Şimdi Ara

Babil.com - Alışveriş yapanlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
16.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ridianod

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

Bir daha yanaşmayacağım bir şirket olarak sanalpazar dan sonra 2.sırayı da babil aldı kesinlikle. Adamlara bak. Ortada var olan yanlışı çözmek yerine tehdit ediyor bir de.

Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet etmeyi düşünüyorum. Bana sattıkları kulaklığın kaçak olup olmadığı belli değil. Tek bir belgesi bile yok. Tüketiciyi Koruma Hakkında Kanun'a göre de cayma hakkımı kullanabilmem gerekiyor ama sözde kuralları gereği istemiyorlar ve zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorlar.

Hocam durmanız hata. Siz de enpara ile baya kitap aldınız diye biliyorum. Hürmet göstereceklerine verdikleri bu tepkiye de hakkettiği karşılığı vermek lazım.

Müşteri hizmetleri paraya alana kadar çalışıyor. Evet, Enpara sayesinde bayağı kitap aldım. Bu konuda haklı oldukları tek bir konu olmamasına rağmen dava edeceklermiş. Kanunlarda ve sözleşmede garanti belgesi vermenin zorunlu olduğu yazdığı halde şuan faturasını bile geri göndermediler. En kısa sürede şikayetçi olacağım. Umarım gerekli cezayı alırlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir daha yanaşmayacağım bir şirket olarak sanalpazar dan sonra 2.sırayı da babil aldı kesinlikle. Adamlara bak. Ortada var olan yanlışı çözmek yerine tehdit ediyor bir de.

Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet etmeyi düşünüyorum. Bana sattıkları kulaklığın kaçak olup olmadığı belli değil. Tek bir belgesi bile yok. Tüketiciyi Koruma Hakkında Kanun'a göre de cayma hakkımı kullanabilmem gerekiyor ama sözde kuralları gereği istemiyorlar ve zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorlar.

Hocam durmanız hata. Siz de enpara ile baya kitap aldınız diye biliyorum. Hürmet göstereceklerine verdikleri bu tepkiye de hakkettiği karşılığı vermek lazım.

Müşteri hizmetleri paraya alana kadar çalışıyor. Evet, Enpara sayesinde bayağı kitap aldım. Bu konuda haklı oldukları tek bir konu olmamasına rağmen dava edeceklermiş. Kanunlarda ve sözleşmede garanti belgesi vermenin zorunlu olduğu yazdığı halde şuan faturasını bile geri göndermediler. En kısa sürede şikayetçi olacağım. Umarım gerekli cezayı alırlar.

İnşallah hocam. Bir ders olması önemli olan. Umarız gerekeni alırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Enpara kampanyası vesilesiyle ( 100 tl %50 ) 2 kere sipariş verdim 2'side sorunsuz elime ulaştı. Çok güzel e-kitap kampanyaları oluyor; aklıma girecekler bir gün ya hayırlısı.
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 9 Haziran 2018; 15:9:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J. Moriarty

Babil den 2 ders kitabi aldim mekanik ile ilgili. Yaninda kupa yollamislar.

Enpara kampanyasindan 600 liralik alisveris yaptim, cop bile yollamadilar. 50 liralik alisverise kupa yollamislar.

Bayram kampanyası diye bir şey çıkarttılar o yüzden kitliyolar :/

• Tam da bu siteden alışveriş yapacaktım, ta ki yorumları okuyana kadar.

Piyasada hiç mi doğru düzgün firma yok? Anlayamıyorum.

Kitapzen nasıldır peki arkadaşlar?
  • Konuyu güncelleyeyim. Babil'i denedim ve memnun kaldım. Diğer arkadaşların sıkıntı yaşamaları üzücü olmuş.
  • Babil'i denedim ve çok hoşuma gitti.Siparişi verdikten sonra sabaha kuryeye vermişler.Çok hızlılar
  • Düne kadar çok siparişim oldu ancak en son siparişimde stokta bulunan ürünü temin edilemedi gerekçesiyle iptal etmişler. Ama haber eden falan yok.

Arayıp sorduğumda m.t. Mail ile bilgilendirme yapıldı diyor.

Yahu ben maile ayda yılda bir bakarım veya ülkemizde kaç kişi net- mail kullanıyor?

Sonuç olarak zorunlu kalmadıkça uzak durun diyorum.

• 7 tane kitap siparişi verdim geçtiğimiz cuma akşamı, hala kargolanmadı. 6 kitap için paketleniypr yazıyor sitede 1 kitap içinde temin ediliyor diyor fakat 2 iş günü diyordu 2 iş günü geçmedi mi ?

İlk kez burayı deniyorum sebebi ise idefixde 65tl tutuyordu bu sitede 58tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patrick Yıldız -- 22 Mayıs 2017; 18:52:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patrick Yıldız

7 tane kitap siparişi verdim geçtiğimiz cuma akşamı, hala kargolanmadı. 6 kitap için paketleniypr yazıyor sitede 1 kitap içinde temin ediliyor diyor fakat 2 iş günü diyordu 2 iş günü geçmedi mi ?

İlk kez burayı deniyorum sebebi ise idefixde 65tl tutuyordu bu sitede 58tl.

Hocam ben de pek hakim değilim doğrusu yanlışsam düzeltin, kitapyurdu siparişlerimden yapıyorum bu çıkarımı :D cuma akşamı siparişi verdiyseniz o gün sayılmamıştır, cumartesi pazar iş günü değil zaten, bugün (yani pazartesi) ilk iş günü geçmiştir diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuventhh

Düne kadar çok siparişim oldu ancak en son siparişimde stokta bulunan ürünü temin edilemedi gerekçesiyle iptal etmişler. Ama haber eden falan yok.

Yahu ben maile ayda yılda bir bakarım veya ülkemizde kaç kişi net- mail kullanıyor?

Hocam bu tarz durumlarda bilgilendirme mail adresinize yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

quote:

Düne kadar çok siparişim oldu ancak en son siparişimde stokta bulunan ürünü temin edilemedi gerekçesiyle iptal etmişler. Ama haber eden falan yok.

Haklısınız ama ben mail kullanmak zorunda değilim ki?

En uyduruk firmalar bile telefonumuza günde onlarca sms gönderirken, Babil in bunu kullanmaması ilginç!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Razer

quote:

Haklısınız ama ben mail kullanmak zorunda değilim ki?

En uyduruk firmalar bile telefonumuza günde onlarca sms gönderirken, Babil in bunu kullanmaması ilginç!

Peki hocam, sakin olun lütfen. Sinirlenmenize değmez.

• Hala Babil'den alışveriş yapıp forumda insanları tahrik eden kişiler var bloklayın geçin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde bir deneyelim bakalım
  • Şöyle birşey başıma gelmişti

https://forum.donanimhaber.com/babil-com-stoktan-kitap-almayin--129042836

• Alışverişimi an itibari ile tamamlamış bulunuyorum.

Paketleme : Cidden başarılı idi. Diyecek laf yok.

Hediyeler : 1 adet küçük not defteri geldi ve 2 adet ayraç. Bu jestler çok iyi

Kargolama süresi : Sipariş verirken stoktan teslim yazıyordu. Siparişi verdikten sonra da aynı şekilde bilgiyi gözlemledim. Ancak siparişim kargoya 4 gün sonra verildi ve bugün elime ulaştı. Bunun dışında her hangi bir sorun yaşamadım.
  • Son 1 senedir buradan alış-veriş yapıyorum. Bir kaç istisna dışında oldukça memnun kaldım. Bir de müşteri hizmetleri çok iyi. Ne zaman mail atsam, 10 dk. içinde dönüş yaptılar.
  • Sürekli alışveriş yaptığım sitedir kendileri.Verdiğim siparişler iyi paketlenmiş ve hasarsız olarak elime ulaşır.Ayrıca diğer sitelerden daha uygun fiyata kitap satar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.