Şimdi Ara

Bad Company 2 hala oynanıyor mu ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • origin id : onores ekleyin beyler.. Aktif bf2 oyuncuları buluşalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prenss1907

hayırlı bol fraglar :)

eyvallah
  • BC2 daha fazla seviyorum nedense dolu sv olur.
  • Originde 5 yuro kaptım hemen geliyorum bf3 de var ama sıkıldım ondan be
  • evet
  • bc2 efsanesi bitermi acaba gün gelir.çok üzülürüm valla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zlar100

şahsen bana göre bc2 nin atmosferi bf3 den daha iyi gibi

Kesinlikle
    6-7 ay kadar bf 3 oynadıktan sonra sıkılıp bc 2 ye geçtim.Eski oyun olmasına rağmen nedense çok hoşuma gitti.Atmosfer ve grafikleri çok güzel.Ama silahlar biraz daha tipli olsa idi tadından yenmezdi.Bf 3 e göre adam vurmak çok daha zor birdeAma şunu anladım frostbite 2 ye falan gerek yokmuş bence.Bf 3 ün silah tipleri +silah sesleri bad company 2 atmosfer ve grafiği ile birleştirilseymiş çok daha iyi bi oyun çıkarmış ortaya.Sonuç olarak bf 4 e kadar bc 2 deyim Serverlar da baya dolu.Çoğu zaman sıraya atıyor hatta
     Bad Company 2 hala oynanıyor mu ?
     Bad Company 2 hala oynanıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 28 Ocak 2013; 0:00:06 >

• bf2'de bile bu kadar oyuncu bc2 de yeterince oyuncu bulursun bence bende zamanında yüklemiştim ama singleplayer'ı minimumda kasıntılı bitirdiğim için multiplayer'a hiç girmemiştim
  • bana göre bfbc 2 gelmiş geçmiş en iyi online fps oyunudur o atmosfer çatışma hissi hiçbir oyunda yok
  • yıl 2016 hala oynuyorum, iki kere farklı hesaplarla 50. rütbeye geldim. eskisi gibi dolu değil server lar ama boş da değil.
  • Lan çok özledim ben bu oyunu ya. Oof of :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de ara sıra girip oynuyorum , bi de nasıl kolay level kasabiliriz ? genelde recon(sniper) veya assault oynuyorum .
  • frier90 kullanıcısına yanıt
    15X hatta bazen 50X point serverlar oluyor. O serverlarda 1-2 saat takılırsanız fullersiniz büyük ihtimalle
  • vay demek hala var? bir ara oynamaya çalıştım oynayamadım, hileci mi çok tu acaba o yüzden mi hatırlayamadım hala hileci mevcut mudur? oyun eskidi artık de defolsun hileciler
  • Origin ıd nickimle aynı
    Gelin bi bad company akalım

Vietnam dlc alınır mı?(dolu mudur?)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun yuzunden yeni almis oldugun nfs 2016ya dahi bakma firsatim olmuyor cok fena sariyor heavy metal haritasinda surekli oynuyorum helikopter surus vs super bu oyundan sonra bf3 bf4 aldim ama bfc2 acik ara onde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.