Şimdi Ara

babymall Mclaren Techno Xt 839 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bebek arabası araştırıyorum fiyatı uygun geldi.

http://www.babymall.com.tr de 840 tl

• direk link verseydiniz iyiydi.

buyrun:http://www.babymall.com.tr/MCL-WDN07022/maclaren-techno-xt-bebek-arabasi-black.html

bu arada bende araştırıyorum. kısmetse mayısta kız yeğenim olacak
  • 4. Bebek arabasi olarak aldigim bu ürün en iyi fp bebek arabası.
    http://mobil.e-bebek.com/nuna-pepp-bebek-arabasi_NUN-1163
    Kesinlikle tavsiye ediyirum.hic pahali urunlere bakmaya gerek yok.hem dayanikli hem kolay katlaniyor hem az yer kapliyor.ayrica bagajida nispeten geniş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMBO KRALI -- 2 Şubat 2015; 12:47:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150 liralık bebek arabalarından üstünlükleri nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

150 liralık bebek arabalarından üstünlükleri nedir

hafiflik, sağlamlık, malzeme kalitesi, amartisörler....vb
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MedicuS_

quote:

hocam sağlamlık, kalite demişsin de 6 tane alınır ucuzundan...
  • 2007 de aldıgımız mclaren bebek arabasını(420 tl idi) 5 yıl kesıntısız kullandıktan sonra(ıkı cocuk buyudu) bir tanıdıga verdik ki hala sorunsuz calısıyor.Diğerlerine göre ustunlugu:birincisi cok hafif,annenın hem bebegı hemde arabayı tasıyabılecegı agırlıgı ıyı ayarlamıslar,tek tuşla tamamen katlanma özellıgı var,çok iyi katlandıgından bagajda nerdeyse yer kaplamıyor.Tekerleri vs nın hiç hata yaptıgını görmüyorsunuz,eksik aparatı olmuyor,yanında bir suru yagmurluk gibi destek vs verılıyor.Araba hem Ağrı hemde bodrumda kullanıldı,kış ve yaz sartlarına iyi dayandı.Paranız varsa alınabılecek en ıyı bebek arabası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darty DSi XL mario pack 499 TL?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

quote:

Orijinalden alıntı: _MedicuS_

quote:

hocam sağlamlık, kalite demişsin de 6 tane alınır ucuzundan...

Kardeş demiyorum ki maliyeti 6 katı
    Eğer paran varsa ve ben veririm kardeş diyorsan, 150 tl liklerden iyi birşey istiyorsan ve yukarı da yazdığım özellikleri arıyorsan maclaren bu konu da iyidir.

• Qbert1903 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız iş ortamında her siteyi açamadığım için yazamadım teşekkürler eklediğiniz için.

Kısmetse bizim de haziran başı :) Allah analı babalı büyütsün tebrikler.

Diğer bebek arabalarını inceledikten sonra içimize en çok sinen bebek arabası maclaren techno xt olmuştu ama ana kucağı takılamadığı için mamas & papas sola 2 yada urbo 2 modellerinde kampanya bekliyoruz...
  • _MedicuS_ kullanıcısına yanıt
    paston pusetlerden daha hafif, daha sağlam ve 4'e katlanabilen özelliğiyle yer kaplamaz. yarı fiyatına bulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: KOMBO KRALI

4. Bebek arabasi olarak aldigim bu ürün en iyi fp bebek arabası.
    http://mobil.e-bebek.com/nuna-pepp-bebek-arabasi_NUN-1163
    Kesinlikle tavsiye ediyirum.hic pahali urunlere bakmaya gerek yok.hem dayanikli hem kolay katlaniyor hem az yer kapliyor.ayrica bagajida nispeten geniş.

Biz de bundan aldık. Çok memnunuz. Tek eksiği sepetinin küçük olmasi ve asacak bir yer bulunmaması. onun haricinde tavsiye ederim. ebebek ten 400 küsürlere almıştık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: skeskin

Haklısınız iş ortamında her siteyi açamadığım için yazamadım teşekkürler eklediğiniz için.

Kısmetse bizim de haziran başı :) Allah analı babalı büyütsün tebrikler.

Diğer bebek arabalarını inceledikten sonra içimize en çok sinen bebek arabası maclaren techno xt olmuştu ama ana kucağı takılamadığı için mamas & papas sola 2 yada urbo 2 modellerinde kampanya bekliyoruz...

11 şubatta mamas papas larda ebebek te indirim var.

http://www.e-bebek.com/subat-yuzde-28-indirim-firsati-2015?from=slider&instock=1&OM.OSB=subat_2015_02

kaçırmayın derim. Ben armadillo almıştım.
    eğer indirime girerse 799 dan 575e gelecek ki armadillo için çok iyi fiyat.

• Vay arkadas devlet bunlardan da otv aliyor herhalde. Asiri fiyatlar bunlar alt tarafi 2-3 sene kullanilir en fazla saniyorum biz de bebek olduk bezden arabalarimiz vardi baston tipi dandik ama buyuduk ve bir sorunumuz yok sukur ha imkani olan alir mi alir Ben alir miyim,imkanim olcusunde en iyisini ama fiyatlar cidden ucuk bence bebek malzemelerinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.