Elimde halen key mevcut. İsteyen arkadaşlar özel mesajla ulaşabilirler.
quote:
Orijinalden alıntı: kontratak
Elimde halen key mevcut. İsteyen arkadaşlar özel mesajla ulaşabilirler.
Hocam pm attım
beta key isteyenler elimde 1 tane var bana pm atan ilk kişiye vericem =D yani key vericem =D
Furkan kardeş,sana mesajlarımın hiçbiri gelmemiş.Yaklaşık 5 tane PM attım.Hatırlarsan GTAIV - Gözlük takası yapacaktık.Nasıl iş anlamadım.Hepsi ulaşmamış.
betayı bi arkadaşa verdim elimde kalmadı haberiniz olsun
fileplaya kac gundur saat başı bakıyorum hala denk gelemedim bu saatten sorada zor gibi elinde key olan varsa lütfen yollasın...
arkadaş verdi key ama kullanılmış oyunu yüklediğimle kaldım, allah rızası için elinde fazla key olan varsa pm atsın lütfen
oyuna girmeyen arkadaşlar acc verirsede olur en azından oyunu görmek istiyorum.
Fazla KEY varsa , gönderiniz lütfen.
arkadaşlar elinde key olan varsa gönderebilirmi tesekkurler
kontratak, arkadaşa tşk ediyorum ama kullanılmış key geldi, kullanılmamış keyi olan varsa bi pm ile gönderin boşa indirmiş olduk kotaya yazık olucak , herkese iyi eğlenceler
fazla keyi olanlar lütfen bir tane de bana
quote:
Orijinalden alıntı: Xdian
kontratak, arkadaşa tşk ediyorum ama kullanılmış key geldi, kullanılmamış keyi olan varsa bi pm ile gönderin boşa indirmiş olduk kotaya yazık olucak , herkese iyi eğlenceler
Başka bir key daha gönderdim. Fileplay'den alınan key'ler arada kullanılmış olabiliyor.
Arkadaşlar elinde fazla key i olan varmı??????günlerdir bir key bulamadım gitti:(Elinde fazla olan varsa lütfen atabilirmi??????şimdiden teşekkürler...........................
bana bir key verenin 40 yıl kölesi olurum... lan bulamıyorum 1 haftadır ne işmiş ya!!
oyunu kuralı 1 hafta oldu hala key bulamadım keyi olan varsa ve yardımcı olursa cok memmun olurum
Sallayın arkadaşlar beta keyi oyunun çıkmasına şurda 16 gün 8 saat 33 dakika kalmış.
BETA 25 şubat günü biticek.
böyle oyunları seve seve orjinal alırım valla
Orjinal alınacak oyun fiyatı uygun olduğu takdirde tabii