Şimdi Ara

BACKTRACK 3 ORİJİNAL CD Yİ BİLGİSAYARIM ÇALIŞTIRMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BAŞKA LAPTOPUMDA ÇALIŞIYOR AMA YENİ ALDIĞIM LAPTOPTA ÇALIŞMIYOR. CD DEN BAŞLATMAMA RAĞMEN YAZILARI FALAN BAŞLANGICI İYİ SONRASI SİYAH EKRAN BAŞKA HİÇ BİR ŞEY YOK BAŞKA BİR ŞEYDE YAPAMIYORUM. BAŞTAN KENDİM İNDİRİP YAZDIRAYIM MI NAPAYIM.NEDENDİR YADA ÇALIŞMAMASI. MARKASI HP COMPAQ CQ61-330ET DİR. ÇALIŞTIRAN PC DE YİNE LAPTOP HP COMPAQ C700 PRESERİO DUR. YARDIMINIZI BEKLİYORUM BÖLE YAŞAYAN VAR MI BENDEN BAŞKA BİR DE YAZDIRMAM GEREKİRSE BACKTRACK 3 ÜN .NRG DOSYASI VAR CD DEN BAŞLATACAK ŞEKİLDE NASIL VEDE HANGİ PROGRAMDA KAÇ HIZLA YAZDIRAYIM BOŞ DVD ALAYIM DA

• bende casper var vista yüklü cd den çalıştırabiliyorum ama arkadaşta denedik asus windows7 onda çalışmadı neden bilemiyorum
  • bende anlamadım valla nasıl iştir çok lazım olan bir program cd si birde o yüzzdn bilen biri vardır diye sorayım dedim
  • En son çıkan versiyonunu indirmeyi deneyin. Eski versiyonda sürücüler eski olduğundan çalıştırmıyor olabilir.

http://www.backtrack-linux.org/downloads/
  • arkadaşlar bios tan ayar yapmanız gerek farklı işletim sistemlerini çalıştırmasına izin verin bilgisayarın genelde bu sorundan dolayı oluyor bu tür olaylar
  • biraz ayrıntılı hangi bölümde değişiklik yapmam lazım bios ta .tşkkrlr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackcap

arkadaşlar bios tan ayar yapmanız gerek farklı işletim sistemlerini çalıştırmasına izin verin bilgisayarın genelde bu sorundan dolayı oluyor bu tür olaylar

Bunu yazan arkadaş biraz saçmalamış. Tek çözüm BackTrack'in yeni versiyonunu denemek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayrıca şöyle bir durum var,cihaz kendi recovery dvd'si dışındaki işletim sistemlerini boot etmemeye ayarlı olabilr
    yani bir anlamda korumalıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmeett_01

ayrıca şöyle bir durum var,cihaz kendi recovery dvd'si dışındaki işletim sistemlerini boot etmemeye ayarlı olabilr
    yani bir anlamda korumalıdır

cihaz boot oluomuş zaten. sorun ekran kartı kaynaklı olabilir. tanımadığında XDM'i ya da GDM'i başlatmayabilir. Komut ekranı çıksa startX komutunu dene dicem ama anlaşılan o da gelmio.
  • bt4 en yenisini indirip dvd ye yazdırdım iso yu.taktım bir sürü yazılar çıktı başlangıçta sonra bir yerde takıldı. giriş şifresi istiyor sandım root toor falan girdim.yine olmadı bt4 lere alerjiisi var pc min heralde.diğeri çalıştırıo yine.ilgilendiğiniz için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.