Şimdi Ara

BABAMA TELEFON ALMAK İSTİYORUM YARDIM LTF

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Babama bir telefon hediye etmek istiyorum, yıllardır teknik özellik sevdası olmadığından (ya da kullanamadığından diyelim) Samsung'un Nokia'nın rezalet modelleri arasında gidip durdu, annem kardeşim ve bana Iphone'ların son modellerini alarak sürekli.

Gurur duyarak söylüyorum, şimdi sıra bende:)

Vertu tarzı, malzeme kalitesinin ön planda olduğu, lüks bir telefon hediye etmek istiyorum, ama vertular biraz pahalı açıkçası.

Dokunmatik olmaması tercihim, vertu modelleri çok güzel örnek almak istediğim telefona, ama dediğim gibi ücreti çok yüksek.

Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar, şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odmR -- 18 Mayıs 2012; 10:54:05 >

• Nokia'nin 8800 serisine bakın. Arte, Sirocco, Gold, Carbon gibi modellere bakın. Malzeme kaliteleri yüksek cihazlardır. Hepsi de metal kasaya sahip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Nokia'nin 8800 serisine bakın. Arte, Sirocco, Gold, Carbon gibi modellere bakın. Malzeme kaliteleri yüksek cihazlardır. Hepsi de metal kasaya sahip.

Benimde aklıma geldi 8800'lar ama sıfırları üretilmiyor şu an bildiğim kadarıyla.

İkinci el telefonda hediye edilmez şimdi, ama varsa aklına gelen yine bu tarz bir telefon, istediğim modele en az vertular kadar yakın 8800 seriside.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.