Şimdi Ara

Bad Company 2 serial sorunum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunu çözdüm ea'e mail attım sağolsunlar keyi yolladılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZpTn -- 25 Ağustos 2011; 1:19:50 >

• malesef seriali öğrenmen mümkün değil yeni bir serial al 20 tlye
  • Sen kısaca orjinal keyini kaybetmişsin ve bulmak istiyorsun anladığım kadarıyla.Aklıma 2 yöntem geliyor:
    - Birincisi EA'nın sitesine girip kullanıcı girişi yap.EA Profiline kayıtlı oyunların listesi olması lazım.Oyununu kurduktan sonra register ettirdiysen o listede BC2'nin bir ihtimal keyinide görebilirsin(tam emin olmamakla birlikte söylüyorum bunu, tahminen).
    -İkincisi, olduda bulamazsan keyini, EA'nın destek bölümüne mail at.Mutlaka yardımcı olular, ancak tüm bilgileri isteyeceklerdir senden(oyunun kutusunun üstündeki numaraları dahi isteyebilirler aklında olsun.)
  • Anladım ama bir sitede regedit hckey_local_machine vs bulursun dediler demek istediğim oyunu yüklesem hesapla girsem multiye olurmu acaba

neyse deniyim olmassa olmaz ne yapalım.
    yardımlar için teşekkürler.
  • regeditte kayıtlı olması sebebiyle belki oynarsın multi dene bakalım bir ama format atınca gider yine
  • EA live chat ile görüş.
  • Halletsem keyi ea download managere yazdımmı iş tamamdır:)yardımlar için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.