Şimdi Ara

Bad Company 2 PC beta key ister misiniz? (Beta Bitti) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
0
Favori
31.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • betayı nerden indiricem onu ögrenebilirmiyim arkadaslar..
  • saat 22:00'da bir adet key aldım en önce kim pm atarsa keyi ona vereceğim...

Edit:Keyi Sith arkadaşa verdim bidaha key aldğımda konuda belirtirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firlama777 -- 5 Şubat 2010; 22:22:57 >
  • Oyun loading ekranındayken,masaüstüne atıyor,yardım edin lütfen. O kadar key aldıktan sonra,bu olamamalıydı. Çözümü bilen var mı?
  • Fazla keyi olan verebilirmi ?
  • üye oldum şimdi deniyeceğim inşallah olur. 3 gündür uğraşıyorum yok şuna gir yok buna gir dediler hiç bişey çıkmadı inşallah buradan alabilirim. Ha bu arada 2 accountum var alabilirsem 2 tane alıcam.
  • 2 tane aldım ilk pm gönderene yollayabilirim...

Edit : paylasturka nickli arkadaşa yollanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LKLC -- 5 Şubat 2010; 23:25:21 >
  • esg22 kapmşsın sen işi ya :D bide dağıtıyosun :P chamurpeace i bidaha göremeyiz oyuna dalmıştır artık :D
  • hasan kardes pm attım ama sana key için
  • Aldığım keyde sorun var, kullanımda diyor.Fileplaydan almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paylasturka

hasan kardes pm attım ama sana key için

yollandı kardeşim :D

yeni aldım bende oyuna dalmışım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LKLC -- 5 Şubat 2010; 23:24:16 >
  • arkadaşlar key alabilen olursa acaba bana da yollayabilirmisiniz.2 key aldım ikisi de kullanılmış çıktı.baya bozulmuş durumdayım şu anyardımcı olursanız çok sevinirim
  • Key isteyen olursa elimde key var.
  • e-mail adresini yazıp alt tarafa keyi girmicekmıyız email adresini biyerlere kayıt etmekmı gerekıyor elımde key var yazıyorum account could no fond yazıyo nekı bu..? gibi bişeyler diyor keymi yanlıs acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: paylasturka

e-mail adresini yazıp alt tarafa keyi girmicekmıyız email adresini biyerlere kayıt etmekmı gerekıyor elımde key var yazıyorum account could no fond yazıyo nekı bu..? gibi bişeyler diyor keymi yanlıs acaba

https://profile.ea.com/acctcreate.do?surl=http://badcompany.ea.com/Default.aspx&remoteurl=http://badcompany.ea.com/Handlers/GusLoginProxy.ashx&registrationSource=BFBC&locale=en_US

Bu siteye kayıt yaptır, sonrasında kayıt yaptığın e-posta ve şifre ile giriş yapabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kontratak

Key isteyen olursa elimde key var.

hocam pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrep_tr

quote:

Orijinalden alıntı: kontratak

Key isteyen olursa elimde key var.

hocam pm attım

Gönderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lokmantas

Aldığım keyde sorun var, kullanımda diyor.Fileplaydan almıştım.

Aynı sorun bende de var keyi aldım fakat kullanımda diyor.Fazladan keyi olan var ise yardımcı olursa sevinirim.

Ek:Fileplay'den yeni key aldım.Şu anda oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 6 Şubat 2010; 6:02:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

quote:

Orijinalden alıntı: lokmantas

Aldığım keyde sorun var, kullanımda diyor.Fileplaydan almıştım.

Aynı sorun bende de var keyi aldım fakat kullanımda diyor.Fazladan keyi olan var ise yardımcı olursa sevinirim.

Ek:Fileplay'den yeni key aldım.Şu anda oynuyorum.

Key'i gönderdim. İyi oyunlar
    ----

Ek: O halde key'i başka bir arkadaşa yollayayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontratak -- 6 Şubat 2010; 6:09:16 >

• elinde key olan varmı ben fileplaydan alamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuLK559

esg22 hocam denedim gönderdiğin keyi Allah Razı Olsun Çalıştı Ellerine Sağlık çok sağol

Seninki çalıştı ama nedense son aldığım bende çalışmadı, illa bir aksilik olacak ya! Neyse 12.00 da alırım bir tane. Key isteyen arkadaşlar boş yere key isteyip durmayın yukarıda nasıl yapacağınız basit bir şekilde anlatılmış , her saat başı 1 dakika kala sayfayı yenilediğinizde keyinizi alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.