arkadaşlar keyi olan varsa bende alabilrmiyim ne yaptıysam bulamadım. kurulu kaldı oyun öylee bekliyo...............
Elimde hâlâ key var. İsteyen arkadaşlar olursa gönderebilirim.
walla bugün ben 7 tane key aldım fileplayden. arkadaşlar için aldım ve her ihtimale karşı fazladan elimde bulunsuda istiyorum. biri çalışmazsa diğerini kullanmaları açısından. elimde daha fazla mail adresi olsaydı daha da alcaktım. walla alabildiğim en kolay keydi. hiç uğraştırmadan tek seferde 2 ayrı tarayıcıdan saat başı key alıp durdum diyebilirim. sizde deneyin kesin alırsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: kontratak
PM önce ben attım.
quote:
Orijinalden alıntı: M@v3rick__09
quote:
Orijinalden alıntı: kontratak
PM önce ben attım.
Fark etmez
İsteyen olursa halen key'ler tükenmedi.
elinde keyi olan varsa ne olur gönderebilirmi bana lütfen.....
arkadaşım elinde kaldıysa bana gönderirmisin bir türlü alamıyorum bekliyorum
elinde key olan yokmu bu kula bir yardım lütfen:)
Az önce aldım FilePlay'den. Bir arkadaşıma bir de kendime. Saat başlarında deneyin, kesin veriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Sisilli
Az önce aldım FilePlay'den. Bir arkadaşıma bir de kendime. Saat başlarında deneyin, kesin veriyor.
Ben de göndermiştim sana. Artık başka bir arkadaşa veririm o key'i o halde.
alabilrimyim keyi.
deniyorum olmuyor sana zahmet bana da alıp gönderirmisin.
yokmu bir key verebilen şimdi..
@kontratak
Çok teşekkürler key için.
lütfen bir key pm attın Allah rızası için :D
eğer elinde key olan warsa we atarsa çok sewinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: tiger_fatherland
quote:
Orijinalden alıntı: siriusb
baktım olacak gibi değil, xfire store'dan pre-order verdim 49 dolara. Keyim de biraz önce geldi. Oyuna girdim. oynaması biraz zor geldi. sanırım alışmak gerekiyor. ama bilgisayarda herhangi bir kasma filan olmadan rahatlıkla oynadım 30 dakika.
herkes kasıyor demiş oyuna ekran kartın nedir ikincisi söylenene göre low da 20 fps anca alınıyormuş pek bi bilgim yok bu konuda şimdi gidip 49 dolar gömülmeyelim eğer böle dandiklikler varsa