Şimdi Ara

BADA 2 Ayrıntılı Kurulum Rehberi ve Önemli Bilgiler - S8500 ve S8530 Wave II için (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
4
Favori
59.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dedeefendi_ çok teşekkür ederim... sayende bende dayanamayıp bada 2 ye geçmiş bulunmaktayım...

hollanda sürümünü yükledim ve şu ana kadar ne reset nede başka bir problemle karşılaştım.. şu anda çok memnunum.. kullandıkça gözüme takılanları yazmaya çalışırım...

tek sorunum sizin kullanmış olduğunuz temayı bulamamış olmam
  • Arkadaşlar wave I s8500 için aşağıdaki f.rmwareleri deneyen oldu mu?

Sizce hangisi:

1- http://www.maxicep.com/bada-os-genel-destek/maxicep-s8500xxlb2-ozel-edit-maximum-hiz-611220.html

2-http://www.badaturkiye.com/s8500xxlb2-extreme-edition-cfw-shp-polaris-call-rec-tur-t15986.html

3- Orginali ile farkları yok hız bakımından. En iyisi orjinal yüklemek mi?

Teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testdonanimhaber -- 6 Mart 2012; 22:11:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: murattcan

dedeefendi_ çok teşekkür ederim... sayende bende dayanamayıp bada 2 ye geçmiş bulunmaktayım...

hollanda sürümünü yükledim ve şu ana kadar ne reset nede başka bir problemle karşılaştım.. şu anda çok memnunum.. kullandıkça gözüme takılanları yazmaya çalışırım...

tek sorunum sizin kullanmış olduğunuz temayı bulamamış olmam

Hayırlı olsun arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonarT

En çok olmasını istediğim şey facebook push'un çalışması (devamlı paket veri açıktır çok işe yarardı) ama malesef bende çalışmıyor.

Bir diğeri ise, social hub'dan windows live hesabımı eklememe ramen 1 kere senkron etse mail-telefon'u 10 kez etmiyor. "Senkron başarısız" diyor.

Çalışıyor ancak 3g performansı çok iyi değil bazen sunucu hatasını veriyor ne yazık ki. Benim anladığım tüm Wave serisinde 3g çok iyi değil. Tabi bunlar sunucu tarafına, operatöre, kullanlan yazılımlara vs göre değişiyor. Wifi de biraz daha iyi çalışıyor. Ancak wifi çekimi de normalde orta seviyede. Bunu arttırmak mümkün ancak bu seferde batarya çabuk tükeniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: testdonanimhaber

Arkadaşlar wave I s8500 için aşağıdaki f.rmwareleri deneyen oldu mu?

Sizce hangisi:

1- http://www.****.com/bada-os-genel-destek/****-s8500xxlb2-ozel-edit-maximum-hiz-611220.html

2-http://www.badaturkiye.com/s8500xxlb2-extreme-edition-cfw-shp-polaris-call-rec-tur-t15986.html

Teşekkür ederim..

maximum hız vs denmiş ama 2fw nin temel olarak farkı yok.ilk fw de temalar sesler falan varmış onu kurun daha çok çeşit olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

quote:

Sizce hangisi:

1- http://www.****.com/bada-os-genel-destek/****-s8500xxlb2-ozel-edit-maximum-hiz-611220.html

Teşekkür ederim..

maximum hız vs denmiş ama 2fw nin temel olarak farkı yok.ilk fw de temalar sesler falan varmış onu kurun daha çok çeşit olur.

Teşekkür ederim cevap için. Peki orjinal XXLB2 sürümüyle bunlar arasında kararlılık, hız vs gibi farklar var mı?

bir de CFW'ler Kies'ten güncelleme alabiliyor mu? Orjinal sürümlerde güncellenebiliyor. Bunlardan emin değilim.

• quote:

quote:

quote:

Sizce hangisi:

Teşekkür ederim..

Teşekkür ederim cevap için. Peki orjinal XXLB2 sürümüyle bunlar arasında kararlılık, hız vs gibi farklar var mı?

bir de CFW'ler Kies'ten güncelleme alabiliyor mu? Orjinal sürümlerde güncellenebiliyor. Bunlardan emin değilim.

orjinalde olsa cfw de olsa kies üzerinden güncelleme almaz bu fw ler. kararlılık,hız olarak farkları yok,ama cfw kurmanızı tavsiye ederim.hem tur csc ile geldiği için şebeke ayarları otomatik oluyo,hem social hub vs aktif oluyo,daha fazla içerik bulunuyo telefonda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: szkl

quote:

Orijinalden alıntı: dedeefendi_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dedeefendi_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: besyoali

teşşekkürler yükledim biraz sorunlu gecti ama onuda araştırarak hallettim.open serial port error hatası aldım ama allaha şükür kazaıs belasız hallettim.kullanıcı değiştirerek yükleme yapmak zorun da kaldım.tekrar teşşekkürler dosyalar ve anlatım için.
    OPEN SERİAL PORT ERROR hatasıyla karşılaşanlar bana mesaj atın link verip yardımcı olurum...

Merhaba arkadaslar. Besyoali'nin yukaridaki mesajini gorunce PM attim ama henuz okumamis,mesgul olmali. Bugun isyerinde de internette cok arastirdim ama tekrar driver kurulumundan baska cozum onerisi bulamadim ( bende ise yaramiyor).

Bu sorunu nasil cozebilecegimi bilen var mi?

(Network locklu olmasi zaten engel ise, sakin gulmeyin bana )

Tesekkurler.

Arkadaşım sürücülerin doğru yüklenmemiş tekrar yüklemek işe yaramadıysa, bilgisyarına kies yükle. Kurulumu biraz uzun sürüyor ama kiesle beraber driverler geliyor zaten. Sonra kiese kurulumu bittikten sonra kapat ve konunun ilk mesajındaki kurulumu gerçekleştir.

Bu arada kurulum yaptığın bilgisyarda admin yetkin olması gerekebilir.

Sagol dedeefendi.

KIES yuklu. Zaten benim telefonu hic tanimamisti KIES. Sonradan farkettim ki, sim'i cikarinca hemen taniyor ama sim varken hic tanimadi.

Network lock bir problem yaratir mi multiloader icin ? Biryerde okumustum sanirim, network lock on ise denemeyin diye ama denedikten sonra hatirladim

ROM yüklemesini sim kartsız da yapabilirsiniz, zaten yüklerken sim kartı çıkarıyoruz. Ancak sim kilit yani network lock olan telefonlarda tavsiye etmiyorlar. Açıkçası hiç denemedim.

Batti balik hesabi, denemelere devam ediyorum.

Multiloader 5.67 (daha onceki denemeler 5.65 ile idi) ile samfirmware'daki son Greece (Vodafone)'u yukleyeyim dedim. Bu sefer "wait reset" ten sonra "serial port open error" vermedi ve yuklemeleri yapti efendi gibi.

Amma velakin, telefon hala acilmiyor. Daha oncekilerde oldugu gibi ilk acilis ekrani ( tamamen siyah,sadece Samsung Wave S8500 gozuken ekran) 10-15 saniye kaliyor , sonra 1-2 saniyeligine gidip,bir 10-15 saniye daha kaliyor. Buydu degil mi bootloop denen sey?

Simdi naapcaz arkadaslar ?

5.67 ylede yükledim sorun çıkmamıştı.
    bu link s8500 içindir.
    http://www.badaturkiye.com/s8500xxlb2-extreme-edition-cfw-shp-polaris-call-rec-tur-t15986.html

farklı bi boot ekranı var bu fw de.o şekilde yükleyip deneyin bide.bootfiles ı doğru klasörü seçtiğinizden emin olun,eski kurduğunuz dizini hatırlıyo çünkü.dikkatli bi şekilde doğru klasörü gösterip tekrar deneyin.umarım çözülür.

edit:yeni aklıma geldi,telefonunuza uygun olmayan bir yazılım mı attınız acaba wave e wave 2 yazılımı gibi?

Verdigin linkten yaptim arkadasim, sagolasin. Network lock'lu olmasi da engel olmadi.

• yukleme adımlarında 9. adımda ki resim gozukmuyor yenileyebilr misiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Posmort3m

yukleme adımlarında 9. adımda ki resim gozukmuyor yenileyebilr misiniz.

