Şimdi Ara

Babama nasil pc aldırırım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

Kardes biraz buyu istersen cok yanlis dusunceler icerisindesin birak su inadi

Ben biraz pc oynamak istiyorum ana cs go kasıyor kodlama yapıyorum işlemci sömürüyor pc bende kodlama ve da go icin apu sistem istiyorum babam da almıyor(durumu iyi)bu da benim zoruma gidiyor

Bende taktik istiyorum eğer almada bekliycem seneye veya obür seneye alsın yani inadım yok 

• Teknolojisevencocuk kullanıcısına yanıt
    Banka hesabi ac
  • Hocam, durumu varsa alır yoksa zorlamayın gene alamaz hemde üzülürler. Çok çok istiyorsanız vasıfsız sallama bir iş bulabilirseniz takılın az. Sonra üstünü babanız tamamlar. 1660lar eski zaten alsanız bile vayyy ekran kartım var abi etkisi çok yaşatmaz. Hangi oyunları oynamak istiyorsunuz dememişsiniz. Zaten açan bir oyunu daha iyi grafikte oynamk içinse değmez gene telefon alın en azından arkadaşlarınız arasında saygınlığınız artar.

• quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz755

Hocam, durumu varsa alır yoksa zorlamayın gene alamaz hemde üzülürler. Çok çok istiyorsanız vasıfsız sallama bir iş bulabilirseniz takılın az. Sonra üstünü babanız tamamlar. 1660lar eski zaten alsanız bile vayyy ekran kartım var abi etkisi çok yaşatmaz. Hangi oyunları oynamak istiyorsunuz dememişsiniz. Zaten açan bir oyunu daha iyi grafikte oynamk içinse değmez gene telefon alın en azından arkadaşlarınız arasında saygınlığınız artar.

Ben apuya karar verdim csgo için

• Bilgisayarın üstüne su düzeneği koy, baban kapıdan içeri girince ip gevşesin ve bilgisayar çalışırken patlasın.

Bunu görüp kendini sorumlu hisseden baban sana 3090'lı sistem toplasın.

• Up
  • 13 yaşında senelerce yanıp kavrulduğum pc hasretimi ablamın kokyesini sakladığı yerden çalıp nakite cevirerek gerçeklestirdim

mahallede kuyumcu olduğu halde takip edilmemek için karaköy deki kuyumcuya gitmişyim

commodore 64 almam ailemin şüphesini uyandırdı ve hırkızlık yaptığım ortaya çıktı

polis babam öğrenince ıslak jopla dövdü nihayetinde annem dur artık yeter diyerek durdurmaya çalıştığında fırsatını bulup evden gaçtım ve otobosa atladığım gibim atari salonuna gittim  

• bence 7.sınıfmışsın derslerinde etkilenmesin 8in sonuna kadar biraz para biriktir iyi bir liseyi kazan ve de ki babana bak ben üstüme düşeni yaptım bir miktarda param var ( atıyorum elinde 500tl n vardır) üstünü sen tamamla bir bilgisayar alalım de.

en makul yol bu duruyor

• pc ye su döktüm bozuldu ama yine de pc almiyor
  • Lan ben 20 FPS ile lolde lig atlıyordum adam 100fps
  • cicibebe bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Oha 20 fps ne tost makinesiyle daha iyi oynarsın
  • Çocukluğum 20 30 FPS ile geçti. Alışınca sorun olmuyor. HP Pavilion pişmanlıktır.
  • Bugün pc alıyordu cok pahalı dedi almadi :(
  • Bugün huawei matebook D14 aldılar cok mutluyum.
  • benim 7 yıllık bi laptopum vardı. eski takoz bişi. onunla oyunlar oynardım, zaten 30 FPS'in üstüne de çıkmazdım. GTA IV en sevdiğim oyundu. düşük FPS de olsa oynamaktan aşırı zevk alıyordum. sonra yeni laptop aldım, GTA ' yı kurdum fakat 10 dk oynamadan sildim. çünkü zevk alamıyorum. o günlerde aldığım zevk daha fazlaydı. şimdi ki PC'de 60 FPS rahat oynarım ama zevk alamıyorum.

aynı zamanda eskiden 800x600 çözünürlük very low ayarlarda 30 FPS FARCRY 3 bitirdim, acayip iyi bir oyundu. çok zevk aldım fakat şimdi yüklesem o eski zevk gelmiyor maalesef.

birşeyi farkettim, ben aslında oyunları değil, oyun oynayabildiğim zamanları özlüyor muşum.

2008'de küçükken babamın facebook hesabından komşu çiftlik, farmville, cityville, cartown, empires allies, bil ve fethet gibi oyunlar oynardım. emin ol, şuan forza horizon oynasam, o zamanlar gibi eğlenmem. o günler bi başka tatlıydı.

• Teknolojisevencocuk kullanıcısına yanıt
    Gta vice city
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    9
  • Ev sizin mi? Babanı pıçağla kalan mirası ye evi de saat

Şaka ha sonra gidip yapayım deme
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.