Şimdi Ara

Bad Company 2 PC beta key ister misiniz? (Beta Bitti) (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
0
Favori
31.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde halen key mevcut. İsteyen arkadaşlar özel mesajla ulaşabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontratak

Elimde halen key mevcut. İsteyen arkadaşlar özel mesajla ulaşabilirler.
    Hocam pm attım
  • beta key isteyenler elimde 1 tane var bana pm atan ilk kişiye vericem =D yani key vericem =D
  • Furkan kardeş,sana mesajlarımın hiçbiri gelmemiş.Yaklaşık 5 tane PM attım.Hatırlarsan GTAIV - Gözlük takası yapacaktık.Nasıl iş anlamadım.Hepsi ulaşmamış.
  • betayı bi arkadaşa verdim elimde kalmadı haberiniz olsun
  • fileplaya kac gundur saat başı bakıyorum hala denk gelemedim bu saatten sorada zor gibi elinde key olan varsa lütfen yollasın...
  • arkadaş verdi key ama kullanılmış oyunu yüklediğimle kaldım, allah rızası için elinde fazla key olan varsa pm atsın lütfen
  • oyuna girmeyen arkadaşlar acc verirsede olur en azından oyunu görmek istiyorum.
  • Fazla KEY varsa , gönderiniz lütfen.
  • arkadaşlar elinde key olan varsa gönderebilirmi tesekkurler
  • kontratak, arkadaşa tşk ediyorum ama kullanılmış key geldi, kullanılmamış keyi olan varsa bi pm ile gönderin boşa indirmiş olduk kotaya yazık olucak , herkese iyi eğlenceler
  • fazla keyi olanlar lütfen bir tane de bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xdian

kontratak, arkadaşa tşk ediyorum ama kullanılmış key geldi, kullanılmamış keyi olan varsa bi pm ile gönderin boşa indirmiş olduk kotaya yazık olucak , herkese iyi eğlenceler

Başka bir key daha gönderdim. Fileplay'den alınan key'ler arada kullanılmış olabiliyor.
  • Arkadaşlar elinde fazla key i olan varmı??????günlerdir bir key bulamadım gitti:(Elinde fazla olan varsa lütfen atabilirmi??????şimdiden teşekkürler...........................
  • bana bir key verenin 40 yıl kölesi olurum... lan bulamıyorum 1 haftadır ne işmiş ya!!
  • oyunu kuralı 1 hafta oldu hala key bulamadım keyi olan varsa ve yardımcı olursa cok memmun olurum
  • Sallayın arkadaşlar beta keyi oyunun çıkmasına şurda 16 gün 8 saat 33 dakika kalmış.
  • BETA 25 şubat günü biticek.
  • böyle oyunları seve seve orjinal alırım valla
  • Orjinal alınacak oyun fiyatı uygun olduğu takdirde tabii
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.