Şimdi Ara

BAFF HD 2000 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
35.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni yazılımı çıktı bu gün ve o sorunlarıda bitti.

http://www.upload.gen.tr/d.php/s10/vk8bfvdd/baff_yeni.rar.html

keşke sabretseydin. çok iyi ses ve görüntü kalitesi var ve iyi çalışıyor. sana gelen cihazda bir sorun vardır muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KHG5 -- 8 Nisan 2010; 16:43:56 >
  • arkadasım o yazdıgım tum sorunlar gectıyse eger yenıden alabılırım..ama bu yazılım dedıgım gıbı cozdumu herseyı...ozellıkle server ım iyi olmasına ragmen donmaları....
  • kullanan arkadaşlar lcd sd görüntüsü eklermisiniz?benim gibi almayı düşünen arkadaşlara çok faydalı olacak.
  • ben yarın alıyorum.uyducum 1 hafta test etmiş.eski versiyon olmasına rağmen her hangi bir sorunla
    karşılaşmamış.
  • çok basit bir cıhaz almayın
  • nasıl basit???ne sıkıntısı varsa basit soylersenız bılgılenırız almayı dusunenlerız..
  • bu cihazdan daha kötüleri en az 2 misli fiyatla satılıyor ve ses ve görüntü kalitesi dm 800 den çok daha iyi . hatırlarsanız dm 800 ler 1 senede ancak softunu oturttu. bu daha yeni cihaz ve 1 hafta içinde gelen şikayeteve eksikliklere göre yeni soft çıkacakmış. baff ve pinarcholic söyledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KHG5 -- 8 Nisan 2010; 22:35:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulas111

nasıl basit???ne sıkıntısı varsa basit soylersenız bılgılenırız almayı dusunenlerız..

fp si iyi batiyo heralde
  • ya hocam anlamadım ben şimdi....bir arkadas goruntulerı vs dm 800 den iyi diyor,siz de aman bu adamlar hd cıhaz üretemez diyosunuz.cccam in elle girilmesi nasıl bır dezavantajdırkı??nasıl gırılırse gırılısnn yeterkı satbıl calıssın ..dm lere nasıl gırıyoruz ccam ..??pcden baglantı kurup kopyala yapıstır cok onemlı bısey olmasa gerek..yaw hocam yazılımla bazı seyler düzeltılmıs goruntude sıkıntı yoksa denenebilir.
  • Bu cihazı kullanan bir arkadaş ayrınlılı bir inceleme ve resim koyarsa benim gibi merak eden arkadaşlara çok yardımcı olur
  • linux sistemlli bir cihazla normal bir cihazın arasında fark vardır.

Bu cihazın fiyatının 2-3 misli satılan ama bu cihazdan daha kalitesiz isimli markalardan fazlası var eksiği yok.

Burada üretilen cihazmı var? Tüm cihazlar ya çin yada kore malıdır. Ülkelere göre veya ithalatçıya göre isim değişir.

Baff dreambox gibi değildir ama şu an cccam_newcam destekli en iyi çalışan linux dışı cihazdır bence ve fiyatını göz önüne alırsanız çok çok mantıklı bir seçimdir.

Dreamboxa seçenek 3-4 senedir bir sürü cihaz getirdiler ve yüksek fiyatlarla sattılar kısa sürede sorunlu olduğu anlaşıldı.

Bu cihazın en azından FAHİŞ (Bir malın, normal fiyatının çok üstünde olan satış bedeline denir.) fiyatla tüketiciye kazık amaçlı cihaz olmadığı kesin.
  • Bu gün karaköye uğradım kablo almak için. Hemen girişte next bayisi gibi bir dükkan var. İçerideki elemanlara sordum baff 2000 Hd nasıl bilgin varmı diye, ama eleman "onlar sadece HDMI çıkışlı, HD ile alakası yoktur onların" gibi bir saçmalama yaptı. Bu tabi çok saçma geldi bana üzerinde tartışmaya gerek bile yok :)

Forumda cihazı alıp test etmiş, HD performansı görüntü ses v.s gibi konularda bizi aydınlatacak kimse yok mu?
  • valla şuan bende almayı düşünüyorum.Cihazın genel olarak malzeme kalitesi çok güzel değil ama sorunsuz çalıştığı sürece oda önemli değil.Arkadaşlarında dediği gibi sorunsuz cccam , sorunsuz hd görüntü olduktan sonrası fiyatıda böyleyken gerisi hikaye kalıyorr.
  • HerkeŞ aldım aldım yazıyor bir Allah ın kulu 3-5 SD - HD resim eklemiyor.

Edit: Yoğun uyarılar nedeniyle imla düzeltmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHinferno -- 10 Nisan 2010; 21:01:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHinferno

Herkez aldım aldım yazıyor bir Allah ın kulu 3-5 SD - HD resim eklemiyor.

bu gidişler 2-3 hafta sonra aldığımda ben ekliycem resimleri :)
  • quote:

Hani bende yazim hatalari yapiyorumdur vs ama, (yanlis anlama seni bozma gibi bi niyetim yok) normal hayatta herkezmi diyosunuzda boyle yaziyosunuz?
  • Ccam performansı çok önemli. Gerisi hikaye hatta. Atlanta hd box almaya çok yakinken buna rastladım. Yakın zamanda yeterli bilgi edinemezsem atlantayi tercih etmeyi düşünüyorum zira kumar oynamak istemiyorum. Ama umarım iyidir ve kısa süre icerisinde bizi aydınlatacak arkadaslar çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

Hani bende yazim hatalari yapiyorumdur vs ama, (yanlis anlama seni bozma gibi bi niyetim yok) normal hayatta herkezmi diyosunuzda boyle yaziyosunuz?

Burası edebiyat forumu değil ki hocam, rahat bırakın çocukları yazsınlar ;) Ayrıca yazınızda 3 tane yazım hatası olduğunun farkında mısınız? Eleştiri yaparken sizinde yazım hatası yapmanız yazık olmuş
  • Neden bozulayım arkadaşım hemen düzelttim.Uyardığın için sağol.
    quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: hydesigner

quote:

quote:

Burası edebiyat forumu değil ki hocam, rahat bırakın çocukları yazsınlar ;) Ayrıca yazınızda 3 tane yazım hatası olduğunun farkında mısınız? Eleştiri yaparken sizinde yazım hatası yapmanız yazık olmuş

benim klavye ingilizce hocam sorun ondan, bi cok konuda SIKINTI oluyo, mesela az once oldugu gibi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.