Şimdi Ara

BAFF DVB 3800-2CI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, benim bir Baff 3800 2ci uydu alıcım var. Bir türlü yeni kanal ekleyememem yüzünden fabrika ayarlarına döndürdüm cihazı. Ama şimdi 4-5 tane RAI kanalları dışında hiç bir kanalı ayarlayamıyorum. Otomatik arama yaptığımda bir tek RAI leri buluyor. Güncel kanal frekanslarını manuel olarak girmeme rağmen, ayarlayamıyorum. Bu durumda ne yapmam gerekiyor acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• eğer yükleme yapabilirsen kanal listesi yükle.www.uydukurdu.com u incele.burda herşey anlatılmış.
  • rs232 kablosuyla bilgisayar bağlantısının nasıl olduğunu tam anlayamadım...rs232 kablosu dişi-dişi mi olmalı? bilgisayara bağlantısı nasıl olmalı?
  • eğer pc de com çıkışı erkek ise kablo nun bir ucu dişi .cihazın üstündeki com çıkışı da erkekse öteki ucu da dişi olmalı.cihazdaki com dişi ise kablonun bir ucu erkek olmalı.
  • asiyimben çok sağol abi... birşey daha soracağım, tabii kızmazsan mesela 1-1, 2-3, 3-2 , 5-5 pinleri bağlanmalı filan diyor...bunu nasıl yapacağım? rs232 yi direk taksam tüm pinleri, ne gibi bir sorunla karşılaşırım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HT 1050 HOMETECH uydu alıcı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.