Tekrar yükledim ;)
  • Arkadaşlar mümkün ise acil bir cevap bekliyorum.
    bada 2.0 yükledikten sonra görüntülü görüşme yapan var mı ?ben hollanda fw si yukledım ve videolu görüşme yapamıyorum.
    kesinlikle gsm operatorunden değilmiş kartım hattım bulundugum yer 3g için musait.
    neden yapamıyorum.
    3g internete giriyorum ama görüntülü görüşme olmuyor telefona garanti yolu servis yolu gözüktü galiba :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bipa

Arkadaşlar mümkün ise acil bir cevap bekliyorum.
    bada 2.0 yükledikten sonra görüntülü görüşme yapan var mı ?ben hollanda fw si yukledım ve videolu görüşme yapamıyorum.
    kesinlikle gsm operatorunden değilmiş kartım hattım bulundugum yer 3g için musait.
    neden yapamıyorum.
    3g internete giriyorum ama görüntülü görüşme olmuyor telefona garanti yolu servis yolu gözüktü galiba :(

bende aynı sürümü kullanıyorum.. ancak böyle bir sorunla karşılaşmadım.. gayet sağlıklı bir şekilde videolu görüşme yapabiliyorum... bence garantilik bir olay yoktur moralini bozma...
  • quote:

quote:

neden yapamıyorum.

bende aynı sürümü kullanıyorum.. ancak böyle bir sorunla karşılaşmadım.. gayet sağlıklı bir şekilde videolu görüşme yapabiliyorum... bence garantilik bir olay yoktur moralini bozma...

telefonun on kamera çalışıyor arama yapıyorum beni gösteriyor sonra birden arama sonlanıyor .
    yazılımsal mi donanımsal mi ben çözemedim sorunu.
    böyle bir durumda illa geri 1.2 surume dönüp öyle mi garantiye gondermelıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

neden yapamıyorum.

telefonun on kamera çalışıyor arama yapıyorum beni gösteriyor sonra birden arama sonlanıyor .
    yazılımsal mi donanımsal mi ben çözemedim sorunu.
    böyle bir durumda illa geri 1.2 surume dönüp öyle mi garantiye gondermelıyım

Operatör sorunlu olabilir diye düşünüyorum. 3g çekiyor deselerde çoğu yerde Avea vs çekmiyor.

• vodafone. çok kereler teyit ettirdim çekiyor.anlamadim gitti.
    ben yapamıyorum bir arkadaş beni arayabilir ki?donanım problemi olma olasılığı sizce yüzde kaç
  • cepten yazınca böyle oluyor kendimi ifade edememısım
    bir arkadaş beni 3G ile arayabilir mi?musait bir zamanda.
  • iyi gecele ben herşeyi yaptım ama telefonum durmadan reset atıyor bide programda dowloan yazısı aktif hala gelmedi ne yapmam gerekiyor acaba acilll yardım
  • 2.0 a geçtikten sonra kies e baglanamıyorum usb yardımcı programlarında kies yukleyıcısı gozukmuyor.. quick qr programını da ındıremıyorum bu yuzden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Posmort3m -- 12 Mart 2012; 22:21:24 >
  • hala düşmedimi tr kies e
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurmavi

iyi gecele ben herşeyi yaptım ama telefonum durmadan reset atıyor bide programda dowloan yazısı aktif hala gelmedi ne yapmam gerekiyor acaba acilll yardım

Hocam mesajından pek birşey anlaşılmıyor. O yüzden daha detaylı yazarsan belki yardımcı olabiliriz.

quote:

Orijinalden alıntı: Posmort3m

2.0 a geçtikten sonra kies e baglanamıyorum usb yardımcı programlarında kies yukleyıcısı gozukmuyor.. quick qr programını da ındıremıyorum bu yuzden..

Az önce teşekkür mesajı yazmışsın şimdi sorun bildiren mesajla değiştirmişsiniz bu da iyiymiş :)
    Bada 2 de Kies'e bağlanmada herhangi bir sorun yok. Sadece ayarlar değişik. Yığın bellek moduna almadıkça zaten Kies modda bağlanır ayrı bir mod yoktur. Ayrıca Wi-fi ile kies modu da vardır bada 2 de.. Bkz. Ayarlar>Bağlantılar..

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.