Şimdi Ara

Bad Company 2 PC beta key ister misiniz? (Beta Bitti) (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
0
Favori
31.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam elinde key olan varsa allah rızası icin atsın tam sürüm cıkınca orjinal benden :D
  • alperdia 9.sayfada anlatımı yaptım.11.sayfadada anlattım tekrar.
  • artık key vermiyor ordan hocam ama denicem birde şey dicem oyunu ordan indirmek zorundamıyız ?
  • dün gece baktım fileplay'de key dağıtımı vardı. oyunu tekrar indirmek zorunda değilsin herhangi bi yerden indirilmiş oyun olur
  • keysiz oynanmazmi?
  • fazla beta keyi olan varmı :(
  • Fireplay her saat başı veriyor. Ücretsiz public üyelik alın ve saat başı sayfayı yenileyin. Keyiniz mail olarak bile gelmiyor, ekranda beliriyor. Sorunsuz bir site.
  • arkadaslar oyunu netten indirdim fakat cab3 dosyasi yok bu yuzden kurulamadi. varsa biri bana upload edebilirmi ager mumkunse lutfren?
  • arkadaşlar lütfen birinde fazla key varsa bana yollasın kaç gündür dolanıp duruyorum key yok ya bulamıyorum yardım artık lütfen
  • Sonunda bende bir tane aldım. Fileplay sağolsun.
    Edit:keyi ilk siriusb isimli kardeşimiz haketmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteafLer_HalfLifer -- 8 Şubat 2010; 23:20:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteafLer_HalfLifer

Sonunda bende bir tane aldım. Fileplay sağolsun.
    Edit:1 tane fazladan keyim var ilk pm atan kazanır.

bana verirsen çok sevinirim.
    kaç zamandır key arıyorum bir türlü bulamıyorum.
    şimdiden teşekkürler.

Edit: Mesajı aldım. Key çalışıyor, çok teşekkürler...
    Darısı diğer keysiz arkadaşlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriusb -- 8 Şubat 2010; 23:49:25 >

• Nerden alıosunuz bu keyleri yaf ... biri sevabına banada atarsa sevinirim. .şimdiden teşekkürler
  • Banada pm ile bir key verirseniz çok sevinirim. Fileplay subscriber diye birşey çıkıyor o yüzden alamıyorum :(
  • allah rizasi icin su garibanada key ?nerye uye olsam kurutuyorum o siteyi:(
  • key varsa yollarsanız cok sevinirim oyunu kurdum ama henuz giremedim key yüzünden
  • Elinde key olan varsa acil özel mesaj bekliyorum bakalım nasılmış BC2 şimdiden teşekkürler
  • Bende oyunu indirdim ama key bulamadım. Fazladan elinde olan varsa acil özel mesaj atsın sevinirim.
  • Delireceğim saatlerdir her yerde keyi arıyorum hala bulamadım .. Koca DH de elinde fazladan 1 tanecik keyi olan yokmu
  • Sabahın 6 sında denedim yok key çok ararız bu gidişle
  • Arkadaşlar elinde fazla key olan varmı lütfen... Saatlerdir uğraşıyorum 1 tane key alamadım Elinde olan biri verebilirsen çok ama çok minnettar olurum :)
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.