Şimdi Ara

BACAĞIMI KIRMAK İSTİYORUM ARKADAŞLAR.ACI ÇEKMEDEN YAPABİLİRMİYİM? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
30.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağ kolumu çatlattım, yine sağ bacağım kırıldı, sol bacağım bisiklet jantlarının arasında kaldı iç kanama geçirdim.

Bana soracak olursan evlat. Kafana sık ama bir yerini kırma.
  • Ha bu arada kolumun şu anki halini ss le göteriyim. Final haftasındayız malum, yazamadığımdan yanıma bir asistan oturuyor ben sölüyorum o yazıyor, arada sadece o yazıyor , anlaşıyoruz yani.

BACAĞIMI KIRMAK İSTİYORUM ARKADAŞLAR.ACI ÇEKMEDEN YAPABİLİRMİYİM?
  • Dalga mı geçiyorsun bilmiyorum ama hayatını tümden etkileyebilecek bir girişim. Yapmamanı tavsiye ederim.

bacak değilde ayak parmaklarından kır ve mümkünse ayağını biraz ez. 1 - 1,5 ay yatarsın sonra bide 1 ay fizik tedavi(gerçi fizik tedavide ciddi problem yoksa rapor yazılmayabilir)
  • bunu ciddi söylüyorsan eğer çok salaksın arkadaşım hakaret olarak algılama bunu ama öyle bence, okula gitmemek için bacak kıranıda ilk defa görüyoruz. git rapor al kafanı dinle bıraz sonra devam et hayatıı karartıcaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizbudak -- 10 Ocak 2011; 18:35:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolyabani
    Dalga mı geçiyorsun bilmiyorum ama hayatını tümden etkileyebilecek bir girişim. Yapmamanı tavsiye ederim.

bacak değilde ayak parmaklarından kır ve mümkünse ayağını biraz ez. 1 - 1,5 ay yatarsın sonra bide 1 ay fizik tedavi(gerçi fizik tedavide ciddi problem yoksa rapor yazılmayabilir)

ayağımı ezersem sürekli acı yaratır ama.o pek yatmadı aklıma.
  • tehlikeli
  • adres ver gelip kırayım

dememizi mi bekliyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I can

quote:

Dalga mı geçiyorsun bilmiyorum ama hayatını tümden etkileyebilecek bir girişim. Yapmamanı tavsiye ederim.

yok günde 2 iğneyle ağrı sızı hissetmiyorsun. tecrübeyle sabit

• ben 2006 yılında 4.5 metreden dizimin üstüne düştüm ve bacağım (uyluk) kırıldı. hiç hisseetmedim. ameliyet oldum platin taktılar. platin özel olarak yurtdışından geldi, birde hızlıca kemik içini iyileştiren ilaç sürdüler ama 6 ay basmadım. şuan sağlıklıyım. doktorum çok uzmandı hiç acımadı. ama 1sene okuldan uzak kaldım ve benim akranlarım okulu bitirdi bende sonradan okumya başladım ve bitirdim.
  • quote:

quote:

quote:

kafam karıştı şimdi.arkadaşlar biraz daha yardımcı olsunda artık karar vericez.peki asıl sorun şu.ben bunu bacağı nasıl kıracam.yani korkarım yapmaya.

@karamurat_670 uzun süreli bişey olsun dedikte oda baya bi uzun süreliymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B729B06B -- 10 Ocak 2011; 18:50:15 >

• Beyninide mi sen kırdın?
  • bence arabanın önüne atla %50 şansın var ve tazminat vs alırsın
  • 4. kattan falan dik olarak bacağının üzerine atla sonra bacakların zaten gövdene girer kırma derdinden kurtulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Manyaklıkta son nokta.

Eğitim sisteminin ne kadar berbat ve en sonunda adamı nereye getirdiğinin ispatıdır bu.

/>

• quote:

quote:

quote:

quote:

kafam karıştı şimdi.arkadaşlar biraz daha yardımcı olsunda artık karar vericez.peki asıl sorun şu.ben bunu bacağı nasıl kıracam.yani korkarım yapmaya.

@karamurat_670 uzun süreli bişey olsun dedikte oda baya bi uzun süreliymiş.

benim dediğimi yapıcaksan parmaklara ağır birşey düşmesi yada üstünden geçmesi gerek. (ama kırılmama ihtimali var ağırlık 3 tondan aşağı olmasın) benim ayağımdan portif geçmişti :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Coctus

quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Manyaklıkta son nokta.

Eğitim sisteminin ne kadar berbat ve en sonunda adamı nereye getirdiğinin ispatıdır bu.

/>

şu kediden nefret etmeye başladım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ArjesT

Nerden kıracağını tam ayarlayamadığın için yanlış bir yerden kırarsan hayatın boyunca topal kalabilirsin.Yanlış kaynarsa birdaha kırarlar.Daha önce bir yerimi kırmadım ama acıtmadan kırmak biraz saçma olmuş.

diz kapağı ile bileğin tam ortasında kalan noktadan düşünüyodum.

Tam oradan kırda bir daha yürüme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

Bacağını bilmemde Mühendislik okuyan arkadaşlarım var onlar belini kırar

• Arkadasım ayağını burk ve biraz şişmesini bekle şistikten sonra acile git filmde ödemden dolayı birşey görülmez doktor eliyle muayene eder ayağını çevirince ağrıyor aaah gibi sesler çikar birde ayağını Alçıya almaya kalkarsa atele alabilirmisiniz rica edersem de bu kadar
  • Sizin evde ekmek varmı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.