Şimdi Ara

Babil.com - Alışveriş yapanlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
0
Favori
16.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende az önce sipariş verdim ödeme formunu doldurdum ama hayla yaptıysanız doldurunuz yazıyor gidip gitmediği belli olsaymış iyi olurmuş gerçi bugün havalelere bakmıyorlardır.Geldikten sonra fotoğraf çekerim.
  • bende sipariş verdim yarın elime geçicek ben de fotoraf atmasını becerir isem atarım :)
  • İlk siparişimi verdim. Umarım kısa zaman içinde hasarsız getirirler

Edit: 3 gün oldu tık yok, e-postalara çok geç cevap veriliyor...umarım kitaplar hasarsız gelirde açıklarını kapatmış olurlar !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Jon Snow- -- 31 Aralık 2014; 17:22:37 >
  • Hayla havale bekleniyor diyor havale yaptığım halde 5 saattir.İnşallah yarın onaylarlar
  • Benim ki bu gün geldi hiç bir sıkıntı da yoktu doğrusu yanına ayraç falan da koymuşlardı . Tek merak ettiğim baloncuklu poşeti kitaplara sarmak yerine neden kenarlarına yerleştirdikleri idi bu da büyük ihtimalle kutuda yer kalmamasından kaynaklanıyor olsa gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende dün ilk siparişi mi verdim bakalım

• İkinci siparişimi dün verdim bu akşamüstü kargoya verildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar Adayı

İkinci siparişimi dün verdim bu akşamüstü kargoya verildi

hocam 2 gün oldu anca paketlendi yazıyor kargoya bile verilmedi
  • Lothlórien kullanıcısına yanıt
    Kitapların tedarik süresindendir belki, bu akşam verilir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lothlórien

quote:

Ellerinde yoksa iş Yayınevine kalıyor hocam. Ellerinde varsa çoğu zaman aynı gün kargoyla vermiş oluyorlar. Tedarik süresine bakarak hareket etmek gerekiyor baktın 1 gün yazıyor fakat 3 gün oldu çekinmeden aramak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Orijinalden alıntı: Lothlórien

quote:

Ellerinde yoksa iş Yayınevine kalıyor hocam. Ellerinde varsa çoğu zaman aynı gün kargoyla vermiş oluyorlar. Tedarik süresine bakarak hareket etmek gerekiyor baktın 1 gün yazıyor fakat 3 gün oldu çekinmeden aramak lazım.

dün kargoya verilmiş fakat bugün yılbaşı olduğu için büyük ihtimal kitap yarın elimde olur

• Ben ayın 27sinde üç tane kitap sipariş verdim maillerime cevap vermiyorlar. Dün mail geldi kitaplardan biri temin edilemiyor iptal ettik diye. Diğer iki kitaptan biri 1 diğeri 2 gündü tedarik süresi ancak hala tedarikçiden bekleniyor yazıyor. Aradım bugün en geç yarın kargolanır dediler ama bilmiyorum 6 gün oldu 2 tane kitabı kargolayamadılar. Bir önyargı şimdiden nşallah kitaplarım hasarsız gelir...
  • Ben geçen ay 4 ayrı kitap siparişi verdim.
    Mail dönüşleri, kitap kargo çıkış süresi ve paketleme konusunda çok memnun kaldım.
    Sadece yurtiçi kargonun personellerinin umursamazlığından kaynaklı bir sorun yaşadığımı bildirdim düzelttiler.
    Paketlere promosyon hediyeler eklemeleri de cabası :)
  • REZİLLİK !!!
    Bu kadar salak müşteri hizmetleri mi olur lan !!!
    Sipariş verdikten sonra içeriğinde değişiklik yapmak istedim, yapılmıyormuş falan filan.Sitede yapabilirsiniz derken hala yapamıyoruz diyor !!!
    Daha Tedarik sürecindeyken istemiştim bunu bide !!!
    Stokta olmayan kitabı varmış gibi gösteriyorlar,
    5 gündür kitapları tedarik edemiyorlar,
    Kitaplar sağlam gelirse belki bir daha deneme amaçlı kullanırım !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisalı_genç

REZİLLİK !!!
    Bu kadar salak müşteri hizmetleri mi olur lan !!!
    Sipariş verdikten sonra içeriğinde değişiklik yapmak istedim, yapılmıyormuş falan filan.Sitede yapabilirsiniz derken hala yapamıyoruz diyor !!!
    Daha Tedarik sürecindeyken istemiştim bunu bide !!!
    Stokta olmayan kitabı varmış gibi gösteriyorlar,
    5 gündür kitapları tedarik edemiyorlar,
    Kitaplar sağlam gelirse belki bir daha deneme amaçlı kullanırım !!!

Aynı sorun bende de olmuştu direk iptal ettim yeniden sipariş ettim olmayan kitabı göstermek nedir ? Sırf o kitap için kitap satın alanlar var belki .

• 2. siparişim yeni yıl tatilinden dolayı dün sabah elime ulaştı kitaplarda sorun yok ve sevimli hediyeleri de çok hoşuma gitti fakat kargo bedava ve ekstra indirim olayı bitti 2015 itibariyle

• Kitaplarim hala kargoya verilmedi siparis vereli bugun itibari ile 10 gun oldu. 2 tane kitap sadece. maillere cevap vermiyorlar. Telefonda oyaliyorlar insani yollanicak tarzinda. Arkadasin dedigi gibi kargo muhabbeti de bitti. Bakalim sag salim.gelicek mi kitaplarim. Deneme amacli siparis vermistim ama tam.bir hayal kirikligi oldu benim icin acikcasi.

• Ben de 30/12/2014 Salı günü sipariş verdiğim 5 adet kitabı an itibarı ile hala bekliyorum. İki defa aradığım müşteri hizmetlerine cevap veren hatunun sanki babasında gizli konuşuyormuş gibi gelen mistik sesi ve telefonu sadece "ALO BUYURUN" diyerek açması kalpazan etkisi yaratmadı değil. Cuma günü elimde olacağı söylenen ve sadece 1 kitap yüzünden bekletilen (en azından söylenen o) kitapların geleceğini pek düşünmesem de babil.com benim için bitmiştir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcoloji

Ben de 30/12/2014 Salı günü sipariş verdiğim 5 adet kitabı an itibarı ile hala bekliyorum. İki defa aradığım müşteri hizmetlerine cevap veren hatunun sanki babasında gizli konuşuyormuş gibi gelen mistik sesi ve telefonu sadece "ALO BUYURUN" diyerek açması kalpazan etkisi yaratmadı değil. Cuma günü elimde olacağı söylenen ve sadece 1 kitap yüzünden bekletilen (en azından söylenen o) kitapların geleceğini pek düşünmesem de babil.com benim için bitmiştir....

Ben de dün arayıp beklediklerini söylediği kitabı iptal ettirdim ve bugün kargoları ulaştı elime. Ve paramı da anında hesabıma yetırdılar. Siz de arayıp bekledikleri söyledikli kitabı iptal ettirip direk mevcut kitaplarla kargo çıkışı yapmalarını isteyebilirsiniz.

• Kargo şirketini acilen değiştirmeleri gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.