Şimdi Ara

Babam ve kavga.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 dk önce müziğin sesini biraz fazla açmışım, death-1000 eyes dinliyorum, yukarıdaki komşu geldi kapıya, annem açtı, adam dedi bu müzik ne kısın şunu, sonra babam geldi kapıya, sorun nedir dedi, adam oğlun müziğin sesini çok açmış, rahatsız oluyoruz söle kapasın dedi, babamda tabi böle arsız konuşmasına sinirlendi düzgün konuş dedi, adam çocuğunua ilk önce terbiye ver dedi, babamda bu lafın üzerine ziktir git ayağımın altına almayayım seni dedi, adam da tam ters biri, babamın lafına sıçarım senin ağzına burda dedi, babam adamı itti bi kargaşa oldu babamı tutmaya çalışıyorum ben dalmaya çalışıyor birbirilerine, apartmandakiler çıkıp ayırdırlar

Benim yüzümden babam apartmandaki biriyle boşu boşuna kavgalı oldu, umarım birbirilernin gördüklerinde kavga etmezler, ama burda adam haklıyken haksız duruma düştü, babam da biraz asabidir ve adam bu kadar sert bi uslup kullanınca babamın tepesi attı tabi

Babam da iki fırça attı neden açıyosun bu kadar diye. Şimdi odamdayım, salona gidemiyorm, tabi babamdan tırsıyorum, zaten şuan çok sinirli, kötü oldum paylaşayım dedim,

Lütfen saçma sapan yorumlar yazmayın, bazıları sırf laf olsun diye aptal yorumlar yazıyo başka konularda yazsınlar o yorumlarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E r h A N -- 27 Aralık 2008; 21:19:44 >

• baban asabiymiş demekki

benimde dayım çok asabidir

otobüste çarşıya gidiyoruz herkez sıkış tepiş adamın biri sesli nefes alıyo diye gıcık kaptı

adamı dövdü
  • Saygılar babaya
  • yasık ulen babana senin yüzünden kavga ediyo başkasının adamıyla.babana bişi olsaydı gene sesi sonuna kadar açarak müzik dinlermiydin acababu banlar sana
  • Zor bir durum, benim komşularda hassas.

Kendileri evde gece yarıları bağıra bağıra kavga ediyor cinnet geçiriyorlar, ben ses açtım mı kapasın diye kapıcıya söyletiyorlar.

Eğer onlardan en ufak bir ses duyayım bir kavga sesi duyiim, polis çağıracağım görsünler günlerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNS

baban asabiymiş demekki

otobüste çarşıya gidiyoruz herkez sıkış tepiş adamın biri sesli nefes alıyo diye gıcık kaptı

adamı dövdü
    quote:

Orjinalden alıntı: ExSeLaNS

baban asabiymiş demekki

adamı dövdü

• quote:

baban asabiymiş demekki

adamı dövdü
    Adamda kulak yokmuş demekki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KakaMolitan

Saygılar babaya
    Apartman sakinlerini rahatsız edecek kadar açtıysan adam haklı.Ne demesini bekliyordun ki? Şu adamın inadına daha çok aç mı demesini? Abimde ne yazık ki çok yüksek sesli müzik dinliyor ve bundan hiş hoşnut olmayanların olduğunuda biliyorum.Eğer yüksek seste bişeyelr dinlemek istiyorsanız en iyi çözüm kulaklık almaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: E r h A N

10 dk önce müziğin sesini biraz fazla açmışım, death-1000 eyes dinliyorum, yukarıdaki komşu geldi kapıya, annem açtı, adam dedi bu müzik ne kısın şunu, sonra babam geldi kapıya, sorun nedir dedi, adam oğlun müziğin sesini çok açmış, rahatsız oluyoruz söle kapasın dedi, babamda tabi böle arsız konuşmasına sinirlendi düzgün konuş dedi, adam çocuğunua ilk önce terbiye ver dedi, babamda bu lafın üzerine ziktir git ayağımın altına almayayım seni dedi, adam da tam ters biri, babamın lafına sıçarım senin ağzına burda dedi, babam adamı itti bi kargaşa oldu babamı tutmaya çalışıyorum ben dalmaya çalışıyor birbirilerine, apartmandakiler çıkıp ayırdırlar

