Şimdi Ara

Babil.com - Alışveriş yapanlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
16.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün gelmesi gereken kargo gelmedi,belki yollar kapalidir.Umarim yarin gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa bu siteden alışveriş yaptım. Şipariş verdiğim 7 kitap 2 gün içinde kargoya verildi fakat bu Yurtiçi Kargo 1 hafta önce geldiği adresi nedense bulamıyor! Birde biz 5 defa geldik, siz yoktunuz demesi beni deli etti. Bu yüzden 2 farklı kargo kolisini gidip almak zorunda kaldım. Bundan sonra Babil'den alışveriş yaparsam bukoli'yi tercih ederim. Tabi Babil'in bir şuçu yok bu konuda. Kutunun içinden de bir tomar ayraç ve mouse pad'i çıktı.
  • 2 kere alışveriş yaptım (Haziran ve Aralık ayında) Teslimat dahil 3 günde teslim aldım gayet güvenilir

sadece bazı şahsi prensiplerim dolayısıyla bir daha alışveriş yapmayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcaorenli

İlk defa bu siteden alışveriş yaptım. Şipariş verdiğim 7 kitap 2 gün içinde kargoya verildi fakat bu Yurtiçi Kargo 1 hafta önce geldiği adresi nedense bulamıyor! Birde biz 5 defa geldik, siz yoktunuz demesi beni deli etti. Bu yüzden 2 farklı kargo kolisini gidip almak zorunda kaldım. Bundan sonra Babil'den alışveriş yaparsam bukoli'yi tercih ederim. Tabi Babil'in bir şuçu yok bu konuda. Kutunun içinden de bir tomar ayraç ve mouse pad'i çıktı.

Yurtiçi kargoda sizin başınıza gelenler 50 000 nüfusluk ve dar alanda kentselleşen yaşadığım yerde benim başıma geldi birkaç kez. Yok süre yetmedi, yok geldik siz yoktunuz yalanı, üç gün geçer siz gelin alın telefonu vs. kalitelerinden eser kalmadı. Öyle bir noktaya geldi ki benim açımdan: internet alışverişlerimde sadece yurtiçi kargo seçeneği sunan siteden alışveriş yapmama veya üç beş fazla kargo parası vereyim gidin başka firmayla yollayın kargomu diyesim var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bende birkaç gün sonra kitap siparişi vereceğim ama kararsız kaldım öncelikle şunu belirteyim benim yurtiçi kargo ile bir sıkıntım yok sadece alacağım kitaplar için yok 10 gün sonra tedarik edilecek 20 gün sonra tedarik edilecek gibi saçma sapan şeyler söylerler mi ( kitapların kargoya veriliş süresi en uzun 1 gün diye gözüküyor )
    bilemedim ne yapayım
  • Ben de bugün "Kralların Yolu" ve "Küçük Prens" kitaplarını sipariş verdim. Kralların Yolu için 1 iş günü tedarik süresi yazmışlar. Bakalım ne zaman gelecek. Geldiğinde görüşlerimi yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BengiDönüş

Arkadaşlar bende birkaç gün sonra kitap siparişi vereceğim ama kararsız kaldım öncelikle şunu belirteyim benim yurtiçi kargo ile bir sıkıntım yok sadece alacağım kitaplar için yok 10 gün sonra tedarik edilecek 20 gün sonra tedarik edilecek gibi saçma sapan şeyler söylerler mi ( kitapların kargoya veriliş süresi en uzun 1 gün diye gözüküyor )
    bilemedim ne yapayım

Öyle bir cevap verilemez, verilirse de iptal ettirirsin. Biliyorum çok geç oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 4 Şubat 2015; 19:47:49 >

• ben 1-2 hafta önce almıştım. 2 gün içerisinde geldi ve bir sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Orijinalden alıntı: BengiDönüş

Arkadaşlar bende birkaç gün sonra kitap siparişi vereceğim ama kararsız kaldım öncelikle şunu belirteyim benim yurtiçi kargo ile bir sıkıntım yok sadece alacağım kitaplar için yok 10 gün sonra tedarik edilecek 20 gün sonra tedarik edilecek gibi saçma sapan şeyler söylerler mi ( kitapların kargoya veriliş süresi en uzun 1 gün diye gözüküyor )
    bilemedim ne yapayım

Öyle bir cevap verilemez, verilirse de iptal ettirirsin. Biliyorum çok geç oldu.

siparişleri verdim ,geldi ,yarısını okudum bile kitapların yinede cevap verdiğin için müteşekkirim

• Tahmin etmiştim Aynı sorunun cevabını merak eden varsa diye cevaplayayim dedim. İyi okumalar

• quote:

Tahmin etmiştim Aynı sorunun cevabını merak eden varsa diye cevaplayayim dedim. İyi okumalar

Teşekkürler , ben de memnun kaldığımı belirteyim siteyi kullanmak isteyenlere öneririrm
  • Su anda memnuniyetiniz nasıl?
  • quote:

Su anda memnuniyetiniz nasıl?

