Şimdi Ara

BACAĞIMI KIRMAK İSTİYORUM ARKADAŞLAR.ACI ÇEKMEDEN YAPABİLİRMİYİM? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
31.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nasıl kıracağını öğrenmek istiyorsan gerekenler ve yapılacakları anlatıyorum .

gerekenler ; 12.5 gr esrar , bir şişe 70lik chivas regal , 4 5 tane aspirin , bir tane tabüre , bir boya için kullanılan merdiven , bir duvar ve iyi zıplayabilen ama kilolu bir arkadaş . maliyeti ise yaklaşık 60 lira esrar desen , bi şişe de 70 desen , aspirin 2 lira falan

esrarı çekerken alkolü tüketiyoruz , hemen ardından aspirinleri tüketiyoruz . dünya zangır zangır dönmeye başladığında arkadaşının yardımıyla tabüreye oturup bacaklarını duvara uzatıyorsun o da senin bacağına denk gelebilecek şekilde zıplayabilecek konumda merdivene çıkıyor . atlayıp kırıyor . geçmiş olsun.
  • Ben senin o kırık bacakla okula gönderilme ihtimali sevdim be gülüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraks122

Arkadasım ayağını burk ve biraz şişmesini bekle şistikten sonra acile git filmde ödemden dolayı birşey görülmez doktor eliyle muayene eder ayağını çevirince ağrıyor aaah gibi sesler çikar birde ayağını Alçıya almaya kalkarsa atele alabilirmisiniz rica edersem de bu kadar

bunun gibi bişey yap. basket oynarken zıpladım sol bacağım ters bastı. doktor önce yarım alçıya aldı. sonra 10 gün sonra gittik. tam alçı yaptı. bir o kadar da tam alçıda kaldı. 20 gün rapor verdi. yeter herhalde 20 gün
  • Kafanı kır daha rahat edersin; nasıl olsa hiçbir işe yaramıyor. Ağırlık etmez hiç olmazsa...
  • Ha bir de kafanı nasıl kırdıracağını da söyleyeyim; dışarı çık iri kıyım gözüne kestirdiğin bir herife ana-bacı söv; arkadaş gerisini halleder; sen sadece dediklerimi yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

Bacağını bilmemde Mühendislik okuyan arkadaşlarım var onlar belini kırar

/>
  • Dalga mı geçiyorsun ciddi mi söylüyorsun anlamadım. Bacağını mı kırarsın kafana mı sıkarsın ne yapacaksan yap.

Forumda seviye bırakmadınız arkadaş ya.
  • dostum nasıl bir istek bu hem bacağını kırıcan hem de acı hissetmeyeceksin oldu
  • dersine bak kardeş sıkılmanın zamanı değil sınavlar geçsin yazın bol bol zamanın olacak, geçen yaz lys den sonra full internet bilgisayar film dizi müzik knight yat kalk knight oynuyorduk iyi relax etti beni , gidecegin bölümüne göre yaşayacakların değişir ama hayatı üniversitede anlıyorsun lise falan oyun parkı herkes kabadayı, sen devam et canını sıkmanın vakti degil, ben 9.sınıfta ayağımı burktum sadece burktum ha böyle deli gibi şişti sonra bandaj falan ortopedi falan yok abi düzelmez, 5 yıl geçti hala ağrır maç yapamam pişman olacağın şeyler yapma kardeş kanımca
  • Arkadaşım niye kırıyosun oranı buranı .d okula gidiyorum de çık evden gitme veli toplantılarını falan da bildirme ailene .d zaten son 2 hafta falan 15 gün rahatlaycaksın .d mazoşistlik yapma lütfen .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoSt3am

nasıl kıracağını öğrenmek istiyorsan gerekenler ve yapılacakları anlatıyorum .

gerekenler ; 12.5 gr esrar , bir şişe 70lik chivas regal , 4 5 tane aspirin , bir tane tabüre , bir boya için kullanılan merdiven , bir duvar ve iyi zıplayabilen ama kilolu bir arkadaş . maliyeti ise yaklaşık 60 lira esrar desen , bi şişe de 70 desen , aspirin 2 lira falan

esrarı çekerken alkolü tüketiyoruz , hemen ardından aspirinleri tüketiyoruz . dünya zangır zangır dönmeye başladığında arkadaşının yardımıyla tabüreye oturup bacaklarını duvara uzatıyorsun o da senin bacağına denk gelebilecek şekilde zıplayabilecek konumda merdivene çıkıyor . atlayıp kırıyor . geçmiş olsun.

psikopatlıkta son nokta

• Beyler dis macunuyla ilgili detayli bilgisi olan pm atabilirmi
  • ne kırıyon git rapor al takıl işte

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newpower13 -- 18 Mayıs 2012; 21:26:25 >
  • 1 senelik hort
  • Millet şaşırmış la
  • quote:

Orijinalden alıntı: LINKIN PARK

arkadaşlar okuldan bıktım gitmek istemiyorum.şöyle uzun süre etkili bi çözüm arıyorum.aklıma bacağımı kırmak geldi.ama korkuyorum.hiç biryerim kırılmadı bu güne kadar.bacağımı acıtmadan kırabilirmiyim.diş macunu yöntemini buldum araştırırken, öneririmisiniz.bi sorum daha olacaktı.2 bacağımı birden kırsam hayatımı çok etkilermi yani abartmış olurmuyum.bide nasıl kıracam hala karar veremedim.portmantoyu falan devirebilirim üstüme.

kursuna rövaşata çek vole vur ne biliyim yap işte
  • Konunun hortlaması iyi olmuş. Bunları yazarken liseliydim sınavlara falan gireceğimi yazmışım. Duygulandım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.