arkadaşlar kusura bakmayın konuyla ilgili araştırma yapamadım HDD heran uçabilir sanırım hdd de bad oluştu ve büyüyor galiba tümör gibi bişey yaw bu neyse bad li kısmı bulmam ve bloke etmem lazım nasıl yapcam ne kullancam bi zahmet yardım edin lütfen Xp kullanıyorum şuan hdd alamayacağım bisüre idare etsin neolur kurtarın beni hepinize şimdiden kucaklar dolusu teşekkürler dostlar...........
Sistemine format at. Format sırasında bazı bölümlerde yavaşlama olacaktır. Kurtarıldı veya düzeltildi gibisinden uyarılar alacaksın. Bu bölümleri not al. Başlarda veya sonlarda ise şanslı sayılırsın. Bu kısımları içerecek şekilde diski bölümle ve bu bölümlere veri kayıt etme...
HDD_regenerator senin işini görür
bence önce scandisk ile yüzey taraması yapmalısın o sana bad sektörlerin yerini grafiksel olarak gösterecektir. Eğer ilk sektörlerde bozukluk yoksa bozuk seöktörlere kadar bir bölüm oluştur 10 MB bile yeter. daha sonra bad sektörlerin bulunduğu bölümü içine alacak kadar bir bölüm oluştur en sonunda ise sağlam yerlerden bir bölüm pluştur. bad sektörlü bölümü gizle windows göremesin bu sorununu b,r süre halledecektir.