Şimdi Ara

Bad Sisters (2022-) | Apple TV+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Emmy adaylı, BAFTA ödüllü Sharon Horgan’ın yaratıcısı ve başrol oyuncularından biri olduğu 10 bölümlük kara komedi dizisi Bad Sisters.

Sharon Horgan (Catastrophe), Anne-Marie Duff (Sex Education), Eva Birthistle (The Last Kingdom), Sarah Greene (Normal People) ve Eve Hewson (Behing Her Eyes), ebeveynlerinin erken ölümü ve her zaman birbirlerini koruma sözüyle hayatları sıkı sıkıya bağlı ve birbirlerini kollayan Garvey kardeşleri canlandırıyorr. Kayınbiraderleri öldüğünde, hayat sigortacıları kötü niyeti kanıtlamak için bir soruşturma başlatır ve gözlerini, onu öldürmek için yeterli nedeni olan kız kardeşlere diker.

2 bölüm baktım, Big Little Lies tadı var. Mekan ve müzikler çok hoş. Şu merhum enişte izlediğim en iğrenç karakterlerden birisi. Dişlerimi sıkmaktan bir hal oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 1 Eylül 2022; 20:32:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel dizi.O enişteye bende gıcığım, diziyi izleyipte olmayan yoktur.

• Dizi fena değil ya. İrlanda inanılmaz güzel mekan. Durdurup durdurup hayran kalıyorum. Bir de Becka'yı oynayan hatuna vuruldum. The Knick dizisinde de varmış. Yıllardır listemde olan bir diziydi. Merakımı artırdı iyice.

1x5

Pislik herif kedinin ölümünü bile karısına yükledi. Prick lakabını dibine kadar hak etmiş. Öldüğünü bilerek izlemek de tuhaf şekilde iyi geliyor yoksa iyice kuduracaktım.

• Final yaptık çok da sağlam final oldu. 8.2'ye kadar yükseldik IMDB'de. Umarım böyle bırakırlar da yeni bir Big Little Lies kepazeliği yaşanmaz.

• 2. sezon 13 Kasım.

Tekrar tavsiye etmiş olayım şöyle kıyı köşe bir dizi arayanlara. Fakat üstte yazdığım gibi diziyi bozacaklarından korkmuyor değilim.

• Aşırı gereksiz bir 2. sezon kararı fakat dizi o kadar iyiydi ki mecbur bakacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Severance (2022-) | Apple TV+
    3 yıl önce açıldı
    Before (2024) | Apple TV+
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.