Şimdi Ara

BABAMVE OĞLUM SİZCE NASILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HEKEZ YABANCI FİLMLERİ ÖVÜO SİZCE BABAM VE OĞLUM BUNLAR KADAR KALİTELİ VE GÜZEL BİR FİLMDİ SİZİN GÖRÜŞÜNÜZ NE ACABA

• duygusal filmleri sevmem ama gözlerim doldu izlerken güzel film
  • ben çok beğenmiştim.
  • Az kalsın ağlayacaktım
  • Babam ve Oğlum komedi ve dram dengesi inanılmaz harmanlanmış oldukça güzel bir Türk filmi, çoğunluk sevecek, ağlayacak, gülecektir ama Türkiye filmidir. Yabancı filmlerle karşılaştırmak, bir yabancının bizim kadar sevip anlayacağı bir film değil. O yüzden bu film yerinde ağırdır.
  • Turk sinemasının gelmiş gecmiş en iyi filmlerindendir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cok kaliteli bir film (:
  • babamlarla izledim.yanlarında hüngür hüngür ağladım.işin en komedi kısmı sinema, salon girişinde millete peçete veriyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disast3r -- 7 Mayıs 2007; 19:44:14 >
  • oldukça duygusal ve güzel bir film...
  • ağlarkan beni güldürebilen filme tam not vermekten başka çarem yok...Oyuncuların rolleririni benimsemeleri sergileyişleri ve aralarında kurdukları sinerji çok iyiydi son zamanlarda bu kadar iyi bir türk film çekilmedi diyebilirim...
  • Nefis bir film... ama işin sırrını söylemek lazım. En olması gereken yerde en damar müziklerin girmesi olayı bitirmiş.
  • film güzeldi konusu falan ama bazı yerleri sıkıydı benim için insan biraz teknolojik alet kullanırya cep telefonu bilgisayar falan gerçi bilgisayar biraz abartılı oldu galiba neyse konusu oyuncular güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gestopa -- 7 Mayıs 2007; 23:08:11 >
  • Bu film kadar etkili olabilicek bi film daha var vizyonda."Sözün bittiği yer" diye.Bu hafta sonu gidicem filme.Eleştirmenler tam not vermiş.Konusunuda beğendim.Fragmanıda ateşledi tabi.
    http://beyazperde.mynet.com/film/3571
    Acaip merak ediyorum filmi...İnşallah babam ve oğlum kadar etkili olur!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkei_Lee -- 8 Mayıs 2007; 10:36:56 >
  • kısa öz ve duygusal bir film bence.Ağladığımı da söyleyeyim
  • babam ve oğlum filmi sözlerle anlatılamaz. izlemek lazım.
  • izlediğim en iyi türk filmidi
  • herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği mükemmel bir film...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.