Şimdi Ara

Bad Company 2 PC beta key ister misiniz? (Beta Bitti) (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
0
Favori
31.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkes key diye msj atıyo pm atıyo ama 9.sayfada açıkladım nasıl key alınıcağını.ona rağmen alamayan olursa yazsın konuya.Sonuçta orda alıp dağıtanlarda bu şekilde alıyor özel bir durumları yok.hem kendiniz alın eğer fazla alabilirseniz fazla alın ki yararlansın herkes...
  • Siteye üye olmak şartmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLacKEaGL3

Arkadaşlar herkes key diye msj atıyo pm atıyo ama 9.sayfada açıkladım nasıl key alınıcağını.ona rağmen alamayan olursa yazsın konuya.Sonuçta orda alıp dağıtanlarda bu şekilde alıyor özel bir durumları yok.hem kendiniz alın eğer fazla alabilirseniz fazla alın ki yararlansın herkes...

Çok sağol kardşm okudum şimdi 9. sayfadaki anlatımını , orda saat başında yazı çıktı ona bastım ondan sonra ne yapıcam bilemedim...
  • oh be aldım keyi
  • Bende aldım sonunda oh be
  • BEYLER 10 DK SONRA DAĞITILCAK KAPIN.
  • aldım =) elimde fazladan var arkadaşım için aldım benim ztn var. ama eğer kullanılmış değilse ötekini verebilirim
  • Battlefield Bad Company 2 - BETA key

29UL-5AKX-NR7C-7DQ4

85XA-M3RS-CUX4-SFGJ

GLKD-FL3N-HFZ5-6X8D

HWUN-XBE4-R83E-TXYQ

BQT6-YXF2-5Y9Z-UA67

59RG-TESK-N7Y3-R2WT
  • elinde fazladan key olan banada gonderebilir mi?
  • Saat başlarındawww.fileplay.net sitesinde dağıtılıyor.Arkadaş 19:00'da aldı
  • 20 dk sonra dağıtılabilir tekrardan.
  • beyler ilk öncewww.fileplay.net ten 1.resimdeki yere tıklayın

RESİM 1
    http://www.resimupload.com/ds457396085_1.html

Sonra 2.resimdeki gibi yer açıldığında maviyle çevrelediğim yerde Get Your Key Here yazdığında tıklayıp key'i alabiliceksiniz.Her saat başında bi miktar key dağıtılıyo o yüzden açılmadı olmadı diye msj yazmaktansa diğer saat başlarında örneğin 1dakika önce siteye girip yenileyerek bekleyebilirsiniz.

RESİM 2
    http://www.resimupload.com/ds654952558_2.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKEaGL3 -- 7 Şubat 2010; 21:52:34 >

• Fazla keyi olan pm atabilir mi?
    Şimdiden çok teşekkürler

Fileplay vermedi key kalmadı diyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THR -- 7 Şubat 2010; 22:04:08 >
  • THR 5 dakika sonra dağıtılıcak girip alabilirsin.anlatım yaptım bi üst mesajda
  • black vermedi orada
  • 40 dk sonra yeniden dağıtılcak yav orda 2 tane altlı üstlü var farkı varmı ki onların bi publik birde Subscriber bu var ne olaki ?
  • Her saat başı veriliyor THR.saat başlarında mesela 22.59da girip siteyi sürekli yenile.açılınca direk tıkla key için

Maverick üstteki public normal oyuncular için.alttaki subscriber ise yayımcılar için.yani onun için özel bi üye olman ve oyun hakkında bişeyler yazmak için oynaman gerekiyo :) bir nevi premium üyeler için :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKEaGL3 -- 7 Şubat 2010; 22:36:08 >
  • Arkadaşlar hala key alma şansımız varmı? Konuyu pek inceleyemedim.

http://www.fileplay.net/ sitesini takip ediyorum key almak için

Edit: Oha aldım siteden keyi.Saat başı olmamasına rağmen. İlk deneyişte.Şanslıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joker64 -- 8 Şubat 2010; 3:32:42 >
  • Benim dediğim oluyor gibi. Neredeyse public hale geldi keyler. fileplay resmi dağıtı gibi oldu
  • Bende saat 00.06 gibi aldım key i. Hemen indirmeye koyuldum. Suan indirme işlemi bitti. Öğlen okuldan gelince oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.