surum yukseltirken backup alıyor ya bunun içinde rehber de varmıdır?
sorun yok rehberin kaybolmaz
quote:
Orijinalden alıntı: blackadder
surum yukseltirken backup alıyor ya bunun içinde rehber de varmıdır?
a dan z ye herşeyin buck up ını alır...tekrar kurduğunda hiçbirşey değişmemiş olarak kullanmaya devam edersin...
4.1 den 4.2 ye yükselttikten sonra ne olur ne olmaz diye kendimde elle olmak üzere backup aldım güncellemeyi bitirdi herşey geri geldi rehber hariç acaba simimdede rehber yok ondan kaynaklana bilirmi yoksa rehber gelmedi
iTunes Info bolumunden yedeklenmesini istedigin secenekler var onlarin en basında rehber geliyor. O herzaman aktif olsun, ister pcne ister google hesabına aktarabilirsin. Ben garanti olsun diye "eDrive" diye bı app kullanıyorum o hepsinden güzel pc'ye ihtiyac duymuyorsun.
telefonu servise verdim elmada kalıyor hala ne yaptıysam bende servise verdim. bakalım inşallah çöp olmaz
arkadaslar istanbulda saglam bi servis var mı acaba işten anlayan
quote:
Orijinalden alıntı: blackadder arkadaslar istanbulda saglam bi servis var mı acaba işten anlayan
Servisten önce kendiniz bı Deneseydiniz. Benimde elmada kaldı 2 dakikada acmıştım.
mesajlarından son aramalarına kadar o ana geri döner.
ya denedim ben kafayı yedim zaten aramadıgım forum kalmadı en son costum firmware lisini atayım dedim cunku tam firmware i yuklerken 1015 hatasını veriyor aradım taradım bulamadım ertes gunu koyulmus ama verdim bi tanıdıga hallederim dedi ama halledemezse ben bidaha bi kafa yoracagım
birde arkadasta 2g vardı 4 aldı yeni itunes a bagladım 2g deki rehber falan geldi dedi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme