Şimdi Ara

Babam ve kavga..... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: E r h A N

quote:

Orjinalden alıntı: nickimi değiştirdim

quote:

Orjinalden alıntı: E r h A N

quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

kapıya gelip lütfen sesi kısarmısınız dese bende hay hay derim komşumu rahatsız asla etmem.. bu bir saygıdır.

Bende aynısını yaparım da karşındaki insan gibi davranmayınca...

Komşuna laf ediyosun ama seninde insan gibi davranıp müziğin sesini insanları rahatsız edicek kadar açmaman lazımdı

Ben kendimi haklı bulmuyorumki, sen bence postları oku önce sora yorum yaz,

İkinizinde yaptığı yanlış ama ilk adım senden atılmış ve daha sonra en büyük yanlışı komşun yapmış ikinizde haksızsınız bunu anlıyorum.

Burda bence bi tek baban haklı,babanı en iyi ben anlarım,birisi bize gelip annen yada kardeşin şöyle yaptı diye posta koysa her türlü kavga ederim.

• Kardeş yorumların hepsini okumadım ama senin baban haklı keşke ayırmasaydın koysaydın kafayı bizde öle durum oldu mu babam beni tutar adam müzikten rahatsız olmuş olabilir gelir doğru düzgün söylersin kısarız sesini demi? Bir kere ilk önce kapıyı annen açmış insan bi dikkat eder söylediklerine yoksa haklıyken dayağı yersin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: insideman

Kardeş yorumların hepsini okumadım ama senin baban haklı keşke ayırmasaydın koysaydın kafayı bizde öle durum oldu mu babam beni tutar adam müzikten rahatsız olmuş olabilir gelir doğru düzgün söylersin kısarız sesini demi? Bir kere ilk önce kapıyı annen açmış insan bi dikkat eder söylediklerine yoksa haklıyken dayağı yersin...

Tabiki dövmesini isterdimde aynı apartmandayız hergün yüzyüze geliyoruz, sonuçta her gün kavga ederler o zman, buda kötü olur tabi, her gün arbede arbede...

Yorum yazan tüm DH üyelerine bana ve babam a destek çıktıkları için teşekkür etmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E r h A N -- 28 Aralık 2008; 11:03:22 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.