Şimdi Ara

BADA 2 Ayrıntılı Kurulum Rehberi ve Önemli Bilgiler - S8500 ve S8530 Wave II için (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
4
Favori
59.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam ( dedeefendi_ ) sırf engin bilgilerinizden yararlanmak iicin :D foruma üye oldum benim telefonum imeisi kopyalanmıs s8530 konunun basında orjinal olması tavsiyemdir yazmıssınız ben yüklemek icin bütün dosyaları indirdim falan bu yazınızdan dolayı tereddüte düştüm eder yüklemeyi eksiksiz yaparsam yinede herhangi bi aksilik olurmu ? olursa ne olabilir ilgilenirseniz cok sevinirim simdiden tesekkür ediyorum..
  • hocam bütün yazılanları okudum arada gözümden kacmıs sorumun cevabını daha önce vermişsiniz yinede teşekkürler böyle faydalı bilgiler paylaştığınız icin :)
  • ya ben multiloadere içindeki dosyaları atarken csc icin sizin verdiginiz türkce linkteki dosyayı göstermeye calısıyorum hepsi oluyor bi o olmuyor oraya gelmio sürüklüyorum tanımlamıyor lütfen yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapKn06

ya ben multiloadere içindeki dosyaları atarken csc icin sizin verdiginiz türkce linkteki dosyayı göstermeye calısıyorum hepsi oluyor bi o olmuyor oraya gelmio sürüklüyorum tanımlamıyor lütfen yardımcı olurmusunuz

Bir yerde yanlış yapıyosundur zipli/rarlı dosyayı açıpta denediniz mi? dosya sıkıştırılmış halde olmasın!!
  • ilgilendiniz için sagolun 2 saat kadar once hallettim simdiye kadar hiçbi sorun cıkmadı suan gayet iyi calısıyor bakalım :)
  • quote:

ilgilendiniz için sagolun 2 saat kadar once hallettim simdiye kadar hiçbi sorun cıkmadı suan gayet iyi calısıyor bakalım :)

Hangi firmware i yüklediniz? En son Netherland olanda türkçe desteği vardı epeyde düzgün çalışıyor 1 ay oldu social hub hala aktif
  • dedeefendi ' nin 1. sayfada anlattığı cek cumhuruyetininkini yükledim social hup ta calısıyor diger uygulamalarda hiçbir sorun yaşamadım eger bi aksilik olursa onuda denerim tesekkürler
  • quote:

dedeefendi ' nin 1. sayfada anlattığı cek cumhuruyetininkini yükledim social hup ta calısıyor diger uygulamalarda hiçbir sorun yaşamadım eger bi aksilik olursa onuda denerim tesekkürler

Hocam maalesef bu aralar akşamları uğrayabiliyorum foruma mesajları yeni gördüm, dediğiniz gibi soruların hepsinin cevabı konuda mevcut zaten bulup sorunsuz yüklemişsiniz hayırlı olsun.
  • Bu arada ilk sayfadaki Çek sürümünü Holanda sürümü ile değiştirmeyi düşünüyorum. Gerçi 2. mesajda Hollanda ve Italya sürümleri ile tüm avrupa firmwareleri mevcut. Sayfada gerekli tavsiyeleri de arkadaşlar yapmışlar. Dileyen istediğini yükleyebilir. Yaptığım son testlerde çok fark olmasa da Hollanda daha sonra çıktı ve diğer sürümlere görece stabil çalışıyor.

PM ile soran arkadaşlara hitaben an itibarı ile tüm bada 2 sürümlerinde ram ve hafif kasma sorunları olabiliyor. Kapatmadan uzun kullanımlarda veya çok uygulama açıp kapatınca, telefonun performansı düşüyor maalesef. Daha güncel sürümlerde bu sorunlar azalır umarım.

Çek sürümünde 6 aydır SHP aktif çalışıyor Hollanda yükleyeli daha 2 hafta oldu.

