Şimdi Ara

baby2go akülü araba :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
9.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4gün önce internetten baby2go 9325 model 12V akülü araba almıştım. bugün geldi, kurduk çalıştırdık...
    ancak çok hızlı çalışıyor, yani uzaktan kumandanın düğmesine ya da üstündeki pedala dokunurken bir makina fırlıyor... hatta şöyle söyliyim laminat parke üzerinde kalkışta patinaj yaptı :) ayrıca gazdan elini çeker çekmez tak diye durduğu için çocuğu öne doğru savuruyor...

üzerinde bir ileri bir de geri vites var... başka da bir ayar yok.

bu konuda hiç deneyimim yoktu sadece morhipodan %20 indirim çekim olduğu için ve piyasadan ucuza alabildiğim için firma sitesinden biraz inceleyip hemen aldım...

acaba bana yardım edebilecek biri var mı ???

teşekkürler.

***umarım doğru alana açmışımdır konuyu :)

• sanayiye götürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro_g

sanayiye götürün

hahahahahhaaha
  • aracın üstüne,içine vs. küçük ama ağır eşyalardan yerleştirin, ağırlaştıkça performansı düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtagucu

aracın üstüne,içine vs. küçük ama ağır eşyalardan yerleştirin, ağırlaştıkça performansı düşer.
    Üretici/ithalatçı firma ile irtibata geçin. Akülü bir çocuk aracının dediğiniz şekilde hareket etmesi pek mantıklı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

Üretici/ithalatçı firma ile irtibata geçin. Akülü bir çocuk aracının dediğiniz şekilde hareket etmesi pek mantıklı değil.

Alıntıları Göster
    dandik yıldız tornvida ile motora tork ayarı yapıcaksın sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

dandik yıldız tornvida ile motora tork ayarı yapıcaksın sanırsam

Alıntıları Göster
    O aletin enteresan bir tarafı daha var NT de satılan çin malı uzaktan kumandalı arabaların kumandası ile sinyali karışıyor. Bir arkadaşımın üst komşusu ile macerası olmuştu meseleyi çözene kadar 2 side baya tırsmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buffa

O aletin enteresan bir tarafı daha var NT de satılan çin malı uzaktan kumandalı arabaların kumandası ile sinyali karışıyor. Bir arkadaşımın üst komşusu ile macerası olmuştu meseleyi çözene kadar 2 side baya tırsmıştı.

Alıntıları Göster
    dostum aldıgın marka turkıyenın en buyuk fırmalarındandır ara adamları...kesinlikle yardımcı olacaklardır hatta gerekli görurlerse mallarını geri bile alırlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

dostum aldıgın marka turkıyenın en buyuk fırmalarındandır ara adamları...kesinlikle yardımcı olacaklardır hatta gerekli görurlerse mallarını geri bile alırlar...

Alıntıları Göster
    merhaba firmayı zaten aradım, adamların teknik servisi iki motordan birini çıkarıp yerine denge için boru takabileceğimi söyledi ???
    ayrıca beyni ve düzeneği 250tl civarına değiştirebilceğimi?!

şu an iade sürecindeyim durumu bildiririm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gilkerh

merhaba firmayı zaten aradım, adamların teknik servisi iki motordan birini çıkarıp yerine denge için boru takabileceğimi söyledi ???

iade alacaklarmı...cok merak ediyorum...cunki ayıplı yada arızalı degil mutlaka bılgılendır bızı dostum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

quote:

iade alacaklarmı...cok merak ediyorum...cunki ayıplı yada arızalı degil mutlaka bılgılendır bızı dostum...

Alıntıları Göster
    Hocam bizdede aliş magnum jip var bizim keretada yavaş gitmesinden şikayetçi uygunsa takas edelim

• quote:

Orijinalden alıntı: superhead

Hocam bizdede aliş magnum jip var bizim keretada yavaş gitmesinden şikayetçi uygunsa takas edelim

Alıntıları Göster
    Emniyet kemeri taktır bence ve çocuğun da sürekli taksın binerken. Hem alışmış da olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Emniyet kemeri taktır bence ve çocuğun da sürekli taksın binerken. Hem alışmış da olur...

Alıntıları Göster
    BabyHope ve diğer akülü arabalarla ilgili bilgi sahibi olmak için sanahttp://www.akuluarabasatis.blogspot.com/ blog sitesini önerebilirim.Akülü araba almadan önce seni bilgilendiriceğine eminim.

• quote:

Merhaba,

Arabayı iade edebildiniz mi? Aynı araçtan bende oğluma almak istiyordum. Sizin bu yorumunuzdan sonra soğumaya başladım. Acaba size problemli araba denk gelmiş olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayyıldız45

quote:

Merhaba,

Arabayı iade edebildiniz mi? Aynı araçtan bende oğluma almak istiyordum. Sizin bu yorumunuzdan sonra soğumaya başladım. Acaba size problemli araba denk gelmiş olabilir mi?

Alıntıları Göster
    Çok küçük çocuklar için sıkıntılı bir durum ama benim tanıdığımın bir oğlu var deli gibi sürer onu kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

Çok küçük çocuklar için sıkıntılı bir durum ama benim tanıdığımın bir oğlu var deli gibi sürer onu kesin

Alıntıları Göster
    arabayı iade almadılar kutusunı bile açmadan iş yerimde muhafaza ediyorum... isteyene 350tl ye verebilirim.
  • quote:

arabayı iade almadılar kutusunı bile açmadan iş yerimde muhafaza ediyorum... isteyene 350tl ye verebilirim.

Alıntıları Göster
    Arabayı iade alacak bir sıkıntısı yok. Bu yüzden normal. Şöyle düşünün ucuz kumandalı arabalarda da gaza basarsın gider ve gazı ayarlayamazsın. Ancak profesyonel olanlarında ESC(Electrnic Speed Controller) denilen bir alet motor ile pil arasında görev yapar. Ve bu sayede Motora giden akımı ayarlayarak parmağınla ne kadar gaza basarsan o kadar gitmesini sağlar. Adamlarda maliyetten kaçınmak için o parçayı kullanmamayı tercih etmişler çünkü model arabalardaki fiyatları motor ile aynı veya daha fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

Arabayı iade alacak bir sıkıntısı yok. Bu yüzden normal. Şöyle düşünün ucuz kumandalı arabalarda da gaza basarsın gider ve gazı ayarlayamazsın. Ancak profesyonel olanlarında ESC(Electrnic Speed Controller) denilen bir alet motor ile pil arasında görev yapar. Ve bu sayede Motora giden akımı ayarlayarak parmağınla ne kadar gaza basarsan o kadar gitmesini sağlar. Adamlarda maliyetten kaçınmak için o parçayı kullanmamayı tercih etmişler çünkü model arabalardaki fiyatları motor ile aynı veya daha fazla.

Alıntıları Göster
    motora giren kablolardan birine reosta(değişken direnç) bağla. oradan hızını ayarlayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kestamit

motora giren kablolardan birine reosta(değişken direnç) bağla. oradan hızını ayarlayabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Akülü Araçlar hakkındaki tüm bilgiyi buradan bulabilirsin kardeş :
    http://www.akuluarabasatis.blogspot.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: avcajans

Akülü Araçlar hakkındaki tüm bilgiyi buradan bulabilirsin kardeş :
    http://www.akuluarabasatis.blogspot.com/

Alıntıları Göster
    ben de bu araçtan sipariş verdim, 2 yaşındaki yeğenime hediye güzele benziyor, olmadı ben binerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 24 Aralık 2013; 16:07:15 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.