Şimdi Ara

BADA 2 Ayrıntılı Kurulum Rehberi ve Önemli Bilgiler - S8500 ve S8530 Wave II için (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
4
Favori
59.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim wave 8500 var ve onu bada 2.0.1 sürümünü yükledim ama menü ve rehbere giremiyorum anlayacağınız sadece gelen aramalara cevap verebiliyorum bunu nasıl yapabilirim yada eski haline nasıl getirebilirim
  • USTA dediğin gibi yükledim ama şimdide şebeke gelmiyor napmam lazım yardımcı olurmusun bide socil hub açılmıyor reset atıyor telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet463

Arkadaşlar lütfen yardım edin !!!!!!!
    Benim wave 8500 var ve onu bada 2.0.1 sürümünü yükledim ama menü ve rehbere giremiyorum anlayacağınız sadece gelen aramalara cevap verebiliyorum bunu nasıl yapabilirim yada eski haline nasıl getirebilirim

bada turkiye forumuna gir orda 2.0 dan 1.2 ye nasıl dönülür resimli açıklama var oraya bakıp eski 1.2 ye dönebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boran.bey

USTA dediğin gibi yükledim ama şimdide şebeke gelmiyor napmam lazım yardımcı olurmusun bide socil hub açılmıyor reset atıyor telefon

arkadaşım 2.0 attıktansonra sebeke ayarlarını manuel sen yapıcan bunu biliyomusun
    2.0 yükleyınce sebeke ayarları otomatık yüklenmiyor.
    bu topiğn sayfalarını incele. sebeke ayarları manuel yapma açıklaması var ona göre yaparsın.
  • Valla biz anlatmak yorulduk arkadaşlar bildirdiğiniz sorunların hepsi ilk sayfada yazıyor. Biraz dikkatli okusanız ilk sıkıntıda şuraya gelip yazmazsınız.
  • ilk defa bir sorunla karşılaştım. mms konusunda.. mms alma konusunda bir sıkıntım yok ama iş göndermeye gelince şebeke ayarları yok diyor. manuel olarak ayarları girmiştim uygulama profillerinde de seçmiştim ancak mms gönderemiyorum. operatörden ayarları msjla alıp kurdum sorun çözüldü mss gönderdim ancak bu seferde gprs ayarlarım bozuldu telefon internete bağlanmıyor.. herşeyi sildim tekrar manuel olarak ayarları girdim internet sorunum düzeldi ancak yine mms gönderemiyorum..

biraz karışık oldu ama bu konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz. bu arada bada 2 hollanda fw sini kullanmaktayım..
  • Bu hafta gelir bence kies e
  • şebeke ayarlarım tam ama samsung apps e girmiyor. hata dahili hata diyor. bu arada şebeke ayarlarım otomatik geldi manuel bişi yapmadım. neden giremiyor olabilirm apps e. internetimde bi sorun yok
  • hocam anlattığın gibi bada 2 yi yükledim bi sorun var msj gelince türkçe karakterler görünmüyor (örğ. . ş,i,ü,ğ) napmam lazım ?
  • arkadaşlar ben de bada 2.01 yüledim ilk önce internete gimiyordu onu yaptım bu sefer youtube daki videoları açmıyor
  • There is a temporary problem with accessing this file. Our technical team is resolving the problem right now.

Bu hatayı veriyor arkadaşlar indirirken, neden acaba? Linkin kırık olduğunu düşündüm ama kırık olsa hiç geri sayım yapmaz dosya yok diye hata verirdi...
  • bada 2.0 tr için çıktı haberleri var deneyen oldu mu kiese düştü mü?
  • Kies'e düşmedi fakat servisteki bir eleman tarafından S8500 Wave I için olanı dışarı sızdırıldı. Yükledim ve kullanıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylord92

Kies'e düşmedi fakat servisteki bir eleman tarafından S8500 Wave I için olanı dışarı sızdırıldı. Yükledim ve kullanıyorum...

sizin tlfon 8500 mı? ve yüklediğiniz sürüm kies tarafından okeyleniyor mu yani "Cihazınız Kies aracılığı ile yazılım yükseltmesini desteklemiyor" uyarısını alıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: menem

quote:

Orijinalden alıntı: mylord92

Kies'e düşmedi fakat servisteki bir eleman tarafından S8500 Wave I için olanı dışarı sızdırıldı. Yükledim ve kullanıyorum...

sizin tlfon 8500 mı? ve yüklediğiniz sürüm kies tarafından okeyleniyor mu yani "Cihazınız Kies aracılığı ile yazılım yükseltmesini desteklemiyor" uyarısını alıyor musunuz?

Henüz kullandığım fw kiese yüklenmediği için o uyarıyı almıyorum (Sürüm kodu S8500JVKC2). Fakat yüklendiği zaman verecektir. Oynanmamış fw içinde TUR csc si mevcut. Dediğim gibi samsung servislerinden dışarıya çıkarıldı bu fw. Önce ki sayfada konuşmaları görebilirsiniz Yakın zamanda S8530 içinde çıkacaktır.

Düzetlme: Bu konuda değilde BURADAymış dediğim konuşmalar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mylord92 -- 7 Mayıs 2012; 14:45:05 >

• sana lanet olsun samsung, türkiyeye layık gördüğün bu muamele yüzünden samsung almamağa yemin ettirdin beni.
    kıytırık macaristan, çekoslovakya bile altı ay önce güncellemesini alırken bizi beşinci sınıf bir ülke konumunda görmen kanıma dokunuyor gerçekten.
    geçtiğimiz haziranda başlayan final sürüm güncellemesi bir yıl geçmesine rağmen hala gelmedi.
    artık beklemiyorum da...
    belki bir yıl daha kullanırım bu telefonumu sora bi daha yedi ceddime tövbe, samsung almaya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: |SEÇKiN|

sana lanet olsun samsung, türkiyeye layık gördüğün bu muamele yüzünden samsung almamağa yemin ettirdin beni.
    kıytırık macaristan, çekoslovakya bile altı ay önce güncellemesini alırken bizi beşinci sınıf bir ülke konumunda görmen kanıma dokunuyor gerçekten.
    geçtiğimiz haziranda başlayan final sürüm güncellemesi bir yıl geçmesine rağmen hala gelmedi.
    artık beklemiyorum da...
    belki bir yıl daha kullanırım bu telefonumu sora bi daha yedi ceddime tövbe, samsung almaya...

Ben yükledim hocam tavsiyede etmiyorum, telefon bildiğin kasıyor, eski sürüme dönecem ben en azından kasmıyor. Reset sorunu da halen devam ediyor.
  • Kiesle yükseltme yapmak için eski sürümlere dönmeye gerek yok arkadaşlar. Orjinali de gelince ML ile bir şekilde yüklenecektir. Yükledikten sonra Kies zaten orjinal sürümü de görür.

Ayrıca bazı versiyonlarda kasma sorunlarını epeyce azaltmışlar ama yine de sorunsuz denemez. Bakalım TR versiyonları nasıl olacak.
  • En son Turko FW 3 yüklemiştim, Belçika sürümünden daha felaket. Kamera şu an çalışmıyor ve inanılmaz kasıyor telefon. Bada 1.2'ye döncem sanırım stabil bir Bada 2.0 gelene kadar. Bada 1.2 kadar stabil olursa geçmeyi düşünüyorum çünkü şu halde gerçekten inanılmaz kasıyor telefon..
  • ***SAMSUNG WAVE 8500 İÇİN BADA 2.0 KİES E DÜŞTÜ ARKADAŞLAR 11 MAYIS 2012 İTİBARİ İLE :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altanbilisim -- 13 Mayıs 2012; 17:37:25 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.