Şimdi Ara

Badr 4-5-6 Uyduları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Badr 4-5-6 uydularını İstanbul'dan alabilirmiyiz? Bunun için ne büyüklükte çanak ve lnb gerekir? 110cm bir çanak var fakat bir türlü uyduyu bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum

• 90lık çanakla bile bulursunuz,Bence önce türksatı bulun sonra çanağı 16cm sağa çevırin,bunu yaparken 12012 V 27500,12092 V 27500,11747 V 27500 bu frekansları deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DISCOVERY SCIENCE -- 17 Ağustos 2013; 15:02:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyduyu buldum fakat 12341/27500 transportderinda sinyal çok düşük seviyede ve bir gidip bir geliyor. Bu neden olabilir acaba? JSC Sportsları bulamıyorum.
  • Jsc sportların frekanslarını ekleyip hassas ayar yapin,bunu yaparken bırazda lnb hafiften sağa sola çevirın.

• Şunu merak ediyorum. 105cm çanak kullanıyorum evin duvarına monte edilmiş şekilde. Bunu 120cm e yükseltsem duvara monte edilebilirmi? Sağlıklı olur mu? Mevcut lnb yi döndürürken elimde parçalandı. Yıllarca güneş kavurmuş anlaşılan onuda değiştirmek farz oldu.
  • Yağmur ve fırtınaya karşı iyi montajlanırsa herhangi bir sorun çkmaz,belliki LNB eskiymiş,değistirmeniz daha sağlıklı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Invstgns Dıs.

Yağmur ve fırtınaya karşı iyi montajlanırsa herhangi bir sorun çkmaz,belliki LNB eskiymiş,değistirmeniz daha sağlıklı olur.

120 lik çanak + inverto ultra 40mm aldım. Yine gelmiyor jsc ler bu sefer sinyali hiç yakalayamıyorum. Delirmek üzereyim. Uyducu geldi oda bulamadı. Eski çanakla düşükde olsa sinyali yakalıyordum şimdi oda gelmiyor. Sadece badr4 ü dülük yakalayabiliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 3 4 5 Sayılarıyla 28'i Bul
    19 yıl önce açıldı
    hdmi 1.4 vs 2.1 earch atmos?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bulunması lazım hocam belliki bir yerde arıza var veya çanağın odak noktası bozulmuş olabilir.

• quote:

Bulunması lazım hocam belliki bir yerde arıza var veya çanağın odak noktası bozulmuş olabilir.
    Eski çanağı kaldırdım attım. Herşeyi yeniledim. Odak noktası bozulmasın diye çok hassas davrandım. :) Gelmiyor sevdiğimin kanalları. Bir uyducuya diyorum buluruz ama garantisi yok, ben paramı alırım diyor. Nitekim biri geldi bulamadı fazla bir şey olmasada para verdik. Hani bulsada alsa hakkını neyse.
  • güzel kanallar var mı? şifresiz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Payne

quote:

Bulunması lazım hocam belliki bir yerde arıza var veya çanağın odak noktası bozulmuş olabilir.
    Eski çanağı kaldırdım attım. Herşeyi yeniledim. Odak noktası bozulmasın diye çok hassas davrandım. :) Gelmiyor sevdiğimin kanalları. Bir uyducuya diyorum buluruz ama garantisi yok, ben paramı alırım diyor. Nitekim biri geldi bulamadı fazla bir şey olmasada para verdik. Hani bulsada alsa hakkını neyse.

Hocam belliki uyducu becerememiş,siz başka uyducuya sorun derim,elime versınler inanın hemen bulurum :)

• bende bu uyduyu arıyorum jsc sportslar için ama bulan yok galiba. türkiyeden çekmiyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikefootball

bende bu uyduyu arıyorum jsc sportslar için ama bulan yok galiba. türkiyeden çekmiyor sanırım

Valla bulan var ama ben bir türlü bulamadım. Yerim müsait değil olsa direk 2mt lik uydu kurucam yine bulucam ama işte ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.