Şimdi Ara

Babamın Nedenini Anlayamadığım Otomobil Tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar babam yaklaşık 20-25 yıldır fiatta çalışıyor.Şuanda Lancia Delta gibi konforlu bi araca sahipken bu aracı satıp Linea almak istiyor.Bana ilk soylediğinde dalga geçiyor sanmıştım ama ciddi ciddi Linea almayı düşünüyor.Yorumlarınızı bekliyorum Linea hakkında.

• Vardır kendine göre bir mantıklı açıklaması Neden diye sormayı denedin mi ?

Burada ne yazsak sallama olur .
  • Linea işte ne söylenebilirki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Linea işte ne söylenebilirki.
    Sıcak fırsat yakaladı baban onu değerlendiriyordur. Dizel ise uzun yıllar ekonomi yapmak amacıyla almak isteyebilir.
  • konuyu bir an ben actim sandim.

ayni derteydik kardes ama ben basardim aonunda Allah sanada nasip etsin
  • Delta eskidi ise, Linea'yı belki sıfır en üst donanım almak istiyor olabilir.
  • Babaniz haklı çünkü hayatin lanciaya binmek kadar toz pembe olmadığını yıllar önce anlamıştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: celil4334

Babaniz haklı çünkü hayatin lanciaya binmek kadar toz pembe olmadığını yıllar önce anlamıştir
    Tofaş, kendi ürününü kullanan çalışanlarına, belki ekstra maaş farkı veriyordur. Babanın vardır bir bildiği..
  • Hocam Linea mız ile lancia delta takas düşünürmüsünüz üstüne bir ücret te öderiz gerçekten ciddiyim abim çok istiyordu delta ama askere gidip geldi üretiminin kalktığını duyunca gitti kendine audi aldı o arabadan ama hala almak istiyor düşünürseniz pm atın araç bu arada 2007 model 1.3 multijet
  • quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Delta eskidi ise, Linea'yı belki sıfır en üst donanım almak istiyor olabilir.
    ekim ayına kadar beklesin yeni Fiat sedan alsın bari..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingolstadt -- 20 Şubat 2015; 20:59:44 >
  • Her fırsatta aracı ovmesine rağmen Linea almayı düşünmesi beni şaşırttı yaklaşık 11 12 kadar araba kullandı içlerinde en iyisi buydu.Büyük ihtimal dizel olduğu için istiyor daha önce hiç dizel araç kullanmadı çünkü:D İnşallah satmaz aracı bende kullandım gerçekten performans olarak BMW'den daha üstün bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Space engineer

Hocam Linea mız ile lancia delta takas düşünürmüsünüz üstüne bir ücret te öderiz gerçekten ciddiyim abim çok istiyordu delta ama askere gidip geldi üretiminin kalktığını duyunca gitti kendine audi aldı o arabadan ama hala almak istiyor düşünürseniz pm atın araç bu arada 2007 model 1.3 multijet
    Lanciyaya binmek pahalı geliyor olabilir.
  • Zeus babam 0 almayı düşünüyor kendisi de fiatta çalıştığı için bi miktar indirim de yapıyorlar.
  • Babana sor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

Babana sor.
    Fiat lineaya bindim. Ne yap et aldırma o arabayı öyle söyleyeyim. Donanım tasarruf açısından iyi olabilir sonuçta güncel 2015 model araç. Ancak içine oturunca insan eşşeğe binmişe dönüyor. Aracın her yerinden kalitesizlik akıyor resmen. Kapıları ne kadar ince o kadar iyi mantıgıyla yapmışlar sanırım ama tek kelimeyle berbat!
  • olanar kullanıcısına yanıt
    abartmayalim hocam
  • belkide nakide ihtiyacu vardir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GTS1907 -- 20 Şubat 2015; 21:38:10 >
  • Lanciadeltacinin yan hesabimisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0B46CB32A

Lanciadeltacinin yan hesabimisin
    Arkadaşlar şimdide bi viaggio sevdası başladı babamın daha bugün.Fiat yeni araba çıkarıcakmış 1 yıla kadar bunu satıp onun sıfırını alalım diyo.Aracın fotoğraflarını attım.
     Babamın Nedenini Anlayamadığım Otomobil Tercihi Babamın Nedenini Anlayamadığım Otomobil Tercihi Babamın Nedenini Anlayamadığım Otomobil Tercihi Babamın Nedenini Anlayamadığım Otomobil Tercihi

• Hocam abartmıyorum gerçekten mükemmel bi motora sahip.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.