Şimdi Ara

Adore VLT-500-FS-1 yönetici koltuğu 490 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.335
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 sene evvel 360 liraya aynı yerden aldığım koltuk reşat altınıymış meğer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde ona oturacak toto yok plastik sandalye ve köy minderi kombinasyonuna devam ediyoruz.

Hatta abartıp kombinasyona yorganı da ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsmanlıKafası -- 13 Ocak 2015; 23:55:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sıfır fazla yazılmış sanırım yanlışlıkla

• quote:

Orijinalden alıntı: Gırtlak

Bizde ona oturacak toto yok plastik sandalye ve köy minderi kombinasyonuna devam ediyoruz.

Resimde bir tek kağıt topları markalı hocam
    Ama heves ettim, ben de yapacağım

• vayyy bee şuanda üzerinde oturdugum koltuk cidden ne artmış fiyatı böyle. ben alırken hatta verdigim paraya acıdım ama şimdi görünce deger kazanmış...
    tabii birde hakkını yememek lazım güzel koltuktur. verdigim paranında kat ve kat fazlasıyla hakkını gördüm.

düşünenler için olumsuz yanları şunlar. geçen gün kafa yaslama bölümü kırıldı. onuda vidayla tekrar eski haline getirdim.
    birde parke üzerinde kullanıyorsanız 2. yıldan sonra tekerlekler gacur gucur ötüyor (sanırım yaglamam lazım bilemiyorum.)
    Soyulma var mı diye sorarsanız ? oturdugunuz minderin ön kısımlarında soyulmalar ve kılcal damarlar oluşuyor. yırtılma kesinlikle yok. kol yaslama ayaklarının ön kısımlarında ciddi soyulmalar mevcut.

ama dedigim gibi bunlar 2 yıldan sonra oluşan sorunlar. tabii benım için bunlar sorun degil. koltugun rahatlıgı ilk gün nasılsa bugunde aynı değişen hiçbirşey yok.

• Brr buz gibi, arkadaşlar bulunduğunuz semtte bürositin yetkili bayisine gidin %30 indirim var tüm ürünlerde ve buna verilen parayla oradan daha kaliteli koltuklar alabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bizde ona oturacak toto yok plastik sandalye ve köy minderi kombinasyonuna devam ediyoruz.

+1905

• Adore urunlerinin arkasinda duran bir firma. Tavsiye ederim

• Sanki bana fatihin tahtı 600 liraya
  • bi asgari ücretli 15 gün çalışsa g.tünün tamamını koyupta rahat bi oturamaz.. 600 TL şaka gibi..
  • sigma ec13 tavsiye ederim 2 gün önce aldım.

sadece metro gross satıyor tr de . 169 tl ve acayip rahat bir sandalye.

[simage]https://metro.scene7.com/is/image/metroNL/NL_PIM_6165029001001_01?wid=230&hei=230&fmt=jpeg&qlt=80,1&op_sharpen=0&resMode=sharp2&op_usm=1,1,6,0&iccEmbed=0&printRes=72/image]
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

vayyy bee şuanda üzerinde oturdugum koltuk cidden ne artmış fiyatı böyle. ben alırken hatta verdigim paraya acıdım ama şimdi görünce deger kazanmış...
    tabii birde hakkını yememek lazım güzel koltuktur. verdigim paranında kat ve kat fazlasıyla hakkını gördüm.

düşünenler için olumsuz yanları şunlar. geçen gün kafa yaslama bölümü kırıldı. onuda vidayla tekrar eski haline getirdim.
    birde parke üzerinde kullanıyorsanız 2. yıldan sonra tekerlekler gacur gucur ötüyor (sanırım yaglamam lazım bilemiyorum.)
    Soyulma var mı diye sorarsanız ? oturdugunuz minderin ön kısımlarında soyulmalar ve kılcal damarlar oluşuyor. yırtılma kesinlikle yok. kol yaslama ayaklarının ön kısımlarında ciddi soyulmalar mevcut.

ama dedigim gibi bunlar 2 yıldan sonra oluşan sorunlar. tabii benım için bunlar sorun degil. koltugun rahatlıgı ilk gün nasılsa bugunde aynı değişen hiçbirşey yok.

bende daha ucuz bişi var buna benzer 5 senedir kullanıyorum, ne gıcırtı var ne kırılan parça, ikea dan almıştım.Demekki o kadar da kaliteli değilmiş dostum veya sen hoyrat kullanmışın

http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler/40103100/markus-donen-sandalye.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadanyz -- 14 Ocak 2015; 2:40:39 >

• Kirildi derken buna birazda ben sebebiyet verdim. 1. Baglanti noktasindaki vida gevsemisti. Sıkmam gerekiyordu. 2.o gun biraz zorladim.

Ayrica bu koltugun en buyuk avantaji her bolumunun ayari kullaniciya birakilmis.
    birazda benim alma tercihim buydu.

Tabii cesit cesit koltuklar var. En guzeli deneyerek gorerek ve inceleyerek almak

• Ben aldım cok memnunum imkanı olan arkadaşlara tavsiye ederim.
  • Güzel bir koltuk kullanımı rahat kolcakları ayarlanabiliyor bu özelliği için gözüme girmişti .Fiyat sıcak değil rize de bır mağazadan 450 almıstım..
  • quote:

seri üretime geç hocam eminim adorenin koltuklarından daha rahattır şu halde

• Uzun boylulara tavsiye ederim b3n rahatim eşim pek begenmedi.180 uztune tavsiye ederim.

• McCarty kullanıcısına yanıt
    Hocam deforme olan yerler için adoreyle iletişime geçin derim. garanti bitmediyse ücretsiz bittiyse çok cüzi ücretle (maliyetini alıyorlar) yeni parçaları gönderiyorlar. Ben minderine 35 lira ödemiştim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bürositten şaşmayın. bu paraya eminim güzel bi koltuk alabilirsiniz bürositten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.