Hemen konuya giriyorum geçen gün dışardan eve geldim, babam bilgisayarın başındaydı işte yanına çağırdı, beyefendi bilgisayara hem virüs sokmuş hem de reset attırmış durumda, masaüstünde bir hareket yapamıyor virüsten ötürü benden yardım istiyor.
Neyse geçici olarak temizledim virüsü yanında, firefoxu açtım son oturumu kurtardığı için zorno siteleri açıldı ama ben rencide olmasın diye düşünerek virüstendir dedim.
Virüs tam temizlenmediği için dosyalarını kurtarmasını ve format atmam gerektiğini de belirttim. Yok bu başladı yarın öbürgün işim var format atma diye ben de tamam dedim.
Aradan 1 hafta geçti hala dosyalarını almasını bekliyorum, alsa format atıcam. Virüsden dolayı da bilgisayar donup duruyor. Donduğu içinde demin geldi ve şunu dedi " her elini attığın şey bozuluyor" tövbe bismillah kan beynime sıçradı, sanki ben soktum virüsü, üstelik 1 haftadır format atmak için bekliyorum. Bütün moralim bozulmuş durumda. Ne diyorsunuz?
Sus lan abaza diyeydin
Baban 50 yaşından büyükse normaldir. O nasıl isterse öyle anladığı için ben de babamla hep tartışırım.
madem virüs bulaşssın istemiyosun sık kullanılanlara bi kaç tane kaliteli zorno sitesi koyaydın virüslü virüslü dandik amatör sitelerle uğraştırmasaydın adamı
ne kadar sinirlensende zorno olayını yüzüne vurma derim.En son ihtimal format atarsın dosyalarını almasını falan beklemezsin pek bir sey diyebileceğini sanmıyorum yeteri kadar süre vermişsin.
Masaüstüne at bir sürü güzelinden zorno babanı uğraştırma
Tam sitesine girerken arkadan Sexy And I Know It klibi çıksın ve erken emeklilik
At masaüstüne 2-3 tane. Sesini çıkarmaz. Çıkarırsa da "virüsten" dersin.
ne formatı bas combofixi yürü git
Ayıp ulan ayıp biz zamanında babamıza karşı saygılıydık be..İndireceksin brazzers hdden 10-20 tane video atıcaksın masaüstüne. Baban bu.Hizmette kusur etmiyeceksin
Evde elektrik, elektronik benden sorulur lakin herhangi bir şey bozulsa ilk suçlu da ben olurum.. Zamanında dedem de çok yapardı. Yapacağın en iyi şey yardım isterlerse ben anlamam demek..
Dedeler yedir bi daha elini sürmez bilgisayara
Baan her zaman haklıdır sana haklısın oğlum demesini bekleme ben benimkine 10 yıldır dedirtemedim. Bir de zorno olayı babanın suçu evli olan adam zorno izliyorsa sorun eşinde olabilir...
ona kel adamın gücünü göster
Two girl one cup izlet bak bakalim birdaha pc ye dokunacak mi ( bu atada senin peder cu benden soylemesi)