Bildirim
BabeL'de Türk Guild'i
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ABİ BEN LVL 6 IM BABEL DE BANA YARDIMCI OLURMSUN -
ben 16 ya gircem %86 yım beni alınquote:
Orijinalden alıntı: yagizakgun
ABİ BEN LVL 6 IM BABEL DE BANA YARDIMCI OLURMSUN -
lvl 14 %75 cold/lightning archerquote:
Orijinalden alıntı: Faewox`
ben 16 ya gircem %86 yım beni alın
Alıntıları Göster
msn:erdem@hotmail.it
ben girmek isterim. -
la guilde biri 500.000 diodu ben guild kurcektım lvl dusuk die kuramadım 0.50 istio guild kurmak içinquote:
Orijinalden alıntı: Ronaldinh0
lvl 14 %75 cold/lightning archer
msn:erdem@hotmail.it
ben girmek isterim.
Alıntıları Göster
imamnıosanız gidin bakın -
ben şu an bi charımla guilddeyim ama asıl karakterimle size ulaşamadım sana ve yankesici'ye benim bu karakteri de alırsanız iyi olur.quote:
la guilde biri 500.000 diodu ben guild kurcektım lvl dusuk die kuramadım 0.50 istio guild kurmak için
imamnıosanız gidin bakın
Alıntıları Göster
BloodyGirl kendisi.
ama isim yazıp alabiliomusun nası olcak? -
quote:
la guilde biri 500.000 diodu ben guild kurcektım lvl dusuk die kuramadım 0.50 istio guild kurmak için
imamnıosanız gidin bakın
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: camısss
imamnıosanız gidin bakın
birader 0.50 dediği 0.50k değil 0.50m -
tamam fikir güzel ama kardeş bizim buluşmamız gerekecek bize tarih ve saat solequote:
Orijinalden alıntı: OnIy4yOuquote:
Orjinalden alıntı: camısss
imamnıosanız gidin bakın
birader 0.50 dediği 0.50k değil 0.50m
Alıntıları Göster
NİCK shinseng
14 COLD / ARCHER BABEL
-
guildde 1 kşlik yer kaldı ama guild point %94 lv atlıcak guild yer sorunu kalmazquote:
Orijinalden alıntı: shinseng
tamam fikir güzel ama kardeş bizim buluşmamız gerekecek bize tarih ve saat sole
NİCK shinseng
14 COLD / ARCHER BABEL
Alıntıları Göster
-
benim lvl 18 %80 alırmısınız guildequote:
guildde 1 kşlik yer kaldı ama guild point %94 lv atlıcak guild yer sorunu kalmaz
Alıntıları Göster
isim : WombaT -
ya nasıl sp kasılırquote:
Orijinalden alıntı: bcan38
benim lvl 18 %80 alırmısınız guilde
isim : WombaT
Alıntıları Göster -
lvl 16 %70 küsür glavier fire skill nick XshogunX kuruldumu guild bu arada...quote:
Orijinalden alıntı: yagizakgun
ya nasıl sp kasılır
Alıntıları Göster -
imzada özellikler yazıo.o kadar guild e alır mısın dedik oyunda cevap vermedin.quote:
Orijinalden alıntı: 12henry14
lvl 16 %70 küsür glavier fire skill nick XshogunX kuruldumu guild bu arada...
Alıntıları Göster
-
ya kareds nerden buldun o kadar parayı iki dakkada solesene biquote:
Orijinalden alıntı: SILKROADCU
imzada özellikler yazıo.o kadar guild e alır mısın dedik oyunda cevap vermedin.
Alıntıları Göster
-
20den sonra zaman ayırırsan trader olunca iyi para kasarsın ama earth ghostlardan gecerken yanına adam bulman lazım :)quote:
Orijinalden alıntı: ahmetcan266
ya kareds nerden buldun o kadar parayı iki dakkada solesene bi
Alıntıları Göster -
Clan şu anda full arkadaşlar kimseyi alamıyoruz clana lvl atlatmak için 3 milyon para istiyo 1.7 milyon para birikti clanda yakında lvl atlatıcaz o zaman clana oyuncu alımı devam edecektir. şimdiden sırada bekleyen 5-6 kişi, var kaç kişi alıcaz bilemiyom clana lvl atlakmak için para verebilecek arkadaşları her zaman beklerim (yüzsüzlük oluyo ama 3 mil. çok para)quote:
20den sonra zaman ayırırsan trader olunca iyi para kasarsın ama earth ghostlardan gecerken yanına adam bulman lazım :)
Alıntıları Göster
-
3 milyon gercekten cok para.Suan benim kasada 1milyon civarı para var bende yakında guild kurucam acıkta kalan arkadasları alabilirim ben.quote:
Orijinalden alıntı: DeuSMaNuS
Clan şu anda full arkadaşlar kimseyi alamıyoruz clana lvl atlatmak için 3 milyon para istiyo 1.7 milyon para birikti clanda yakında lvl atlatıcaz o zaman clana oyuncu alımı devam edecektir. şimdiden sırada bekleyen 5-6 kişi, var kaç kişi alıcaz bilemiyom clana lvl atlakmak için para verebilecek arkadaşları her zaman beklerim (yüzsüzlük oluyo ama 3 mil. çok para)
Alıntıları Göster
-
ya ben onu demiorum.soruodum sana cewap vermiodunquote:
3 milyon gercekten cok para.Suan benim kasada 1milyon civarı para var bende yakında guild kurucam acıkta kalan arkadasları alabilirim ben.
Alıntıları Göster -
ronaldinho nickin oyunda nickle aynmı?? seni friendse ekleyebilrmiim traderlığı yanlz yapamıorm :D:D birlkten kuwwet doar demşlerquote:
Orijinalden alıntı: SILKROADCU
ya ben onu demiorum.soruodum sana cewap vermiodun
Alıntıları Göster -
Clan Lvl 2 oldu ama 5 kişi alabiliyomuşuz dışarda 1 real 2 de msnden arkadaşım kaldı onları bile alamadım artık lvl3 den sonra alım yapıcaz yine ama clan 20 kişi şu anda 9 m para istiyo şimdide clana lvl atlatmak için neyse bakıcaz bi çaresine oyunda cvp vermediysem ya gaza gelmiş exp. kasıyorumdur ya da makine başında değilimdir.Yardım isteyen bi kaç arkadaş oldu hepsine yardım ettim.Görmemişte olabilirim yazdıklarınız dediğim gibi kaptırdım mı kendimi çok hızlı görev yapıyorum bazen clanın yazdıklarını bile görmüyorum tekrar kusura bakmayın.quote:
Orijinalden alıntı: 12henry14
ronaldinho nickin oyunda nickle aynmı?? seni friendse ekleyebilrmiim traderlığı yanlz yapamıorm :D:D birlkten kuwwet doar demşler
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- sorry failed to execute silkroad error code 2
- silkroad thief olma
- an unknown error occured while checking for a mbot update
- japonca nickler
- teamspeak sesli konuşma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X