Ayrıca exchange ve aktif senkronizasyon ile ilgili sorular soranlar olmuştu. Yanıt vermiştim. Sonuçları buradan paylaşabilirlerse sorun yaşayan arkadaşlara kaynak olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedeefendi_ -- 15 Mart 2012; 23:03:39 >

• yükledim çok memnunum da 1.2 de menü ve orta tuşa basarak da kilit açma ekranını aktif edebiliyordum 2.0 da bu ayarı bulamadım. pratik oluyordu benim için acaba ben mi bulamadım:( bir de şarjım çok hızlı azalıyor neden kaynaklanabilir aklıma hiç bişi gelmiyor. widgetleri kapatttım gerekli ayarları da yaptım ama yine aynı:((
  • dedeefendi kardeşim çook teşekkür ederim telefon resmen kabuk değiştirdi anlatımın çok iyi hiç sorun yaşamadım (önceden nokia telefonlarına çok fw atmıştm ondanda olabilir :) ) çok teşekkür ederim
  • Bişey daha eklemek istiyorum video da odaklama var ve çok daha başarılı bi kamera arayüz mükemmel ne desem boş arkadaşlar bada 2.0 çok iyi ve dahada gelişecegini umuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedeefendi_

quote:

dedeefendi ' nin 1. sayfada anlattığı cek cumhuruyetininkini yükledim social hup ta calısıyor diger uygulamalarda hiçbir sorun yaşamadım eger bi aksilik olursa onuda denerim tesekkürler

Hocam maalesef bu aralar akşamları uğrayabiliyorum foruma mesajları yeni gördüm, dediğiniz gibi soruların hepsinin cevabı konuda mevcut zaten bulup sorunsuz yüklemişsiniz hayırlı olsun.

çok teşekkür ederim hocam sayenizde oldu :) peki birşey daha sormak istiyorum hollada sürümü daha stabil dediniz onu yüklersek yine telefondaki uygulamalar indirdiklerimiz gidicekmi cünkü 2.0 a gecince aç gibi program ve oyun yükledim acısını cıkarttım birazda :D

• samsung apps e falan giriyor internet ayarlarım var net paket hersey acık ama hesaplara girince abonelik doldu yenilensinmi die bi yazı geliyor hayır dersem olmuyo evt dersem site ingilizce kayıt yenileme yada ona benzer bişe bulamadım yani yapamadım :D social huptan girincede face hesabı eklemeye calısıyor oturum acma basarısız diyo bi tek orada sorun yasıyorm bu sorunu yaşayıpta çözen varmı ilgilenenlere simdiden tesekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepblue0384

yükledim çok memnunum da 1.2 de menü ve orta tuşa basarak da kilit açma ekranını aktif edebiliyordum 2.0 da bu ayarı bulamadım. pratik oluyordu benim için acaba ben mi bulamadım:( bir de şarjım çok hızlı azalıyor neden kaynaklanabilir aklıma hiç bişi gelmiyor. widgetleri kapatttım gerekli ayarları da yaptım ama yine aynı:((

Bada 2 de şarj biraz daha hızlı bitiyor. Yani size özel değil normal bir durum. Özellikle oyun ve uygulama çalıştırıyorsanız.

Kullanıma göre benim gördüğüm 1 ile 3 gün arasında kullanan var. Ben kendim de telefonlarımda test ediyorum sürekli. Şuan elimde 3 tane Wave mevcut. Ayrıca batarya Wave 2 lerde Wave lere oranlar daha çabuk bitiyor.
    Tabi batarya süresi için şarj alışkanlıklarından ve bataryanın fiziksel durumundan tutunda, veri iletişimi, ince ayarlar hatta kullanılan operatöre kadar çeşitli değişkenler var.
    Şarj için birkaç öneri yazılmıştı yukarılarda..

quote:

çok teşekkür ederim hocam sayenizde oldu :) peki birşey daha sormak istiyorum hollada sürümü daha stabil dediniz onu yüklersek yine telefondaki uygulamalar indirdiklerimiz gidicekmi cünkü 2.0 a gecince aç gibi program ve oyun yükledim acısını cıkarttım birazda :D

