Şimdi Ara

Babamin sorunu nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam internet ile son 6 aydır tanışıklığı var ilk ona bir facebook açtım dedim al baba askerlik arkadaşı felan bulursun dedim..arkadaş adam azıttı 2400 felan arkadaşı var 3 de 2 si kız hatta utanmadan yukardan kamerayı tutup kendini çekiyor geçen gün elime telefonu verip zorla çektirdi ...Bu durum beni ürkütüyor annemle duurmları kötü olcağını sanıyorum bana yardım edin lütfen.

• dedene söyle babanın kulaklarını çeksin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArzusuKafile

Sahte bir hikaye gibi gelse de gerçekse

Baba naporsun

De bakalım kendine gelecek mi

Evli adamsın sen kendine gel de

bu ne ya dalga geçer gibi mesaj yazıyon durum ciddi profili gösterebilirim isteyene ama güveniyom bu siteye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: katilbot

Babam internet ile son 6 aydır tanışıklığı var ilk ona bir facebook açtım dedim al baba askerlik arkadaşı felan bulursun dedim..arkadaş adam azıttı 2400 felan arkadaşı var 3 de 2 si kız hatta utanmadan yukardan kamerayı tutup kendini çekiyor geçen gün elime telefonu verip zorla çektirdi ...Bu durum beni ürkütüyor annemle duurmları kötü olcağını sanıyorum bana yardım edin lütfen.

Bu konuda sende annende bir şey yapamazsınız, doğal akışına bırakacaksın bir gün mutlaka dersini alacaktır. İllaki denk gelecek bir ...ya Babanın burununu iyice bir sürtecek. Sonra baban sabah akşam tövbe çekecek. Yoksa Baba yapma etme desende nafile, insan bildiğini okuyor malesef iyi bir ders alıncaya kadar.
  • baban niyeti bozmuş...kızlarla cam lı sohbet de yapıyordur eminim. daha doğrusu yapmaya çalışıyodur
  • babana chatrolette ve omegle yi öğret
  • TTNet Aile Koruma Şifresi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.