Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 BACKBONE One Mobile Gaming Controller Andorid Satın Al 24 Mart 2023 21:28 1 1 BACKBONE One Mobile Gaming Controller Andorid Ürün şu anda amazon da 1.886,31TL + 750,35 TL vergi ile satılmaktadır. Andorid typc girişi destekler, olağanüstü bir cihaz aşırı memnunum çok kısa süre kullandım, Apple eko sistemine geçtiğim için aynı ürünün Apple için olan versiyonunu almak için satıyorum. Aldığım dan çok daha düşük rakama veriyorum. Fiyat :1750 TL Aynı ürünün Apple versiyonu yada Razer Kishi V2 for iPhone ile takas olur. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Iphone 7 hediyeli Redmi Turbo 3 Harry Potter Edition [SATILDI] Alınık Black Myth Wukong [SATILDI] Alınık Ps5 Disk Sürücüsü [SATILDI] Starfield Premium Edition Upgrade XS Key