Şimdi Ara

Babil'den alışveriş yapan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kitap almayı düşünüyorum,babil'den hiç almadım,hem kitapyurdu ve hepsiburada.

Bu siteden kitap alışverişi yapan var mı ?
    Kargolama,tedarik,hediye,gibi hususlarda bilgi verebilecek olan ?

• Babil in fiyatı uygun sanırım 44 TL üzeri ücretsiz kargo. Bir ara enpara kampanyası vardı 100 TL ye 50 TL iade ediyordu ben öyle aldım kitaplar çok ucuza gelmisti.birde indirim kuponu oluyor bazen onu arat internetten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kargolama konusunda pek iyi değiller.yazın enparayla iade varken 2 kere alışveriş yaptım.2 alışverişte de 8-10 kitabın 2-3 tanesinin kapağının kenarları hasar almıştı.paketleme biraz kötü. sitede var olduğu söylenen kitapların da bazıları olmayabiliyor.eğer tedarik süresi geçerse beklemeden kitabı iptal edin.yoksa kitap gelmeyeceği halde bekletiyorlar.hediye olarak 2. alışverişimde birşeyler gönderin diye not düştüğümde 8-9 tane ayraç göndermişlerdi.genel olarak bir sorun olduğunda mail atınca en fazla 1 gün içinde cevap veriyorlar.

eğer şanslıysanız kitaplar hasarsız da elinize ulaşabilir.kargo ve paketleme şans işi gibi.üstteki arkadaşın dediği gibi bi ara kuponlar vardı.hala kullanılıyorsa onları araştırın.
  • Babil.com'dan çok sık olmasa da bende kitap alıyorum. Bu zamana kadar teslimatta bir sorun yaşamadım,şanslı olanlardanım sanırım. Ama hediye olarak ayraç dışında bir ürün gönderilmedi.
  • yyasin99 Y kullanıcısına yanıt
    bu ara bende farklı bir yer keşfettim odatv kitap diye bir site. hem babil ve idefix e göre ucuz hemde çok ilgilendiler. iki üç site arasında kıyaslarsanız oda tv kitap fiyat açısından şu an daha düşük. bi incelemenizi öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.