Gayet güvenilir bir site 2 adet 50 tl üstü siparişim oldu hepsi 2 gün içinde elime ulaştı.
  • Kralların yolu, Silmarillion, Bitmemiş öyküler aldım. Tertemiz geldiler
  • Teslimat süresi açısından iyi ama paketlemeleri berbat yapıyorlar. Geçen ay Enpara ile aldığım kitapların neredeyse tamamı hasarlıydı. Tüm kargoyu geri gönderip yeni kitaplarla değiştirdim ama ikinci pakette aynı şekilde özensiz bir şekilde hazırlanmış ve kitaplarda ufak tefek olsa da hasarlar vardı. Kitaplarıma karşı çok titiz davrandığım için bazı kişilere önemsiz gözüken detaylar rahatsız edebiliyor. Paketleme konusunda kendilerine eleştiri yönelttiğimde ise Twitter hesaplarından engellediler ve gönderdiğim maillere cevap vermiyorlar. Temmuz ayında ek bir kampanya yapacaklarını söylediler ama onu da yapmadılar. Enpara kampanyası bittikten sonra tekrar alışveriş yapacağımı sanmıyorum.

Temmuz ayının son günü ikinci hakkımı kullanmak için bir sipariş verdim ve bugün paketlenmiş. Yine hızlı işlem yapılıyor ama umarım özenli olur ve kitaplar hasarsız gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Kralların yolu, Silmarillion, Bitmemiş öyküler aldım. Tertemiz geldiler
    silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 10 Haziran 2018; 20:10:7 >
  • Arkadaşlar kargo ücreti standart mı ve ne kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: J. Moriarty

quote:

Silmarillion, Bitmemiş öyküler aldım. Tertemiz geldiler

Şu an aynı kitaplar kargoda, heyecanla bekliyorum.

Tolkien'in tüm kitaplarını aldım kampanya sayesinde. Toplamda 4 tane 100 liralık sipariş verdim, hepsinde de ürünler 1 iş gününde temin edildi.
    Kitaplarda genel olarak bir sıkıntı yoktu ama paketleme kaynaklı bir iki tanesinin köşeleri kıvrılmıştı.

Hocam lotr okudunuz mu peki?

• quote:

quote:

quote:

Tolkien'in tüm kitaplarını aldım kampanya sayesinde. Toplamda 4 tane 100 liralık sipariş verdim, hepsinde de ürünler 1 iş gününde temin edildi.
    Kitaplarda genel olarak bir sıkıntı yoktu ama paketleme kaynaklı bir iki tanesinin köşeleri kıvrılmıştı.

Alıntıları Göster
    silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 10 Haziran 2018; 20:9:52 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlk kitaba başladım ama biraz araştırınca Silmarillion dan başlamanın daha iyi olacağını öğrendim. Zaten alacağım diye biraz beklemeye karar verdim.
    Şu şekilde okumayı planlıyorum ;

Silmarillion > Hurin'in Çocukları > Hobbit > Yüzüklerin Efendisi Serisi > Bitmemiş Öyküler

Bu arada bugün 2 kargo da geldi. Önceki mesajda yazdığım gibi 1 günde gönderdiler, pazar günü satın almıştım, p.tesi akşama doğru temin edip yolladılar.
    Genel olarak kitaplar temiz durumda, sadece ciltli aldığım Hobbit'in sert kapağının dışındaki ince kağıt kapak hafif alta kaymış, bunun sonucunda da alt kısımları biraz kıvrılmış. Ama ciddi bir şey değil.
    Üstelik kafka'nın 2 kitabını almıştım, 1 tane de Defterler adındanki kitabını hediye etmişler.

Ben de dün 2'yi bitirdim. 3'e geçsem mi araya başka kitap soksam mı diye düşünüyorum. Bitecek diye üzülüyorum

Hobbit'le başladım ben. Silmarillion'u lotr'dan sonra okuyacağım. Bildiğim bi evreni anlatacağı için baymaz bu şekilde diye düşündüm.

Bitmemiş öyküleri de kafama göre okurum nedir nedir ne değildir bilmiyorum

W.I - Steve Jobs' ı okuyayım bari

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.