Merhaba arkadaşlar 1000 1500 bandında babama telefon bakiyoruz. Babam fotoğraf çekmeyi cok seviyor ana kriterimiz bu onun haricinde video felan izler facebook youtube bunun icin para vermeye değer bir telefon önerisi söylersiniz çok sevinirim.
1500-1600 TL : General Mobile GM 9 Pro 1600-1650 : Xiaomi Mi 8 Lite 1500 TL : Honor 10 Lite 1350 TL : Redmi 7 1250-1350 TL: Honor 9 Lite- Huawei P smart sizin için en iyi seçimler olacaktır.
huawei p smart en mantıklı tercih olur o aralıkta.
dodofranD
kullanıcısına yanıt
Huawei = ekran problemi Kroniklesti malesef
tego
kullanıcısına yanıt
duymadım herhangi birinden böyle bir şey. bu forumda da.. samsungda bile olmuştu az da olsa amoled yanığı özellikle s8lerde ancak huaweide kronik bir şey duymadım. varsa kaynak verir misiniz?
dodofranD
kullanıcısına yanıt
Hocam ekran sag veya sol yandan sarariyor bir ay once seviste ekran degisimi oldu kvk cok hizli islem yapiyorlar ama yinede sikinti boyle sikinti yasayan cok kisi var telefonculara sorabilirsiniz.
Htc bak hocam hp urunleri var
Xiaomi Redmi Note 6 Pro 64GB
WaxKitten
kullanıcısına yanıt
Baba ne yapacak 64 gb yi
tego
kullanıcısına yanıt
İki video çeker bi bakmışsın dolmuş. Günümüzün standartı 64'tür. uygulamaların bile boyutları sürekli artıyor. Ama dersen ki kişisel verileri depolama cihazlarına aktarabiliyor o zaman 32 de yetebilir.
Şu an aklıma gelmişken Spotifyda her dinledigin müzik, telefonda yer kaplıyor. Android > data > com.spotify > files > Spotify cache 'den storage klasörünü silmek gerekiyor her hafıza dolduğunda.
WaxKitten
kullanıcısına yanıt
Haklisiniz hocam 50 yas uzerinde tik tok cok populer bir hal aldi video kismini atladim ben yoksa o yas gurubu uygulama ile dolduramaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme