Şimdi Ara

Babamın Nedenini Anlayamadığım Otomobil Tercihi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ingolstadt

ekim ayına kadar beklesin yeni Fiat sedan alsın bari..

O arac nedir?Fiat Viaggio mu yoksa baska bir model mi?Bilmedigimden soruyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vardır babanın bir bildiği elbet belki şimdi linea dizel alıp ekonomi yapacak para kasacak sonra altına 320i M Verince babam işini biliyormuş bea dersin
  • Hocam uzun yol yapan bi arkadaştan, astra, 208, megane, linea vb leri kullandıktan sonra, açık ara linea'den yılmıştı. konfor sıfır diyordu. İlle fiat olacaksa, bravo alın mümkünse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela benim babamın para konularında, ticaret konusunda kafası 10 numara çalışır. Hep isabetli kararlar vermiştir. Benim babam dese ki bana: Mercedes CLA 250'mi satıp Doğan almayı düşünüyorum. Vallahi neden diye bile sormam. Vardır bir bildiği derim. Siz neden diye sorabilirsiniz. Fakat kararı babanıza bırakın. Israr etmeyin.
  • Resimdeki araç iddialı yalnız.
  • linea belki iç açıcı bir otomobil değil ama motorunun kendisini ispatlamasıyla meşhur bir otomobil. herkesin beklentisi farklı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bagajını beğenmiştir belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Orijinalden alıntı: ingolstadt

ekim ayına kadar beklesin yeni Fiat sedan alsın bari..

O arac nedir?Fiat Viaggio mu yoksa baska bir model mi?Bilmedigimden soruyorum

Viaggio değil...

Viaggio, Guilietta paltformunda Asya pazarı için üretildi. Amerika'da da Dodge Dart olarak çıktı ve tutmadı zaten...

Fiat'ın çıkaracağı sedan yeni bir platformda olacak. Yine B segment olarak lanse edilecek (Symbol, 301, C-Elysee rakibi) ama boyutları nedeni ile B segmentinden geniş, C segmentine yakın olacak.

2016 Haziran'da da hatchback ve stationwagon versiyonları satılmaya başlanacak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.