld : açık
    gelişmiş netlik : kapalı
    dinamik kontrast : kapalı (minimum)
    dinamik arka ışık : standart (kapalı)
    renk geliştirme : kapalı

ışık sensörü : kapalı (açık )
    gama : +2 (0 , +2 arası)
    renk sıcaklığı : normal
    video kontrast : 90
    parlaklık :50

bütçe varsa tabiki w905 daha iyi üst sınıf tv lag konusunda en hızlı tvler sonyler

• bu tvlerin kötü olduğunu biliyordum ama dikkatli bakınca iğrenç olduğunu anladım millet neden alır anlamış değilim komşunun tv sine baktım oda hemen hemen aynı ama philips de renkler ve siyah idare eder ama hızlı görünlerde çok yavaş kalıyor demin baktım biraz daha iyi geldi gözümmü alıştı yoksa ısınınca kendinemi geldi anlamadım neyse artık 3-4 sene sonra 4k oled tvler yaygınlaşınca ondan alırız gerçi bu sömürgeciler gıdım gıdım vere vere 10 sene sonra anca alınabilir
  • dediklerini yaptım biraz düzeldi bu aletin frekans girme yeri falan yok mu?

@666azazel
  • Kablo kalitelimi ayrica goruntu kotu diyorsan gidip lg samsung alma ha sony alicaksan o baska ama onunda menu ucmuyor bilesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • paratuzağı kullanıcısına yanıt
    uydu frekansı sanırım

kanal listesi atılmadı mı servis tarafından ..

kullanıcılara sorun ben hiç dahili uydusunu kullanmadım...
  • ben bir satıcı olarak 6008i tavsiye ederim. ama benim için görüntü önemli diyorsan.

herkesin aldığı lg tvlere on basar.

internet hızı yavaş.

tabi ki 905in yeri ayrı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • görüntü kalitesi iyi ama hareketli görünlerde karelenme ve gölgelenleme oluyor ama w905a da görüntüler daha keskin ve titreme olmuyor değiştirip w905a alıcağım kesinlikle aradaki farka değer
  • Bende philips alıp beğenmeyip iade etmiştim.Şimdi panasonicle idare ediyoruz.Onda da buzing olayı var.
  • Samsung ve LG'lerin smart tv de iyi oldukları kesin bu iki cihaz panel üretici olduğun için piyasayı resmen işgal etmişler. Malesef böyle devam ederse bu iki markadan başka diğerleri piyasadan silinecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejdero

Samsung ve LG'lerin smart tv de iyi oldukları kesin bu iki cihaz panel üretici olduğun için piyasayı resmen işgal etmişler. Malesef böyle devam ederse bu iki markadan başka diğerleri piyasadan silinecek.

Panasonic? Sharp?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: u555

Bende philips alıp beğenmeyip iade etmiştim.Şimdi panasonicle idare ediyoruz.Onda da buzing olayı var.

Beğenmedin diye iade alıyorlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfklc -- 13 Nisan 2014; 12:14:53 >
  • mfklc M kullanıcısına yanıt
    tabi ki 7 gün içinde geri gönderebilrsin.Tek dezavantajın alırken kargo ödediysen kredi kartna 10 tl eksik yatırıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: u555

tabi ki 7 gün içinde geri gönderebilrsin.Tek dezavantajın alırken kargo ödediysen kredi kartna 10 tl eksik yatırıyorlar.

Bunu sadece int.mağazası için söylüyorsunuz o zaman?

• quote:

