Şimdi Ara

back up hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • surum yukseltirken backup alıyor ya bunun içinde rehber de varmıdır?

• sorun yok rehberin kaybolmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackadder

surum yukseltirken backup alıyor ya bunun içinde rehber de varmıdır?

a dan z ye herşeyin buck up ını alır...tekrar kurduğunda hiçbirşey değişmemiş olarak kullanmaya devam edersin...
  • 4.1 den 4.2 ye yükselttikten sonra ne olur ne olmaz diye kendimde elle olmak üzere backup aldım güncellemeyi bitirdi herşey geri geldi rehber hariç acaba simimdede rehber yok ondan kaynaklana bilirmi yoksa rehber gelmedi
  • iTunes Info bolumunden yedeklenmesini istedigin secenekler var onlarin en basında rehber geliyor. O herzaman aktif olsun, ister pcne ister google hesabına aktarabilirsin.
    Ben garanti olsun diye "eDrive" diye bı app kullanıyorum o hepsinden güzel pc'ye ihtiyac duymuyorsun.
  • telefonu servise verdim elmada kalıyor hala ne yaptıysam bende servise verdim.
    bakalım inşallah çöp olmaz
  • arkadaslar istanbulda saglam bi servis var mı acaba işten anlayan
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackadder
    arkadaslar istanbulda saglam bi servis var mı acaba işten anlayan

Servisten önce kendiniz bı Deneseydiniz. Benimde elmada kaldı 2 dakikada acmıştım.
  • mesajlarından son aramalarına kadar o ana geri döner.
  • ya denedim ben kafayı yedim zaten aramadıgım forum kalmadı en son costum firmware lisini atayım dedim cunku tam firmware i yuklerken 1015 hatasını veriyor aradım taradım bulamadım ertes gunu koyulmus ama verdim bi tanıdıga hallederim dedi ama halledemezse ben bidaha bi kafa yoracagım
  • birde arkadasta 2g vardı 4 aldı yeni itunes a bagladım 2g deki rehber falan geldi dedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.