Şimdi Ara

Bad Company 2 PC beta key ister misiniz? (Beta Bitti) (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
0
Favori
31.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar key varsa yollayabilirmisinz , kaç saattir bi yerden denk getiremedim şu keyi
  • Arkadaşlar elinde fazla key olan PM yoluyla gonderse cok sevinirim.
    Bircok yere baktık ama bir türlü key bulamadık saygılar..
  • Sanırım etrafta beta key kalmadı :S Sitelerden bulmak da güç oldu. Elinde fazla olan hayırsever arkadaşlar var ise makbule geçer :)
  • umudu kesmiştim beta dan.. az önce fileplay sitesini gördüm saat başı dio bi baktım saate 59 geçio.. 1 dk da üye olup aldım keyi.. sonunda deneyeceğim oyunu.. bu arada ilk halinde optimizasyon kötü fln diyorlardı.. patch gibi birşey geldimi beta ya..
  • fileplay den ben de şimdi aldım hayret ettim
  • Sonunda bende aldım bi beta key fileplay den, biraz geç oldu ama olsun
  • Şansa bak :) Ben yarım saat başında aldım 06:31 idi verdi beta key i. H
  • Evet fileplay vermeye devam ediyor , az önce (saat başı olmamasına rağmen) ben de aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 16 Şubat 2010; 16:16:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealGangsta

arkadaşlar türkiye saatine göre mi saat başında veriyor anlamadım?

Saat başı ne demek. 7.00, 8.00, 12.00 vs... Yani bunun Türkiye`si Japonya`sı yok. Saat başları aynıdır zaten. Saat farkı vardır sadece...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kov3nanT

quote:

Saat başı ne demek. 7.00, 8.00, 12.00 vs... Yani bunun Türkiye`si Japonya`sı yok. Saat başları aynıdır zaten. Saat farkı vardır sadece...

Kafanda problem var sanırım

Yok çok şükür sağlığım yerinde. O zaman ben sorunu yanlış anladım. Ki bence sen kendini anlatamadın. (Türkçe yetersizliği)

• quote:

quote:

quote:

Saat başı heryerde aynıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

quote:

quote:

Saat başı heryerde aynıdır.

Arkadaş sanırım Amerika`da saat 7.00 iken Türkiye`de 12.36 falan sanıyor. Ondan sordu gibime geldi. Ben de ona göre cevapladım. Ama problemli yaftası yedik

• Belki meridyenlere göre ölçüyordur.
  • bende de 2 tane key var fazla veriyim bi ara şu an öbür pc de :S
  • Fazla keyiniz varsa alabilirim.
  • Arkadaşlar yarım saat önce aldım fileplay den ve hala alınabiliyor şu saat itibari ile.

Ama ben oyunu hiç beğenmedim. Ömrüm yollarda geçti. Yani hiç insanı saran bir havası falan yok yani.

Oyuna parayı verenlerin parasına bence yazık oldu. Ne adamların hareketleri hareket gibi ne helikoptein düşmesi gerçek helikopter gibi. Helikopte düştü önümde bütün olarak ne yanıyor ne parçalanıyor düştü taş gibi kaldı öyle.

Oynanış deseniz depar atarken strafe atamıyorsunuz. Depar atmak için sürekli shift e basmak gerekiyor ki yeri geliyor dakikalarca koşuyoruz yani basılı tutarak koşmak çok saçma.

Oyunun eksisi çok açıkçası MW2 ile aynı kulvarda bile olmuş olsalar tırnağı etmez diyorum başkada birşey demiyorum.

Bir tane fazla keyim var ilk pm atanındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 18 Şubat 2010; 21:48:14 >
  • Yeni bir "önüme çıkanı dan dun vuramıyorum" vakası
  • Şu an Fileplay key dağıtmaya başladı 2 adet key aldım :) birini arkadaşa verdim :)
  • quote:

Yeni bir "önüme çıkanı dan dun vuramıyorum" vakası

Espri güzel ama oyun gerçekten abartıldığı kadar güzel değil.
    Rağbet konusunda MW2 ye rakip olabilecğeini sanmıyorum.

MW2 alanların bu oyunu alacaklarını hiç sanmıyorum Arada bir kaç istisna çıkabilir tabi.

1 adet fazla beta key var elimde isteyene verebilirim.

Ayrıca fileplay akşam saat 20:30 dan beri aralıksız key dağıtıyor şimdi baktım hala var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 19 Şubat 2010; 0:48:21 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.