Şimdi Ara

Babam rektum kanseri karaciğer metastaz, karaciğer cerrahı arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • babam 49 yaşında, hala genç sayılır, eylül 2014 te rektum kanseri tanısı kondu, bir tane de karaciğer metastaz vardı, ekim 2014 kemoterapi yapıldı 4 ay, şubat 2015 rektum kanser ameliyatı yapıldı, kanserli bölge alındı, torba takıldı, daha sonra rektum bölgesine 2 ay ışın yapıldı, mayısta pet çekildi, mr çekildi, rektum bölesinde kanser görünmüyor ama karaciğerdeki metastaz tekrar kendini gösterdi, hemen tekrar kemoterapiye başlandı,

karaciğerdeki kitle cerrahi muamele ile alınması gerekiyor, konuştuğum cerrahlar kitlenin tamamının alınabileceğini, ama kesin bir şey söylenemediğini, ancak ameliyatta belli olacağını söylüyorlar, yani önümüzdeki bir ay içinde karaciğer ameliyatı olması gerekiyor, lezyon 20mm civarında, yılda 100 ve üstü karaciğer ameliyatı yapan tecrübeli bir cerrah arıyorum, konu acil olduğundan araştırma içerisindeyiz, konu hayati önem taşıdığından, maddiyata önem verecek durumda değiliz, isterse 100bin lira olsun yapacağız,,,,

Sizden ricam bildiğiniz tecrübeli karaciğer cerrahı varsa bana özelden de bildirebilir, özel hastanelerde olur, çünkü para konu değil, ya da benzer durumda hasta yakını olanlar da bilgi alışverişinde bulunabilir,,,,

Sağlıklı günler dilerim,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi actively -- 27 Haziran 2015; 14:15:09 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.