Şimdi Ara

bad sector hatasımıdır??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaslar bu resımlerde gordugum uyarılar bad sector olsa gerek.laptopum garantılı hdd degısımı yapılırmı gonderırsem bılgılendırırsenız sevırım.

• Direk olarak bad sector yok ama sorun olduğu aşikar. Kasa kaynaklı sorunlara işarette edebilir. Diski hata denetiminden geçirip tekrar denedin mi ? ERror scan taramasını yaptın mı ? bunlarıda yap mutlaka yapmadıysan.
  • hd tune de error scan yaparken en ust sıranın ortalarında 2 tane arka arkaya kırmızı kare cıkıyo takılıyo 1 saat bekledım ılerlemedı kapattım.pc acayıp kasılıyor aralıklarla.garantıde hdd deısırlermı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeSTeRRR -- 11 Kasım 2010; 5:34:01 >
  •  bad sector hatasımıdır??

2saat 40 dakıkada buraya kadar taradı durdu.

ve yukardakı resımde hd tune dekı bad sectorun yanındakı 35 rakamı su an 101 oldu ne anlama geldıgını bılmıyorum ama yukselıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeSTeRRR -- 11 Kasım 2010; 9:01:51 >
  • güncel...
  • Raskolnikov yardımın ıcın sagolasın ama ben 2 aylık laptopta dısk bolmeyle felan ugrasmak ıstemedıgım ıcın garantıye gondercem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.