Orijinalden alıntı: paratuzağı

bugün eve geldim bir baktım tv yi gördüm biraz kurcalayım dedim inanılmaz yavaş hem görüntü hızı olarak hem kanal değiştirme ve menülerde gezme olarak benim pc deki monitörüm 1ms ancak o bile yavaş geliyor tv ye 500hz yazmışlar ama gerçek hz değil hareketlerin arkasından gölge oluşuyor tv ye bakarken titreme oluşuyor altyazılarda iğrenç :( babama derdim alma böyle tvleri sakın insanı sömürüyorlar gıdım gıdım veriyorlar 3d vardı bir ara şimdi 4k çıktı bir adam gibi panel geliştiremediler oled hala yaygınlaşmadı birisini alıyorsun renkler iyi ama tepki süresi yüksek değerinde renkler kötü ama tepki süresi iyi :( tüketici bilinçlenip almasa bak o zaman nasıl adam gibi birşey yapıyorlar neyse benim merak ettiğim bütün led tvler böyle mi? 7 günlük hakkımızı kullanıp tv yi geri verip paramazı alabilir miyiz? yoksa değişim yapmamız mı lazım parayı veriyorlarsa direk alalım bunlara para verilmez eğer sadece değişim oluyorsa biraz araştırdım sony 40w905a inpug lag değerleri falan iyiymiş. yoksa lcd ve plazmamı almak lazım ilk önceleğim görüntünün akıcı olması insan bakarken gözleri yoruluyor titreme falan oluyor

babamın aldığıhttp://www.teknosa.com/urunler/110012851/philips-42pfl6008k12-full-hd-3d-smart-led-tv-4-goz
    benim araştırdığımhttp://www.mysonyshop.com/?urun-8-sony-kdl-40w905a-3d-full-hd-led-tv
    veya plazma, lcd

yanlış bir tvye yanlış şekilde yorumlarda bulunarak konu açmışsın.. bu tvyi kötülemen demek piyasada televizyon bulamıcaksın demektir.. bahsetmiş olduğun sony ile arasındaki fiyat farkını görmezden geliosun.

46pfl6198 kullanıyorum 1 yıl olucak.. bahsetmiş olduğun problemleri yaşamamaktayım. inşallah iade gerçekleştirebilirsin ve alacağın modelide paylaşırsan fikrimiz olur.

• Yayın olarak ne kullanıyorsunuz (uydu alıcısı yada yayın alıcınızın marka-modeli nedir),, tamam sizin gördüğünüzü ne hissettiğinizi biz bilemeyiz ben de aynı durumdayım görüyorum fakat anlatamıyorum.
    Fakat bende izlenim ve deneyimlerimi paylaşayım;
    102 ekran fullHd tv aldık,, analog kablo tv ye bağladık, inanın 1m den izlenilmiyor, biraz uzaktan bakmalısınız.. daha iyi görmek için resim ayarlarını arkadaşımızında önerdiği gibi tüm iyileştirme ayarlarını vs. kapalı tuttum, çünkü onları açında görüntü netleşiyor fakat görüntüyü netleştireceğim diye resimde gölgelenmeler oluşuyor. kontrastıda %80 ayarında iyi.
    Daha sonra uydu alıcı bağladım,, dahada net oldu. fakat standart uydu alıcı olduğu için tv den hine istediğimi alamadım. Bir süre sonra HD uydu alıcısı bağladım,, işte görüntü bu dedim. daha pürüzsüz daha canlı.. şu anda tv yi aldığımdaki görüntü ile hd alıcı ile görüntü arasında çok fark var.. HD uydu alıcısıda ne yapsın yayınlar 576i çözünürlüğünde geliyor. tv ise 1080p istiyor,, yayınlar çok iyi olsa uydu alıcımı Kathrein ufs-913 alırdım ama yayın iyi olmayınca neden çok iyi cihaz alayım dedim ve sağdece görüntü için neta6400 aldım.
    böyle işte türkiye teknolojisiyle fullhd tv izlemek ile izleyememek arasındayız.. fakat sizin olayınız yavaşlama ve gölgelenme yayından-tv resim ayarlarından yada tv resim işlemcisinden olabilir.. herşey etken yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 14 Nisan 2014; 13:17:24 >

• bende digitürk var ..genel itibariyle türk kanalları kötü ama

hdler çok iyi hdlerde sorun olmuyor

sdler 16:9 idare eder diğer markalara göre

4:3 hep kötü ..

led tvlerde sdler kötü olur zaten idare eder demek diğer markalara göre iyi demektir led tv için hd almak gerekir ...

kathrein alıp avrupa kanalı izlemek o zaman tv manyak olur ama pahalı . neta6400 da fiyat ve performans olarak iyi.

verdiğim ayarlar bence iyi...
  • bende tüplü tv ve oyun monitörü olduğundan led tvleri görünce banada yavaş gelmişti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.