Benim yüzümden babam apartmandaki biriyle boşu boşuna kavgalı oldu, umarım birbirilernin gördüklerinde kavga etmezler, ama burda adam haklıyken haksız duruma düştü, babam da biraz asabidir ve adam bu kadar sert bi uslup kullanınca babamın tepesi attı tabi

16 yaşındayım, artık bu yaşta müziğimede laf ediyolar ya helal, babam da iki fırça attı neden açıyosun bu kadar diye. Şimdi odamdayım, salona gidemiyorm, tabi babamdan tırsıyorum, zaten şuan çok sinirli, kötü oldum paylaşayım dedim,

Lütfen saçma sapan yorumlar yazmayın, bazıları sırf laf olsun diye aptal yorumlar yazıyo başka konularda yazsınlar o yorumlarını

ayrıcalığın ne?

• quote:

baban asabiymiş demekki

adamı dövdü
    adama bunun onur kırıcı olduğunu söyleseydin keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: dartanyan14

yasık ulen babana senin yüzünden kavga ediyo başkasının adamıyla.babana bişi olsaydı gene sesi sonuna kadar açarak müzik dinlermiydin acababu banlar sana
    baban haksız kusra bakma. akşamın 9 unda son ses müzik açarsan olacak budur. öğlen açsan bi derece kabul edilebilir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

• quote:

Alıntıları Göster
    Herkes haksız bu durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: @y@zéfé

quote:

Orjinalden alıntı: E r h A N

10 dk önce müziğin sesini biraz fazla açmışım, death-1000 eyes dinliyorum, yukarıdaki komşu geldi kapıya, annem açtı, adam dedi bu müzik ne kısın şunu, sonra babam geldi kapıya, sorun nedir dedi, adam oğlun müziğin sesini çok açmış, rahatsız oluyoruz söle kapasın dedi, babamda tabi böle arsız konuşmasına sinirlendi düzgün konuş dedi, adam çocuğunua ilk önce terbiye ver dedi, babamda bu lafın üzerine ziktir git ayağımın altına almayayım seni dedi, adam da tam ters biri, babamın lafına sıçarım senin ağzına burda dedi, babam adamı itti bi kargaşa oldu babamı tutmaya çalışıyorum ben dalmaya çalışıyor birbirilerine, apartmandakiler çıkıp ayırdırlar

16 yaşındayım, artık bu yaşta müziğimede laf ediyolar ya helal, babam da iki fırça attı neden açıyosun bu kadar diye. Şimdi odamdayım, salona gidemiyorm, tabi babamdan tırsıyorum, zaten şuan çok sinirli, kötü oldum paylaşayım dedim,

ayrıcalığın ne?
    16 yaşına gelince başkalarıın dinlenme özgürlüğüne saygısızlık yapma hakkımı kazanıyorsun

deniliyorki o kavga ederken

demekki gürültü kötü bir şey

o halde neden siz yapıyorsunuz

kötülük yapmak maharetmi

üstelik çıkıp birde bunula ilgili ( sankii haklıymış gibi) konu açıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerzo

adama bunun onur kırıcı olduğunu söyleseydin keşke

Alıntıları Göster
    Aynı durum benim başıma gelseydi ne kadar suçsuz olsamda babama küfür eden bir adamı alır pencereden atardım. Arada babanı tutarken adam yumruk atsa ne yapardın aceba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: radressss

quote:

Alıntıları Göster
    söz konusu Death'se gerisi teferruattır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragonborn

söz konusu Death'se gerisi teferruattır.

Alıntıları Göster
    Bende bizim komşulara kıllık olsun diye Death-Painkiller'ı açtım.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

ver gazı Death versiyonuyla Judas Priest versiyonunu aynı anda aç çok manyak kafa yapıyor

• quote:

Alıntıları Göster
    artık bu olaydan sonra müzik sesini fazla açmazsın malesef kötü bir deneyim olmuş
  • quote:

Alıntıları Göster
    Adamın teki gelecek kapıma. Ne kadar haksız olsamda benim terbiyeme ve babama küfür edicek. Ağız burun yer değiştirirdi. Bu arada git babandan özür dile
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.