Şimdi Ara

Bad Company 2 server ve punkbuster sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bc2 yi steam üzerinden yeni aldım. oyunu indirdim kurdum. ama oyuna girip server browser kısmından serverları arattığımda uzun bi süre bekliyorum ve sonra ea serverlarıyla baglantımın koptuğuyla ilgili bi uyarı cıkıyor.

daha sonra internetten biraz araştırdım ve sorunun punkbusterla ilgili olabileceğini görüp punkbusterı güncelledim ama hala aynı sorunu yaşıyorum.

server browser kısmında oyun aratırken punkbusterı X olarak işaretlersem server bulabiliyor. sorun punkbusterda sanırım ama bi türlü çözüm bulamadım.

• şimdi başka bir şey farkettim punkbusterlerı serverları buluyor ama ranked olan serverları bulamıyor. sorun ne olabilir acaba
  • bu adresteki zımbırtı ile punkbuster'ı manuel güncellmeyi deneyin:

http://www.smokers.dk/punkbuster.htm
  • punkbusterı güncelledim. ranked olmayan serverlarda rahatça oynayabiliyorum ama dediğim gibi ranked serverları aramaya kalktıgımda bile bi sonuç elde edemedim.
  • yeni bi gelişme daha oldu sorunumla ilgili. arkadaş olarak eklediğim insanlar ranked serverlarda oyun oynarken giriş yapabiliyorum o serverlara.

tek sorun search kısmında sanırım. benzer sorun yaşayan ya da çözüm hakkında fikri olan yok mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 Save sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.