Şimdi Ara

Babam ve kavga..... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kapıyı annen açmış ve bir bayana karşı bile dediğin üslubu kullanmışsa bence dayağı haketmiş o adam.düşüncesiz insanları anlamıyorum yaaa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

kapıyı annen açmış ve bir bayana karşı bile dediğin üslubu kullanmışsa bence dayağı haketmiş o adam.düşüncesiz insanları anlamıyorum yaaa.

Zaten babamın tepesini asıl attrıran da bu, annemi gördü tabi adam konuşuyo vır vır, babam da bunu görünce tabi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottoman_solider

Benden örnek olsun birde. kısık sesle konuşamıyorum kaldı ki kısık sesle mi müzik dinleyeceğim.Geçen sene Üstteki ev sahibi indi aşağı, bu ses gürültü de ne böyle diyerekten, tamam kısarım dedim.Birinciye kıstım.Sonra yine günlerden bir gün öğle saatlerinde açtım sistemi dinliyorum.Sago seri gidiyor.İndi yine içine etti gitti.

Birşey demedim kıstım kapattım.Artık takıntı haline gelmiş ne zaman zart desem aşağı iner hale geldi.Baktım olcak gibi değil.Bu sefer 600 watt ın 700 ünü bir verdim.Şarkıda "ModeXL-Erotizma" şarkıda direkt yatak odanın köşesine bayrağı diker hepinizi ....ten .....kerim diyor.

Tabi bu bizim komşu yine indi.Dedim bekle hemen kısıp geliyorum ,adam 45 yaşında aldım benim haydarı çivili falan dedim bunu görüyon mu abi, babam yaşında adamsın seni bunla bir güzel döverim bütün mahalleyede reklam ederim dedim.Az kaldı kafa göz giricem.Sonra komşular geldi gürültüye.

Adamı aldılar götürdüler evine.Eşşolusu 1 senedir kiraya gitmişti evini ancak satabildi.Bazen de hak ediyorlar ama gerek yok olayı büyütmeye.Ne demişler az işten çok iş çıkar...

bi de bunu böyle iyi bir şey anlatıyormuş gibi anlatıyor ya helal olsun

apartmanda yaşamayı öğrenin kardeşim, kimse kimseyi rahatsız edemez...

burada yaşlısı var hastası var gece işte geleni var

şahsen babam gece çalışıyor ve öğlen 3 e kadar uyuuyor ve böyle düşüncesizler bir adna ses açarsa delleniyor gözü bir şeyi görmez onun için sen gene iyi birine denk gelmişsin

birazcık eğitim

• O Kapıyı Çalan Bu Yazıyı Okuyanlardan Birsinin Babasıda Olabilirdi Yani Baban Çok Artist Kaşınmaya İhtiyacı Var Bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolkytolky

baban ile gurur duymalısın kardeş

aynen helal babaya tamam senın yaptıgın yanlış olabilir bende senın yaşlarında aynı şeyi yapıyodum alttan oklavalarla vurmalarmı , telefon edenlermi kapıya gelenlermi amma bunu söleme uslubuda önemli kapıya gelip külhan beylik yaptıysa adam hak etmiş ,ama el pençe yenge yarın işe gidicem uyuyamıyorum lütfen şunun sesını biraz kısabilirmisiniz dediyse ozaman adama hakret olmz
    ama sizin komşu resmen kaşınmış risk alarak apartmanda buranın ağası benim ben nedersem o olucak demeye getirmiş herkez benden tırssın ayağına, ama kayaya çarpmış tekrar babayı kutluyorum güzel bi göz dağı olmuştur saygılar...

• Sen ne diyosun yahu??

Biri ses yüzünden kapıya gelse önce o adamı sonra ses sistemini camdan aşağı atar,ama bi bana kıyamaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkishrap

O Kapıyı Çalan Bu Yazıyı Okuyanlardan Birsinin Babasıda Olabilirdi Yani Baban Çok Artist Kaşınmaya İhtiyacı Var Bence

Düzgün konuş, asıl adam artist, insan gibi konuşsaydı böyle olmazdı heralde, anneme karşı öyle konuşmasası babamı cezbetti...
    Yorum yapacaksan insan gibi yorum yap yada bas git, laf kalabalığı olsun da şunu ben bi g.t edim gibi düşünen tiplerdensin belli, git kendini başka konularda tatmin et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E r h A N -- 27 Aralık 2008; 23:30:14 >
  • bizim altta yaşlı teyze var abimle eskiden plastık elma - nar gibi top sekilinde olan arla oyun oynuyorduk , bizimkiler aşağıya ses gelirse söyle diyorlardı , teyzede yok onlar bana canlılık sessizliği gideriyor diyordu diyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reordinary

quote:

Orjinalden alıntı: wolkytolky

baban ile gurur duymalısın kardeş

aynen helal babaya tamam senın yaptıgın yanlış olabilir bende senın yaşlarında aynı şeyi yapıyodum alttan oklavalarla vurmalarmı , telefon edenlermi kapıya gelenlermi amma bunu söleme uslubuda önemli kapıya gelip külhan beylik yaptıysa adam hak etmiş ,ama el pençe yenge yarın işe gidicem uyuyamıyorum lütfen şunun sesını biraz kısabilirmisiniz dediyse ozaman adama hakret olmz
    ama sizin komşu resmen kaşınmış risk alarak apartmanda buranın ağası benim ben nedersem o olucak demeye getirmiş herkez benden tırssın ayağına, ama kayaya çarpmış tekrar babayı kutluyorum güzel bi göz dağı olmuştur saygılar...

• baban haklı. bana gelip birisi terbiyesiz dese, babam dağıtır orayı. sonuçta guru sözkonusu.. sesi açmışsın gençsin. bende black ya da death metal dinlediğimdes sesi açarım. ama birisi uyarırsa adam gibi kısarım da..şu durumda sana, baban kızgındır doğal(:
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Sen ne diyosun yahu??

Biri ses yüzünden kapıya gelse önce o adamı sonra ses sistemini camdan aşağı atar,ama bi bana kıyamaz..

böyle düşünmen cok saçma.

aynı sey başıma geldi seneler önce.

sabah 9 da kalkmıs müzik dinliyorum alt komsu geldi "bu ne be sesini kıs müzigin svvs" dedi bende ona aynı uslupla cvp verdim. kızdım cok cunki insan gibi gelip sesini kısarmısın cocuk uyuyo veya rahatsız oluyoruz dese kısardım cidden..

sonra bu sene aynı dert benım basıma geldi. yan tarafdan süreklı gülüşmeler metal müzik sesi odama geliyor cok rahatsız oluyorum. apartmanda oturan insanlar başkalarına cidden saygılı olmalı.. uslup cok önemli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzantirig -- 27 Aralık 2008; 23:35:34 >

• yaşasın apartmansız yaşam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Janissary

yaşasın apartmansız yaşam

Müstakil evde yaşamak çok ayrı bi zevk ya orası farklı mesele tabi istediğin haltı yersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Sen ne diyosun yahu??

böyle düşünmen cok saçma.

aynı sey başıma geldi seneler önce.

sabah 9 da kalkmıs müzik dinliyorum alt komsu geldi "bu ne be sesini kıs müzigin svvs" dedi bende ona aynı uslupla cvp verdim. kızdım cok cunki insan gibi gelip sesini kısarmısın cocuk uyuyo veya rahatsız oluyoruz dese kısardım cidden..

sonra bu sene aynı dert benım basıma geldi. yan tarafdan süreklı gülüşmeler metal müzik sesi odama geliyor cok rahatsız oluyorum. apartmanda oturan insanlar başkalarına cidden saygılı olmalı.. uslup cok önemli..

Müzik sesi yüzünden kapıya gelinmez..Ya telefon edersin ya da uygun bi şekilde tavana vurursun..Biri ses oluyo diye kapıma gelse ben de koyarım kafayı ona olur biter..

• senin yaşındayken bende çok kavga ederdim dinlediğim müzikler ve sesleri yüzünden.ama şimdi daha akıllı dinliyorum:) kimseyi kırmaya üzmeye değmez.
  • kapıya gelip lütfen sesi kısarmısınız dese bende hay hay derim komşumu rahatsız asla etmem.. bu bir saygıdır.
  • quote:

kapıya gelip lütfen sesi kısarmısınız dese bende hay hay derim komşumu rahatsız asla etmem.. bu bir saygıdır.

Bende aynısını yaparım da karşındaki insan gibi davranmayınca...
  • quote:

Orjinalden alıntı: E r h A N

quote:

kapıya gelip lütfen sesi kısarmısınız dese bende hay hay derim komşumu rahatsız asla etmem.. bu bir saygıdır.

Komşuna laf ediyosun ama seninde insan gibi davranıp müziğin sesini insanları rahatsız edicek kadar açmaman lazımdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: nickimi değiştirdim

quote:

Orjinalden alıntı: E r h A N

quote:

Komşuna laf ediyosun ama seninde insan gibi davranıp müziğin sesini insanları rahatsız edicek kadar açmaman lazımdı

Ben kendimi haklı bulmuyorumki, sen bence postları oku önce sora yorum yaz,

• quote:

Güzel imza
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.