< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sugar (2024) | Apple TV+
-
-
gideri var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bencede gideri var ama nedense dizinin ismi komedi drama çağrışımı yapıyor.
-
Artık herhangi bir polisiye işten öğürme gelse de Colin Farrell için heyecanla bakacağız.
-
Colin kardeş için izleyim dedim ama 2.bölüm ortasına kadar dayanabildim. Çok sıkıcı
-
Dün gece 2 bölümünü seyrettim ve beğendim. Çerezlik bir dizi. Türü zaten seviyordum, yavaş ilerliyor ama beni rahatsız etmedi. Paramount+'ta Tracker (2024) diye bir dizi daha seyrediyorum. Sugar, o dizinin daha kaliteli ve yavaş ilerleyen hali olmuş. Dizi içine çektiyse gizem faktörü zaten devam etmenizi sağlıyor. Colin Farrell'ın canlandırdığı karakterin tarzı, davranışları, verdiği sosyal mesajlar, vs, de hoşuma gitti. Bu gibi yapımlarda başrol çok önemli bence.
-
Yeni başlayacağım. Sanırım halen 2.sezon olup olmayacağı belli değilmiş.
-
Bu diziyi ben çok beğendim, sürpriz işi de var ilerleyen bölümlerde. Güzel düşünülmüş, kurgulanmış ve süreleri itibarıyla sıkmayan bir yapım. Senenin güzel işlerinden.
-
çöp aslında değil ama 6 bölüm yaptıktan sonra bu tutar başka işimiz var mundar edelim demişler
farrell da tom cruise gibi cenin kanı enjekte ediyor sanırım in brugges da neyse o dipçik gibi devam ediyor
-
2. sezon onaylanmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X