Maalesef oyunları ve uygulamaları tekrar yüklemeniz gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedeefendi_ -- 16 Mart 2012; 20:58:16 >

• quote:

quote:

yükledim çok memnunum da 1.2 de menü ve orta tuşa basarak da kilit açma ekranını aktif edebiliyordum 2.0 da bu ayarı bulamadım. pratik oluyordu benim için acaba ben mi bulamadım:( bir de şarjım çok hızlı azalıyor neden kaynaklanabilir aklıma hiç bişi gelmiyor. widgetleri kapatttım gerekli ayarları da yaptım ama yine aynı:((

Bada 2 de şarj biraz daha hızlı bitiyor. Yani size özel değil normal bir durum. Özellikle oyun ve uygulama çalıştırıyorsanız.

Kullanıma göre benim gördüğüm 1 ile 3 gün arasında kullanan var. Ben kendim de telefonlarımda test ediyorum sürekli. Şuan elimde 3 tane Wave mevcut. Ayrıca batarya Wave 2 lerde Wave lere oranlar daha çabuk bitiyor.
    Tabi batarya süresi için şarj alışkanlıklarından ve bataryanın fiziksel durumundan tutunda, veri iletişimi, ince ayarlar hatta kullanılan operatöre kadar çeşitli değişkenler var.

quote:

tamam hocam sagolun bu yeter ozamn bu bana bidaha okadar seyi tekarardan yükleyememem :D bide cok oluyorum galiba :D ama bişe daha sorabilirmiyim bu accuweather widget i ekrana koyuyorum tusu kilitleyp tekrardan acınca gidiyor baska türlümü koyuyoruz anlamadım :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamam hocam sagolun bu yeter ozamn bu bana bidaha okadar seyi tekarardan yükleyememem :D bide cok oluyorum galiba :D ama bişe daha sorabilirmiyim bu accuweather widget i ekrana koyuyorum tusu kilitleyp tekrardan acınca gidiyor baska türlümü koyuyoruz anlamadım :D

Kilit açıp kapanma olarak değilde o hava durumu widgetinde o sorun olabiliyor. Bada 2 de bazı widgetler kendiliğinden kapanabiliyor. Unutmayalım ki Bada 2 henüz 1.2 kadar stabil değil. Ne yazıkki samsung yazılım işini kaplumbağa hızı ile geliştiriyor. Biz de elimizden geldiğince telefonumuzdan verim almaya çalışıyoruz, bazı konularda yapacak birşey yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kilit açıp kapanma olarak değilde o hava durumu widgetinde o sorun olabiliyor. Bada 2 de bazı widgetler kendiliğinden kapanabiliyor. Unutmayalım ki Bada 2 henüz 1.2 kadar stabil değil. Ne yazıkki samsung yazılım işini kaplumbağa hızı ile geliştiriyor. Biz de elimizden geldiğince telefonumuzdan verim almaya çalışıyoruz, bazı konularda yapacak birşey yok

tamam hocam ozaman beklicez :D sagolun

• Bende hollanda versiyonunu yeni kurdum ve çok hoşuma gitti. Sanki yeni bir telefona sahip olmuşum gibi oldum. Bu gazla ben bi süre daha bunu kullanırım. Zira bi ara o berbat tarayıcı yüzünden satmayıbile düşünmüştüm. ama bada 2 de tarayıcının hızı çok güzel. Yaz sonu Galaxy s3 ya da iphone 5 düşünüyorum.O zamana kadar beni güzel bir şekilde idare edecek bir hale geldi şimdi .
  • Arkadaşlar bişey sorcam benim telefona(s8500) bada 2.01 yükledim ama bi sorun var hatta 1 kaç tane oyunlardan atıyo ve daha önemlisi mp3 lerde herhangi bi şarkı açtktan sonra değiştirme veya durdurup devam ettirme işleminden sonra ses çıkmıyor (videolarda çıkıyor).
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.