Şimdi Ara

baby2go akülü araba :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
9.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence steering açısını artırın arkada diferansiyel varsa kitleyin sonra koyun parkenın ustune çocuk az drıft öğrensin
  • Muss@ kullanıcısına yanıt
    çok zaman geçmiş ama bende bunu beğendim nasıldır memnunmusuuz
  • tork konvertoru varmı

saka bır yana aku voltaj fazla gelıyor alabılırmı
  • kartvel08 kullanıcısına yanıt
    valla ben memnunum da yeğenim binemiyor korkuyor:) epey hızlı aslında 12v akü var hem kumandalı hem pedallı ancak aniden kalkıyor bu da çocuğu korkutuyor ama fiyatına göre iyi bence.

baby2go akülü araba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 2 Mart 2014; 17:46:45 >
  • Kaç kuruş yakıyor ? Kazası boyası var mı
    hem uzaktan kumanda ediyosun hem kendi kullanabiliyor yani akü ömrü kaltesi nasıl
  • birkaç hafta önce aldık sanırım 6v ve 12v iki seçeneği var. 12 volt olanı daha atak ve seri
    şöför sağ konsolunda low konumu var. o zaman 6v a düşüyor ve nisbeten daha yavaşlıyor. hem manual hem de uzaktan kumanda ile kullanılabiliyor. sağ ve sola da dönebiliyor kumandayla. freni yok!
    şöförün ayak koyduğu yeri plastik olduğu için alttan ek destek konursa daha iyi olur, çatlama patlama yapmaz.
    çok ani kalktığı için çocuğu silkeleyip geriye fırlatabiliyor bu yönüyle tehlikeli ev ortamından ziyade güvenli bir yerde dışarıda denenmeli. pazar alışverişine falan götüren gördüm geçenlerde yolda. poşetleri doldurup kumandayla eve kadar götürüyordu bi amca.
  • benim aldığım da 12v resimdeki araç ama low konumu yok sadece manual ve uzaktan kumanda ayarı var. sizinki daha farklı galiba.
    evet 2 ayar var. akü ömrünü test etmedim ama 1.5-2 saat gidiyormuş.
  • Bende oğluma almak istiyorum iki kademe olması hoşuma gitti... sakıncası yoksa model, fiyat ve nereden aldığınızı paylaşabilirmisiniz.

@mavipasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmessenger* -- 4 Mart 2014; 15:07:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

bence steering açısını artırın arkada diferansiyel varsa kitleyin sonra koyun parkenın ustune çocuk az drıft öğrensin

tekelererede koli bandı sarın.
    tutuş azalırsa daha bi güzel olur.

uzaktan kumandalı arabalarıma kesinlikle bunu yapıyorum süper eğlenceli oluyor :D
    araba parçalar halindemi geliyor ? MONTE ETMESİ ETMESİ KOLAYMI
    yarı parçalı diyelim... büyük bir kutu
    montaj biraz zahmetli
  • gilkerh G kullanıcısına yanıt
    halen kullanıyormusunuz bir pilsan adar kalitelimi emniyet kemeri vardır heralde

birisi çok ani hızlanıyor çocuk binemiyor diye satıyorum yazmış bu durum doğrumu

teşekkür ederim.
  • hiç açmadım duruyor kutuda demonte edilmiş halde...
    isteyene 300+kargoya satabilirim...
  • ped perego marka akülü arabam vardı Ne günlerdi ya , benden sonra 2-3 çoçuk daha kullandı o akülü arabayı
  • Dsglidir bu garantisibittiğinde atın çöpe yenisini hasudhauhahua hunharca güldüm cptain

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    tamamen değil ama yine de monte edilmesi gereken birçok parça var. zor değil bence.

baby2go akülü araba :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.