Charın adı: murat_09 Server: Babel 89 lvl Str Blader Skilleri:Bicheon, Fire, Light, Cold, Ödeme şekli: Havale 150 Lira Pazarlık payı var. Çanakkale, İzmir, Aydın elden teslim edilecektir. Görüşmek isteyenler 0 546 289 45 52 ya da msn: silkroadci09@hotmail.com
SKİLLER
İTEMLER
PETLER
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Karakterin Full str olmadığını da ekleseydin ilana daha açıklayıcı olabilirdi, hayırlı satışlar..
quote:
Orijinalden alıntı: Fa1rSworD
Karakterin Full str olmadığını da ekleseydin ilana daha açıklayıcı olabilirdi, hayırlı satışlar..
Karaktere zaten full str demedim Varsa öyle bir ifadem buyur başımla beraber ^^ int verildi yanlıslıkla. tam hatırlamıyorum kac tane olduğunu. Hoş zaten resimlerini koymuşum yazıyor orda kac str var kac int. E bu oyunu oynayanlar da artık o hesabı yapar herhalde dimi? bak sen ne güzel yapmışsın yazmışsın.
s.a hocam babelde char arıyoruz ama takas etmek istiyoruz.. elimizde 83 lvl nuker var onu verip almak istiyoruz senin charunı düşünürmüsün ?? babelde shark49 a pm atabilirsin..
v.a.s takas düşünmüyorum. Tşkler ilginiz için.
Eğer char full str değilse üstündekileri çıkartıp character ekranını koymanı tavsiye ederim. Hesap yapacak arkadaşlara kolaylık olsun
tşk ederim fırsat buldugumda yapmaya calısacagım güncel